loader image

Referenties !

Ze hebben een prachtige uitstraling, zijn slijtvast, zijn bijzonder geschikt voor vloerverwarming en ze hebben nauwelijks onderhoud nodig: Regelmatig ontvangen wij van enthousiaste klanten foto's van hun nieuwe tegelvloer. Wij delen deze foto's graag met u, ook op onze social media, zodat u een goed beeld krijgt van de tegelvloeren die wij ook voor u kunnen realiseren, desgewenst met vloerverwarming en/of plinten.

De trend in vloertegels

Grote, luxe tegels worden steeds populairder. Niet gek, want een XL vloertegel laat de ruimte groter lijken. Of u nu kiest voor keramisch parket of voor een tegel met de uitstraling van natuursteen, wij bieden u een uitgebreid assortiment in élke gewenste maat, zelfs tot 120x120 cm. Om deze grote tegels goed te leggen is vakmanschap vereist. Lingen Keramiek heeft de juiste vakmensen die -bij elk formaat tegels- zorgen voor een mooi eindresultaat.

We maken er samen het mooiste van..!

Onze inkoper is altijd op zoek naar nieuwe producten. Onze projectbegeleiding zorgt er voor dat uw project goed wordt uitgevoerd. De tegelzetters leggen uw vloer vakkundig. Dit gecombineerd met de kennis en kunde van onze adviseurs, maakt dat u straks trots zult zijn op het resultaat. We maken er samen het mooiste van!

Reviews

Wij scoren gemiddeld een 8,4 op het gebied van klanttevredenheid en daar zijn wij trots op! U kunt alle reviews hier lezen.

Afspraak maken >