Trendy wijnkoelkasten voor je woonkamer en keuken. Vloervriendelijk en stijlvol!

Inbouw wijnkoelkasten – vloervriendelijk

Wijnkoelkasten zijn de afgelopen jaren in Nederland en België steeds populairder geworden onder consumenten. Dat is niet vreemd, als je je beseft dat dit type koelkasten de nodige voordelen heeft. Allereerst, en dat is het belangrijkste, houd een wijnklimaatkast de wijn perfect op de gewenste temperatuur.
Hierbij zijn er wijnkasten in twee soorten verkrijgbaar: kasten met één en met twee klimaatzones. Zo kun je jouw wijn – afhankelijk van de soort – zoals gewenst bewaren en direct uit de koelkast drinken. Een wijnkast zorgt er daarnaast voor dat de wijn in goede conditie blijft door trillingen te neutraliseren. En ten slotte heeft een mooie wijnkoelkast als voordeel dat het echt een eye-catcher is. Een prachtige luxueuze kast, die je zowel kunt laten inbouwen in de keuken als los in de woonkamer kunt zetten. Wijnkoelkasten zijn namelijk vloervriendelijk, of het nu tegels of laminaat betreft. Het is maar net wat jouw wensen zijn: met wijnkoelkasten is alles mogelijk!

Laat een wijnkoelkast inbouwen in de keuken

Een wijnkoelkast is heel eenvoudig in te bouwen in een keuken. Daarbij kan het model, vanwege de vele kleuren en stijlen kasten die er zijn, eenvoudig aangepast worden op het soort vloertegels dat in de keuken ligt. Wat ook fraai is, is om een eigen kookeiland te creëren met daarin een ingebouwde wijnkoelkast. De Wijnkoelkast biedt hoogwaardige kwaliteit wijnkasten beschikbaar die goed te combineren zijn met tegels in de keuken of de vloertegels woonkamer, zonder daarbij beschadigingen aan te brengen op de tegelvloer.

Laat je inspireren door een breed assortiment

Op de website van Dewijnkoelkast.nl vind je een breed aanbod van kwalitatief hoogstaande en strak geprijsde wijnkoelkasten. Je hebt de keuze uit tal van prachtige uitvoeringen, zoals de Provence180, de RioJA66 of de Loire40. Naast de aankoop ontvang je ook nog een all inclusive Spanje vakantie cadeau!

keramische tegels

nieuwste blogs

terrazzo tegels keramisch

Keramische terrazzo tegels

De terrazzo-look is helemaal terug in huis. Of u nu van een vleugje nostalgie in huis houdt of juist een moderne uitstraling aan het interieur wil geven, met deze tegel kunt u alle kanten op.

Lees verder »
kleurrijke tegels

Trendkleuren 2022: van vloer tot wand

De trendkleuren voor 2022 bestaan uit rustige natuurtinten, zoals groen-, blauw- en zandtinten. Nieuw zijn kleuren als geel, koraal en (zacht)roze. Leuk, maar hoe past u dit palet toe in huis en welke kleuren gebruikt u om de gewenste sfeer sterk neer te zetten?

Lees verder »
3d tegels badkamer

3D tegels

De mogelijkheden met 3D tegels zijn echt eindeloos! Keramische reliëftegels zijn uitermate geschikt voor bv. de badkamer. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Lees verder »

super

Op nazorg en garantie kan ik geen oordeel geven want een en ander is nog niet gelegd.
- Hendrik Ido Ambacht

Zeer klantvriendelijk geholpen.

goed ontvangen en professioneel voorgelicht en voldaan aan onze wensen.
- Hellevoetsluis

Behulpzaam, veel keus en mooie showroom

Prima geholpen! Er werd goed meegedacht. Prettige communicatie. Ik was weer zo’n klant die het liever gister dan vandaag geleverd had en daar hebben ze hun uiterste best voor gedaan en is uiteindelijk gelukt. Ik ben erg blij met mijn mooie nieuwe tegelvloer!
- Leiden

vriendelijke, behulpzame medewerkers

Prima ervaring met Lingen Keramiek. Van vloeren tot aan kasten, heel veel is mogelijk. Na het eerste adviesgesprek zijn we nog enkele keren teruggeweest om wat wijzigingen aan te brengen in hetgeen wij besteld hadden en dat was allemaal geen enkel probleem. De medewerkers zijn ter zake kundig en nemen alle tijd om je goed te informeren en te adviseren. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
- Purmerend

Badkamer en wc zeer mooi betegeld!

Voor mijn wc had ik best een moeilijk patroon met 6 verschillende kleuren tegels random door elkaar. Maar het effect is exact hetzelfde geworden als op de foto die heb verstuurd. Fantastisch betegeld! Mijn complimenten!
- Den Haag