Waar kun je naar kijken?

tegels rotterdam

Waar kun je naar kijken?

Het hebben van een huis brengt met zich mee dat je hele creativiteit los kan laten op alle ruimtes. Denk bijvoorbeeld eens aan een badkamer die helemaal van gemaakt is op wat jij prettig vindt. De kosten van een badezimmer kunnen dan wel wat oplopen maar dan heb je ook wat. Of wat te denken van een living wall in je woning dat moet toch een kick geven als je die zelf vorm hebt gegeven.

Maak een speciale kamer

Ook is het hebben van speciale kamer erg leuk! Denk bijvoorbeeld aan een televisiekamer, waar je je heerlijk kan terug trekken met vrienden of familie om een film of serie te kijken. Een paar heerlijke bioscoopstoelen of een comfortable bank erin en je bent klaar. Het geeft je huis toch wel iets heel gaafs als je dit zou kunnen maken.

Of iets helemaal anders

Maak een mancave voor jou en je vrienden. Dit is natuurlijk een beetje meer gericht op mannen die het lezen. Vrouwen, voor jullie kan dit even goed, maar dan noem je het lekker een womancave. Een plek lekker voor jezelf om even weg te zijn van familie helemaal niet verkeerd toch; ‘leven en laten leven’ moet het credo zijn in een gezonde relatie en daar past een (wo)mancave prima in.

Verbind je huis goed met buiten

Veel mensen richten hun huis en tuin apart van elkaar in. Dit is echte zonde! Er zoveel meer te bereiken als je het een beetje combineert. Een grote serie of andere raampartij, die een betere overgang biedt voor beide. Of wat dacht je van een bepaald thema aan kleuren of patronen, die herhaalt wordt in de tuin. Dit zorgt ervoor dat er meer één geheel ontstaat wat doorgaans een erg geslaagd effect heeft. Laat het rustig op je inwerken en kies wat jij gaaf vindt!

keramische tegels

nieuwste blogs

terrazzo tegels keramisch

Keramische terrazzo tegels

De terrazzo-look is helemaal terug in huis. Of u nu van een vleugje nostalgie in huis houdt of juist een moderne uitstraling aan het interieur wil geven, met deze tegel kunt u alle kanten op.

Lees verder »
kleurrijke tegels

Trendkleuren 2022: van vloer tot wand

De trendkleuren voor 2022 bestaan uit rustige natuurtinten, zoals groen-, blauw- en zandtinten. Nieuw zijn kleuren als geel, koraal en (zacht)roze. Leuk, maar hoe past u dit palet toe in huis en welke kleuren gebruikt u om de gewenste sfeer sterk neer te zetten?

Lees verder »
3d tegels badkamer

3D tegels

De mogelijkheden met 3D tegels zijn echt eindeloos! Keramische reliëftegels zijn uitermate geschikt voor bv. de badkamer. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Lees verder »

super

Op nazorg en garantie kan ik geen oordeel geven want een en ander is nog niet gelegd.
- Hendrik Ido Ambacht

Zeer klantvriendelijk geholpen.

goed ontvangen en professioneel voorgelicht en voldaan aan onze wensen.
- Hellevoetsluis

Behulpzaam, veel keus en mooie showroom

Prima geholpen! Er werd goed meegedacht. Prettige communicatie. Ik was weer zo’n klant die het liever gister dan vandaag geleverd had en daar hebben ze hun uiterste best voor gedaan en is uiteindelijk gelukt. Ik ben erg blij met mijn mooie nieuwe tegelvloer!
- Leiden

vriendelijke, behulpzame medewerkers

Prima ervaring met Lingen Keramiek. Van vloeren tot aan kasten, heel veel is mogelijk. Na het eerste adviesgesprek zijn we nog enkele keren teruggeweest om wat wijzigingen aan te brengen in hetgeen wij besteld hadden en dat was allemaal geen enkel probleem. De medewerkers zijn ter zake kundig en nemen alle tijd om je goed te informeren en te adviseren. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
- Purmerend

Badkamer en wc zeer mooi betegeld!

Voor mijn wc had ik best een moeilijk patroon met 6 verschillende kleuren tegels random door elkaar. Maar het effect is exact hetzelfde geworden als op de foto die heb verstuurd. Fantastisch betegeld! Mijn complimenten!
- Den Haag