Trendy wijnkoelkasten voor je woonkamer en keuken. Vloervriendelijk en stijlvol!

Inbouw wijnkoelkasten – vloervriendelijk

Wijnkoelkasten zijn de afgelopen jaren in Nederland en België steeds populairder geworden onder consumenten. Dat is niet vreemd, als je je beseft dat dit type koelkasten de nodige voordelen heeft. Allereerst, en dat is het belangrijkste, houd een wijnklimaatkast de wijn perfect op de gewenste temperatuur.
Hierbij zijn er wijnkasten in twee soorten verkrijgbaar: kasten met één en met twee klimaatzones. Zo kun je jouw wijn – afhankelijk van de soort – zoals gewenst bewaren en direct uit de koelkast drinken. Een wijnkast zorgt er daarnaast voor dat de wijn in goede conditie blijft door trillingen te neutraliseren. En ten slotte heeft een mooie wijnkoelkast als voordeel dat het echt een eye-catcher is. Een prachtige luxueuze kast, die je zowel kunt laten inbouwen in de keuken als los in de woonkamer kunt zetten. Wijnkoelkasten zijn namelijk vloervriendelijk, of het nu tegels of laminaat betreft. Het is maar net wat jouw wensen zijn: met wijnkoelkasten is alles mogelijk!

Laat een wijnkoelkast inbouwen in de keuken

Een wijnkoelkast is heel eenvoudig in te bouwen in een keuken. Daarbij kan het model, vanwege de vele kleuren en stijlen kasten die er zijn, eenvoudig aangepast worden op het soort vloertegels dat in de keuken ligt. Wat ook fraai is, is om een eigen kookeiland te creëren met daarin een ingebouwde wijnkoelkast. De Wijnkoelkast biedt hoogwaardige kwaliteit wijnkasten beschikbaar die goed te combineren zijn met tegels in de keuken of de vloertegels woonkamer, zonder daarbij beschadigingen aan te brengen op de tegelvloer.

Laat je inspireren door een breed assortiment

Op de website van Dewijnkoelkast.nl vind je een breed aanbod van kwalitatief hoogstaande en strak geprijsde wijnkoelkasten. Je hebt de keuze uit tal van prachtige uitvoeringen, zoals de Provence180, de RioJA66 of de Loire40. Naast de aankoop ontvang je ook nog een all inclusive Spanje vakantie cadeau!

keramische tegels

blogs
mozaiek tegels

Mozaiek tegels

Mozaïek tegels zijn echte sfeermakers Het is het kleinste tegeltje uit ons assortiment, maar dit ‘kleintje’ maakt altijd een grootse indruk. De mozaïektegel is dé

Lees verder »

Zeer kundig en klantvriendelijk en service gericht

Na gesprek met medewerker Boon werd mij duidelijk welke tegelsoort ik zou moeten hebben. Daardoor heb ik mijn aannemer de juiste opdracht kunnen geven voor de tegelvloer in de badkamer.ik hoefde niet naar de showroom. Het advies was duidelijk genoeg
- Zoetermeer

Zeer tevreden over de levering, vriendelijk en vakkundig.

Al (de adviseur, de projectbegeleider, de tegelzetter en kitwerk) met al een top prestatie met een top resultaat.
- Capelle aan den IJssel

Een zeer enerverend, soms zenuwslopend proces, dat uiteindelijk tot prachtig resultaat heeft geleid!

Wat een enorme keuze in de showroom! Maar door heel goed te luisteren naar wat onze smaak en wensen waren, hadden we binnen een uur onze vloeren al uitgezocht voor ons nieuwe huis. Daarna bijna een jaar gewacht voor oplevering van de woning. Afgesproken was dat de vloeren voor kerst gelegd werden en voor en oud en afgewerkt, zodat we begin januari konden verhuizen, maar door corona en de feestdagen had iedereen het opeens ontzettend druk of gewoon geen zin en kwamen onderaannemers hun afspraken niet na, waardoor onze planning wankelde. Onze dank is groot richting de projectbegeleider, die werkelijk alles uit de kast heeft gehaald om het werk conform plan uitgevoerd en opgeleverd te krijgen. Onze plavuizen- en pvc-vloeren liggen er nu schitterend bij en de vele complimenten die we ontvangen, doen al het geleden leed enigszins vergeten en bevestigen dat wij de juiste keuzes hebben gemaakt, zowel v.w.b. de vloeren als voor Lingen Keramiek.
- Westland

Teleurstellend

Lingen was automatisch betrokken bij ons nieuwbouw project. We dachten een goede partij te hebben maar tegendeel bleek. Er werken te weinig goede werknemers met ervaring helaas. Tegelzetter werkt niet alles mooi af aan zijkanten vloer, waardoor je nog met een hoop details blijft zitten. **

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw Tomesen, rondom een (tegel)vloer wordt altijd ruimte over gehouden omdat een vloer moet kunnen werken. Normaliter wordt deze afgewerkt met plinten en eventueel kit, zonder plinten zal de afwerking niet zo mooi zijn. Dit zal ook zeker in het gesprek in onze showroom vermeld zijn. Wij kunnen de plinten en het kitwerk ook voor u regelen. Mocht er na het plaatsen van de plinten en het kitten nog slecht tegelwerk zichtbaar zijn, kunnen wij dit altijd verhelpen.

- Den Haag

Goede en deskundige begeleiding

5 jaar geleden al bij Lingen Keramiek geweest, voor tegels en laminaat door ons hele huis en betegeling van toilet en badkamer. Ontzettend goede begeleiding, deskundig advies en ruime keus. Door deze ervaring zijn we er nu weer geweest voor tegels en laminaat door ons hele nieuwe huis. Ook nu werd er weer heel goed met ons meegedacht, en kregen we goede suggesties. We zijn weer erg blij met onze vloeren!
- Papendrecht