Picture
     
Kasten op maat

Kasten op maat
Een unieke kast speciaal voor u gemaakt

Kleine ruimte, schuine wanden, hoge plafonds… Het maakt niet uit hoe uw woning eruit ziet, wat belangrijk is, is dat u er lekker woont. Voldoende opbergruimte speelt daarin een grote rol. Door alle spullen, ook de losse rommeltjes een plek te geven in een kastenwand, oog een huis al snel ruimtelijk: de plek om te ontspannen en op adem te komen.

De net-niet-kast

Maar daar komen ze weer: kleine ruimte, schuine wanden, hoge plafonds… Natuurlijk valt er altijd wel ergens een kast te vinden die net past, maar er blijft vaak loze ruimte boven of naast de kast over. Een ergernis, want stofnesten zijn dol op deze plekken. Bovendien is de verleiding groot toch nog iets bovenop de kast te leggen of naast de kast te zetten. Binnen de kortste keren is zo dat heerlijk opgeruimde gevoel weer verdwenen.

inloopkast

Kasten op maat voor elke ruimte: van inloopkast tot wasmachinekast

Een maatwerkkast is hier de oplossing. Een kastenwand of inbouwkast biedt van binnen een zee aan opbergruimte en van buiten krijgen stof en rommeltjes geen kans. In onze showroom in Capelle aan den IJssel vindt u kasten op maat voor elke ruimte. Of u nu een praktische oplossing wilt voor onder het schuine dak, een inloopkast wilt realiseren in de slaapkamer, een wandkast van muur tot muur wilt in de eetkamer of juist voor de bijkeuken een inbouwkast op maat zoekt waarin ook ruimte is voor de wasmachine.

Een kast die voor u werkt

Lingen Keramiek levert voor u een unieke kast op maat. Een opbergoplossing die de rest van uw leven mee kan. Niet alleen wordt de kast precies pas van wand tot wand en van vloer tot plafond gemaakt, ook het kastinterieur wordt volledig afgestemd op uw wensen. Wilt u planken, roedes, lades… waar en hoeveel? Samen stellen we een kast samen die perfect voor u zal werken. En mocht u over een aantal jaren toch nog iets willen veranderen aan het kastinterieur, dan kunt u bij ons aanvullende lades of planken bestellen.

schuifdeurkast

Ruimtewinner: de schuifdeurkast

Wilt u een kastenwand in een kleine ruimte of plaatst u vlakbij de kastenwand een comfortabele bank of de eettafel? Kies dan voor een schuifdeurkast. Deze kast geeft niet alleen een strak beeld, u hoeft ook geen rekening te houden met deuren die open moeten kunnen draaien. Dat levert al snel een meter extra leefruimte op. Zoekt u een oplossing voor de zolderkamer, of heeft u een schuine wand in de slaapkamer? Geen probleem. Ook voor deze schuine wanden kan Lingen Keramiek een prachtige schuifdeurkast leveren.

Wasmachinekast op werkhoogte

Zo’n kast op maat is ook een ideale oplossing voor de bijkeuken of de wasruimte. Onderdeel van ons assortiment kasten op maat is een speciale wasmachinekast. Ziet u het al voor zich? Een inbouwkast met ruimte voor uw voorraad levensmiddelen, schoonmaakmiddelen, voldoende plek voor emmers, de stofzuiger of zelfs de strijkplank en in diezelfde kastenwand is een stevige wasmachinekast verwerkt. Zo heeft u letterlijk alles bij de hand, blijft de ruimte opgeruimd én als kers op de taart hoeft u niet meer door uw knieën om de was in de machine te stoppen: de wasmachinekast kan namelijk op werkhoogte in de kast worden verwerkt.

wasmachinekast

Nu kastenwand op maat met korting!

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom eens langs in onze showroom in Capelle aan den IJssel. Onze adviseurs laten u ons assortiment kasten op maat zien en denken graag met u mee om zo tot de ideale oplossing voor uw woning te komen. Of u nu een kleine ruimte, schuine wanden of hoge plafonds heeft. Neemt u de sprong en kiest u voor zo’n kast op maat?

Tot 31 oktober 2019 geldt onze introductiekorting:

15% korting op de prijs van de kastenwand
Gratis 3D-tekening
Gratis inmeten
Gratis montage

Onze showroom is gevestigd aan de Rivium Westlaan 22 in Capelle aan den IJssel. U kunt online al een afspraak inplannen, dan weet u zeker dat een van onze adviseurs voor u klaar staat als u onze showroom bezoekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8,4 166