Dé vloer voor iedereen: visgraat laminaat

Hij klikt, is geschikt voor vloerverwarming, kan zelfs worden gebruikt in appartementen, is niet van echt hout te onderscheiden, is budgetvriendelijk en kan in het geval van een verhuizing zo worden meegenomen: het visgraat laminaat van Lingen Keramiek heeft volop voordelen.

Heeft u ook een zwak voor een visgraat vloer? Deze manier van leggen, geeft elke kamer een ruimtelijk effect. De schuine planken maken de ruimte breder, doordat de lijnen naar de verste hoeken van de kamer leiden, en de punt van de pijl zorgt voor de optisch extra lengte van de kamer. Bovendien is dit bij uitstek een vloer met stijl.

Visgraat laminaat, een mooi alternatief

Als een houten visgraat vloer niet binnen het budget past, is visgraat laminaat een goed alternatief. Dit laminaat met houtlook wordt door onze leverancier zo gemaakt dat het vrijwel niet van echt hout is te onderscheiden. Of u nu van een verouderde vloer houdt, een geoliede look of een vloer met (of juist zonder) noesten wilt. Onze visgraat laminaat vloeren hebben bovendien een geborsteld oppervlak gekregen, om de natuurlijke uitstraling te benadrukken.

keramische tegels

De voordelen van deze vloer

Het visgraat laminaat dat Lingen Keramiek in de collectie heeft, heeft een aantal voordelen:

 • Dit laminaat is uitermate geschikt voor appartementen zonder zwevende dekvloer. U hoeft dus niet bang te zijn voor klachten van de onderburen.
 • Met de juiste ondervloer is ons visgraat laminaat ook geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. De vloer heeft een warmte weerstand 0.09 m2 K/W, dus u kunt er vanuit gaan dat u volop kunt genieten van een comfortabele temperatuur.
 • Onze visgraat laminaatvloeren zijn voorzien van het kliksysteem. Mocht u op een dag willen verhuizen, dan verhuist de vloer met u mee!

Eigenlijk heeft visgraat laminaat maar één klein nadeel: het is niet mogelijk om een band in te leggen.

 

Een klus voor de vakman

Hoewel kliklaminaat over het algemeen het grote voordeel heeft dat u het zelf kunt leggen, is het in het geval van visgraat laminaat verstandig een vakman in te zetten voor deze klus. Hij weet precies hoe de planken moeten worden uitgemeten om zo een perfecte verdeling voor de ruimte te maken. Bovendien komt er bij een visgraatvloer veel zaagwerk kijken. Dat maakt het leggen van een visgraat laminaat vloer niet alleen een tijdrovende klus, maar ook een precisie klus. 

Visgraat, en toch klikken?

Kliklaminaat in visgraat-legrichting, hoe werkt dat dan? Dit visgraat laminaat bestaat uit linker en rechter delen. Dit heeft te maken met de messing en de groef (het klikgedeelte). Op de verpakking ziet u precies welk delen erin zitten. Het visgraat laminaat wordt geleverd in een even aantal pakken, u ontvangt dus net zoveel linker als rechter delen.

Kom de vloer ervaren

Bent u benieuwd naar de opties en mogelijkheden van de visgraat laminaat vloer? Kom eens langs in één van onze showrooms. Hier kunt u zien in welke kleuren en afmetingen de vloeren in onze laminaat-collectie te verkrijgen zijn. Er zit er vast één tussen die perfect in uw interieur past.

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels