Zoek

Vloertegels in de keuken

vloerrtegels keuken

Vloertegels: de enige echte keukenprins

Het kan allemaal: laminaat, pvc en zelfs een echte houten vloer, maar de enige echte prins in de keuken is de vloertegel. Sterk, kras vast en niet vatbaar voor vuil en vlekken.

Nattigheid op de keukenvloer

De vloertegel is een oude bekende in de keuken. Al lang voordat de houten vloer, het laminaat en PVC in de keuken werden verwelkomd, lag deze tegel er. Niet gek, want een tegelvloer heeft veel voordelen. Hij is bijvoorbeeld niet gevoelig voor vocht. Dus zet u een keer een beker in de afwasmachine die tóch nog niet leeg was (oeps), of spat er water vanuit de gootsteen op de grond: geen probleem. Zelfs als u het vocht even laat liggen, is er niet meer dan een doekje nodig om de vloer af te drogen. Daar ziet u niks meer van.

Vlekbestendige vloer

Een geglazuurde tegelvloer is ook vlekbestendig. Fijn, zeker in de keuken, waar u dagelijks bezig bent met groentes, fruit, drankjes… Ook in de beste huishoudens valt er wel eens iets op de grond. Kiest u voor een keramische vloer, dan hoeft u zich geen zorgen te maken, als het glas rode wijn, wat stukjes fruit, of de rode bietjes op de vloer belanden. U reinigt de vloer met een vochtige doek en eventueel een sopje en hij is weer als nieuw. Vocht en vuil krijgen eenvoudigweg niet de kans om in te trekken. Gebruik voor het reinigen van de vloer het liefst een speciaal schoonmaakmiddel voor tegelvloeren. Veel reinigingsmiddelen laten een ‘filter’ op de vloer achter. Dat filter trekt juist vuil aan, het blijft er als het ware aan plakken, waardoor u steeds eerder de vloer moet schoonmaken.

Krachtpatser: de keramische vloer

Zo’n tegelvloer maakt het leven echt iets makkelijker. Loopt zoonlief met modderschoenen naar binnen? Laat iemand een glas kapot vallen? Een stofzuiger en een dweil eroverheen en u ziet er niets meer van. Geen schade aan de vloer en geen vlekken.

Top combi: vloertegels en vloerverwarming

Een ander groot voordeel van een tegelvloer is dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming. Dat geeft een aangename warmte in de keuken, en nooit meer koude voeten als u ’s ochtends snel een kop koffie pakt.

Vloertegels in elke stijl

Vloertegels zijn in veel soorten, stijlen en formaten verkrijgbaar. In de showrooms van Lingen Keramiek vindt u onze uitgebreide collectie. Of u nu op zoek bent naar XL houtlook vloertegels, of een meer klassieke tegel met marmer look: wij hebben het in huis. Onze adviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien.

Zoek

Mooie uitgebreide collectie

Door de adviseur zeer uitgebreid ingelicht over de keuze in vloer- en wandtegels. voegwerk in kleur en diverse andere afwerkmogelijkheden. eigen idee voor een diagonale vloer is volgens de offerte ook perfect verwerkt. Dus klachten hebben we niet.
- Bodegraven

Super ervaring

De adviseur heeft ons super goed geholpen , tijd aan ons kunnen besteden en ons advies en tips. Ik kom hier zeker ooit in de toekomst terug als het nodig is.
- Den haag

Experts - goede planners - kortom prima ervaring met Lingen

Na hele kleine "hobbeltjes" in het begin zijn deze helemaal verdwenen nadat we gezien en ervaren hebben dat de planning en uitvoering gewoonweg super was. 100% gegaan volgens planning, vriendelijke mensen die expert zijn in wat ze moesten doen en dus heel tevreden met onze nieuwe vloer, met vloerverwarming. Complimenten alom gekregen voor de mooie vloer van keramische tegels. Gezien feit dat we een heel oud huis hebben was het voor Lingen een uitdaging maar, dat is goed gekomen hoor!!! Nou en of!! De projectbegeleider had alles goed onder controle... top!
- Oud-Beijerland

Van A tot Z een top bedrijf met top mensen.

Onze aanbevolen tegel leverancier van onze bouwer Lithos. de adviseur heeft ons geholpen met de keuzes en advies. De uitvoerder een duizendpoot die alles perfect gepland en georganiseerd heeft. De projectbegeleider die de een extra steun was om alles vlekkeloos te laten verlopen. Al met al een top prestatie met een top resultaat.
- Maassluis

Zoveel enthousiasme

Binnenkomst bij Lingen was al goed. Na kop goede koffie, werden we ontvangen door de adviseur. Hij was open en eerlijk en heeft ons alle ins and outs van het tegelwerk laten weten en zien. Uiteindelijk hebben we vijf uur gezeten en zijn naar huis gegaan met badkamer en toilet tegels en een vloer. Wat en genot dat nog de tijd wordt genomen voor een goed advies en ondanks dat het een project, het gesprek niet werd afgeraffeld. Van Lingen is niet de goedkoopste maar dat maken ze meer dan goed met de adviseur. Van Lingen ziet ons snel weer terug.
- Rijswijk

Afspraak maken >