Picture
     
Piet Boon by Douglas & Jones

Piet Boon tegels by Douglas & Jones

Verrassende combinaties in hoogwaardige details, proporties en afwerking, maken elke ruimte stijlvol en uniek. Keer op keer een bijzondere beleving. En vanaf nu, spraakmakend en sfeervol gepresenteerd, te beleven in onze showroom in Capelle aan den IJssel.

Lingen Keramiek: dedicated dealer van Piet Boon by Douglas & Jones

Internationaal gerenommeerd design studio Studio Piet Boon heeft met trots haar tegelcollectie, Piet Boon by Douglas & Jones, geïntroduceerd. De collectie is het resultaat van het kenmerkende creatieve handschrift van de Studio Piet Boon en de gedegen ervaring van Douglas & Jones met de productie van keramische tegels.
Het kenmerkende ingetogen kleurenpalet evenals de duurzame materialen in combinatie met de bewezen praktische eigenschappen van keramiek en natuursteen, maken van deze collectie een waardevolle toevoeging aan uw interieur.

Designed to last

Wanden en vloeren vormen de basis van elk interieur. Tegels vormen daarbij een onderscheidende rol. De Piet Boon by Douglas & Jones collectie is ontstaan vanuit de behoefte om de beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken. Ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit, vormt de collectie een harmonieus geheel. Natuurlijke materialen met verschillende texturen en een ingetogen kleurenpalet voorzien elk oppervlak van een uniek tijdloos karakter.

Bekijk de volledige collectie

De tijdloze collectie is opgebouwd uit acht bijzondere series. Elke tegelserie kenmerkt zich door haar eigenschappen in materiaal, afwerking, kleurenpalet, formaat en textuur. De tegels kunnen zo wel los als in combinatie met elkaar toegepast worden.

 

piet boon tegels

 

Bekijk hier ons Pinterestbord over de Piet Boon by Douglas & Jones collectie.

Beleef het zelf..!

In onze showroom in Capelle aan den IJssel staat deze mooie collectie in zijn geheel gepresenteerd. Hier kunt u naar hartelust de verschillende tegels zien, combineren en vooral voelen..!
Wij voorzien u graag van goed advies, toegepast op uw specifieke situatie. Wij raden u aan om online een afspraak in te plannen zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen.
Graag tot ziens in onze showroom!

piet boon tegels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8,4 166