Picture
     

assortiment

Vloertegels woonkamer

De mooiste vloertegels voor uw woonkamer!

Ondanks de vele alternatieven wordt er voor woonkamers vaak gekozen voor keramische vloertegels. Niet voor niets, want de mogelijkheden zijn onuitputtelijk, het onderhoud is gering en het resultaat is jarenlang gegarandeerd fantastisch!
Lingen Keramiek is u, naast het geven van advies, graag van dienst als het gaat om het professioneel leggen van de vloer, al dan niet met vloerverwarming, het verwijderen van de oude vloer en de organisatie van de werkzaamheden.
De trend is dat de vloertegels steeds groter worden; tot wel een formaat van 120×120 cm. Dit vergt het nodige vakmanschap om de vloer tot een mooi eindresultaat te brengen. Lingen Keramiek heeft hiervoor de juiste vakmensen.

Houtlook tegels

Houtlook tegels zijn nog steeds heel populair. Logisch ook, want de mogelijkheden nemen steeds meer toe. De tegels zien er inmiddels zo mooi uit dat ze nauwelijks meer van echt hout te onderscheiden zijn. Lees meer…

keramische houtlook tegels

Betonlook vloertegels

Wilt u een stoere, industriële sfeer in uw woonkamer, dan lenen de betonlook tegels zich daar goed voor. Betonlook tegels zijn er ook in heel grote formaten, tot wel 120 x 120cm! Tegels in een dusdanig grote afmeting geven uw ruimte een ruimtelijk effect: het lijkt groter. Vaak een goed idee voor uw woonkamer. Met een voeg in dezelfde kleur als de keramische tegels werkt dit nog meer in uw voordeel. Lees meer…

 

Marmerlook vloertegels

De marmerlook gaat weer helemaal terug komen! Er komen steeds weer nieuwe collecties bij en door de moderne technieken zijn de keramische tegels niet meer te onderscheiden van echt marmer. Lees meer…

TopDeals vloertegels

Naast de bestaande collectie voert Lingen Keramiek de lijn TopDeals, een speciaal samengestelde en steeds wisselende budgetselectie van kwaliteits vloertegels uit verschillende stijlen. U kunt bij onze adviseurs in de showrooms terecht voor uitgebreide informatie. Bekijk hier alvast een greep uit onze huidige selectie!

Onze vloertegelcollectie online

Via onze tegelzoekmachine kunt u alvast een groot deel van onze collectie bekijken. Als u klikt op de tegel van uw keuze, dan ziet u in welke afmeting deze wandtegel of vloertegel nog meer leverbaar is. Via de bijgevoegde sfeerfoto’s krijgt u ook een beeld over hoe die tegel er op de vloer of wand uit komt te zien. Daarnaast kunt u ook op stijl of materiaallook zoeken. Op deze manier kunt u zich alvast oriënteren voordat u een bezoek brengt aan één van onze showrooms.
Wilt u de tegel van uw keuze graag in pdf ontvangen, vul dan uw naam en e-mailadres in en maak een code aan.
Bekijk de collectie…

Vloerverwarming in de woonkamer

Meer en meer mensen kiezen voor vloerverwarming, omdat dit nu eenmaal het hoogste comfort biedt.
Met vloerverwarming krijgt u de meest ideale temperatuurverdeling in uw woonkamer. Vloerverwarming is hygiënischer, mooier en gezonder voor mensen met een allergie. Natuurlijk spelen ook zaken als energiebesparing en het bewust omgaan met ons milieu een rol.
Lees meer…

vloerverwarming

Showrooms in Leiden en nabij Rotterdam

Tegels komen vaak niet goed uit op een scherm. De kleur wijkt dan toch iets af van de tegel in het echt. Daarom raden wij u aan de tegels te komen beleven in onze showroom, want een tegel moet je niet alleen zien, maar ook voelen!
Wij nemen graag de tijd voor een goed advies en raden u dan ook aan om online een afspraak in te plannen.

Een specifieke vraag over vloertegels?

Heeft u een specifieke vraag? Stuur dan een mail naar één van onze adviseurs.
Wilt u een uitgebreid advies, dan raden wij u aan om online een afspraak in te plannen.


8,4 152