loader image

Zoek

Waar kun je naar kijken?

tegels rotterdam

Waar kun je naar kijken?

Het hebben van een huis brengt met zich mee dat je hele creativiteit los kan laten op alle ruimtes. Denk bijvoorbeeld eens aan een badkamer die helemaal van gemaakt is op wat jij prettig vindt. De kosten van een badezimmer kunnen dan wel wat oplopen maar dan heb je ook wat. Of wat te denken van een living wall in je woning dat moet toch een kick geven als je die zelf vorm hebt gegeven.

Maak een speciale kamer

Ook is het hebben van speciale kamer erg leuk! Denk bijvoorbeeld aan een televisiekamer, waar je je heerlijk kan terug trekken met vrienden of familie om een film of serie te kijken. Een paar heerlijke bioscoopstoelen of een comfortable bank erin en je bent klaar. Het geeft je huis toch wel iets heel gaafs als je dit zou kunnen maken.

Of iets helemaal anders

Maak een mancave voor jou en je vrienden. Dit is natuurlijk een beetje meer gericht op mannen die het lezen. Vrouwen, voor jullie kan dit even goed, maar dan noem je het lekker een womancave. Een plek lekker voor jezelf om even weg te zijn van familie helemaal niet verkeerd toch; ‘leven en laten leven’ moet het credo zijn in een gezonde relatie en daar past een (wo)mancave prima in.

Verbind je huis goed met buiten

Veel mensen richten hun huis en tuin apart van elkaar in. Dit is echte zonde! Er zoveel meer te bereiken als je het een beetje combineert. Een grote serie of andere raampartij, die een betere overgang biedt voor beide. Of wat dacht je van een bepaald thema aan kleuren of patronen, die herhaalt wordt in de tuin. Dit zorgt ervoor dat er meer één geheel ontstaat wat doorgaans een erg geslaagd effect heeft. Laat het rustig op je inwerken en kies wat jij gaaf vindt!

Zoek

Super ervaring

meneer rishi heeft ons super goed geholpen , tijd aan ons kunnen besteden en ons advies en tips. Ik kom hier zeker ooit in de toekomst terug als het nodig is.
- Den haag

Experts - goede planners - kortom prima ervaring met Lingen

Na hele kleine "hobbeltjes" in het begin zijn deze helemaal verdwenen nadat we gezien en ervaren hebben dat de planning en uitvoering gewoonweg super was. 100% gegaan volgens planning, vriendelijke mensen die expert zijn in wat ze moesten doen en dus heel tevreden met onze nieuwe vloer, met vloerverwarming. Complimenten alom gekregen voor de mooie vloer van keramische tegels. Gezien feit dat we een heel oud huis hebben was het voor Lingen een uitdaging maar, dat is goed gekomen hoor!!! Nou en of!! Jeroen Poldervaart had alles goed onder controle... top!
- Oud-Beijerland

Van A tot Z een top bedrijf met top mensen.

Onze aanbevolen tegel leverancier van onze bouwer Lithos. de adviseur heeft ons geholpen met de keuzes en advies. De uitvoerder een duizendpoot die alles perfect gepland en georganiseerd heeft. De projectbegeleider die de een extra steun was om alles vlekkeloos te laten verlopen. Al met al een top prestatie met een top resultaat.
- Maassluis

Zoveel enthousiasme

Binnenkomst bij Lingen was al goed. Na kop goede koffie, werden we ontvangen door de adviseur. Hij was open en eerlijk en heeft ons alle ins and outs van het tegelwerk laten weten en zien. Uiteindelijk hebben we vijf uur gezeten en zijn naar huis gegaan met badkamer en toilet tegels en een vloer. Wat en genot dat nog de tijd wordt genomen voor een goed advies en ondanks dat het een project, het gesprek niet werd afgeraffeld. Van Lingen is niet de goedkoopste maar dat maken ze meer dan goed met de adviseur. Van Lingen ziet ons snel weer terug.
- Rijswijk

super ervaar en vriendelijk adviseur.

Ik was echt goed ontvangen en ik kreeg alle help die ik nodig had. Zeer zeer tevreden en echt een aanrader.
- Leiden

Afspraak maken >