Waar kun je naar kijken?

tegels rotterdam

Waar kun je naar kijken?

Het hebben van een huis brengt met zich mee dat je hele creativiteit los kan laten op alle ruimtes. Denk bijvoorbeeld eens aan een badkamer die helemaal van gemaakt is op wat jij prettig vindt. De kosten van een badezimmer kunnen dan wel wat oplopen maar dan heb je ook wat. Of wat te denken van een living wall in je woning dat moet toch een kick geven als je die zelf vorm hebt gegeven.

Maak een speciale kamer

Ook is het hebben van speciale kamer erg leuk! Denk bijvoorbeeld aan een televisiekamer, waar je je heerlijk kan terug trekken met vrienden of familie om een film of serie te kijken. Een paar heerlijke bioscoopstoelen of een comfortable bank erin en je bent klaar. Het geeft je huis toch wel iets heel gaafs als je dit zou kunnen maken.

Of iets helemaal anders

Maak een mancave voor jou en je vrienden. Dit is natuurlijk een beetje meer gericht op mannen die het lezen. Vrouwen, voor jullie kan dit even goed, maar dan noem je het lekker een womancave. Een plek lekker voor jezelf om even weg te zijn van familie helemaal niet verkeerd toch; ‘leven en laten leven’ moet het credo zijn in een gezonde relatie en daar past een (wo)mancave prima in.

Verbind je huis goed met buiten

Veel mensen richten hun huis en tuin apart van elkaar in. Dit is echte zonde! Er zoveel meer te bereiken als je het een beetje combineert. Een grote serie of andere raampartij, die een betere overgang biedt voor beide. Of wat dacht je van een bepaald thema aan kleuren of patronen, die herhaalt wordt in de tuin. Dit zorgt ervoor dat er meer één geheel ontstaat wat doorgaans een erg geslaagd effect heeft. Laat het rustig op je inwerken en kies wat jij gaaf vindt!

keramische tegels

blogs
mozaiek tegels

Mozaiek tegels

Mozaïek tegels zijn echte sfeermakers Het is het kleinste tegeltje uit ons assortiment, maar dit ‘kleintje’ maakt altijd een grootse indruk. De mozaïektegel is dé

Lees verder »

Zeer kundig en klantvriendelijk en service gericht

Na gesprek met medewerker Boon werd mij duidelijk welke tegelsoort ik zou moeten hebben. Daardoor heb ik mijn aannemer de juiste opdracht kunnen geven voor de tegelvloer in de badkamer.ik hoefde niet naar de showroom. Het advies was duidelijk genoeg
- Zoetermeer

Zeer tevreden over de levering, vriendelijk en vakkundig.

Al (de adviseur, de projectbegeleider, de tegelzetter en kitwerk) met al een top prestatie met een top resultaat.
- Capelle aan den IJssel

Een zeer enerverend, soms zenuwslopend proces, dat uiteindelijk tot prachtig resultaat heeft geleid!

Wat een enorme keuze in de showroom! Maar door heel goed te luisteren naar wat onze smaak en wensen waren, hadden we binnen een uur onze vloeren al uitgezocht voor ons nieuwe huis. Daarna bijna een jaar gewacht voor oplevering van de woning. Afgesproken was dat de vloeren voor kerst gelegd werden en voor en oud en afgewerkt, zodat we begin januari konden verhuizen, maar door corona en de feestdagen had iedereen het opeens ontzettend druk of gewoon geen zin en kwamen onderaannemers hun afspraken niet na, waardoor onze planning wankelde. Onze dank is groot richting de projectbegeleider, die werkelijk alles uit de kast heeft gehaald om het werk conform plan uitgevoerd en opgeleverd te krijgen. Onze plavuizen- en pvc-vloeren liggen er nu schitterend bij en de vele complimenten die we ontvangen, doen al het geleden leed enigszins vergeten en bevestigen dat wij de juiste keuzes hebben gemaakt, zowel v.w.b. de vloeren als voor Lingen Keramiek.
- Westland

Teleurstellend

Lingen was automatisch betrokken bij ons nieuwbouw project. We dachten een goede partij te hebben maar tegendeel bleek. Er werken te weinig goede werknemers met ervaring helaas. Tegelzetter werkt niet alles mooi af aan zijkanten vloer, waardoor je nog met een hoop details blijft zitten. **

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw Tomesen, rondom een (tegel)vloer wordt altijd ruimte over gehouden omdat een vloer moet kunnen werken. Normaliter wordt deze afgewerkt met plinten en eventueel kit, zonder plinten zal de afwerking niet zo mooi zijn. Dit zal ook zeker in het gesprek in onze showroom vermeld zijn. Wij kunnen de plinten en het kitwerk ook voor u regelen. Mocht er na het plaatsen van de plinten en het kitten nog slecht tegelwerk zichtbaar zijn, kunnen wij dit altijd verhelpen.

- Den Haag

Goede en deskundige begeleiding

5 jaar geleden al bij Lingen Keramiek geweest, voor tegels en laminaat door ons hele huis en betegeling van toilet en badkamer. Ontzettend goede begeleiding, deskundig advies en ruime keus. Door deze ervaring zijn we er nu weer geweest voor tegels en laminaat door ons hele nieuwe huis. Ook nu werd er weer heel goed met ons meegedacht, en kregen we goede suggesties. We zijn weer erg blij met onze vloeren!
- Papendrecht