Trendy wijnkoelkasten voor je woonkamer en keuken. Vloervriendelijk en stijlvol!

Inbouw wijnkoelkasten – vloervriendelijk

Wijnkoelkasten zijn de afgelopen jaren in Nederland en België steeds populairder geworden onder consumenten. Dat is niet vreemd, als je je beseft dat dit type koelkasten de nodige voordelen heeft. Allereerst, en dat is het belangrijkste, houd een wijnklimaatkast de wijn perfect op de gewenste temperatuur.
Hierbij zijn er wijnkasten in twee soorten verkrijgbaar: kasten met één en met twee klimaatzones. Zo kun je jouw wijn – afhankelijk van de soort – zoals gewenst bewaren en direct uit de koelkast drinken. Een wijnkast zorgt er daarnaast voor dat de wijn in goede conditie blijft door trillingen te neutraliseren. En ten slotte heeft een mooie wijnkoelkast als voordeel dat het echt een eye-catcher is. Een prachtige luxueuze kast, die je zowel kunt laten inbouwen in de keuken als los in de woonkamer kunt zetten. Wijnkoelkasten zijn namelijk vloervriendelijk, of het nu tegels of laminaat betreft. Het is maar net wat jouw wensen zijn: met wijnkoelkasten is alles mogelijk!

Laat een wijnkoelkast inbouwen in de keuken

Een wijnkoelkast is heel eenvoudig in te bouwen in een keuken. Daarbij kan het model, vanwege de vele kleuren en stijlen kasten die er zijn, eenvoudig aangepast worden op het soort vloertegels dat in de keuken ligt. Wat ook fraai is, is om een eigen kookeiland te creëren met daarin een ingebouwde wijnkoelkast. De Wijnkoelkast biedt hoogwaardige kwaliteit wijnkasten beschikbaar die goed te combineren zijn met tegels in de keuken of de vloertegels woonkamer, zonder daarbij beschadigingen aan te brengen op de tegelvloer.

Laat je inspireren door een breed assortiment

Op de website van Dewijnkoelkast.nl vind je een breed aanbod van kwalitatief hoogstaande en strak geprijsde wijnkoelkasten. Je hebt de keuze uit tal van prachtige uitvoeringen, zoals de Provence180, de RioJA66 of de Loire40. Naast de aankoop ontvang je ook nog een all inclusive Spanje vakantie cadeau!

nieuwste blogs

metallook tegels

Metaallook tegels

Metaal, zeker zonder dikke laklaag, wordt snel geassocieerd met hard en koud. Waarom zou u dat op de vloer of de muur willen? Juist omdat het een prachtig, warm effect kan opleveren! Denkt u zich eens in wat een roestkleur met een ruimte doet!

Lees verder »
terrazzo tegels keramisch

Keramische terrazzo tegels

De terrazzo-look is helemaal terug in huis. Of u nu van een vleugje nostalgie in huis houdt of juist een moderne uitstraling aan het interieur wil geven, met deze tegel kunt u alle kanten op.

Lees verder »

Perfect

Een goede service en uitleg omtrent het assortiment ook behulpzaam bij het beste plannen van de te leveren tegels
- Capelle aan den IJssel

Goede voorlichting wat fundamenteel is om tot een juiste keus te komenn

Zeer prettig geholpen door professioneel personeel die alle voor en nadelen van het betreffende product met je doornemen. Dit alles geeft vertrouwen om tot een juiste keus te komen.
- Rhoon 15-10-2020

Top winkel met super service!

Super fijn geholpen in deze mooie winkel. Er werd goed met ons meegedacht en we mochten alles bekijken. Zeer professioneel personeel. Ook met de levering goed op de hoogte gehouden en konden altijd bellen voor informatie en advies. Ik zou Lingen Keramiek zeker aanraden en zou ook zeker terug gaan mocht ik weer een vloer nodig hebben.
- Vlaardingen

super

Op nazorg en garantie kan ik geen oordeel geven want een en ander is nog niet gelegd.
- Hendrik Ido Ambacht

Zeer klantvriendelijk geholpen.

goed ontvangen en professioneel voorgelicht en voldaan aan onze wensen.
- Hellevoetsluis