loader image

Zoek

Trendy wijnkoelkasten voor je woonkamer en keuken. Vloervriendelijk en stijlvol!

vloertegels woonkamer

Inbouw wijnkoelkasten – vloervriendelijk

Wijnkoelkasten zijn de afgelopen jaren in Nederland en België steeds populairder geworden onder consumenten. Dat is niet vreemd, als je je beseft dat dit type koelkasten de nodige voordelen heeft. Allereerst, en dat is het belangrijkste, houd een wijnklimaatkast de wijn perfect op de gewenste temperatuur.
Hierbij zijn er wijnkasten in twee soorten verkrijgbaar: kasten met één en met twee klimaatzones. Zo kun je jouw wijn – afhankelijk van de soort – zoals gewenst bewaren en direct uit de koelkast drinken. Een wijnkast zorgt er daarnaast voor dat de wijn in goede conditie blijft door trillingen te neutraliseren. En ten slotte heeft een mooie wijnkoelkast als voordeel dat het echt een eye-catcher is. Een prachtige luxueuze kast, die je zowel kunt laten inbouwen in de keuken als los in de woonkamer kunt zetten. Wijnkoelkasten zijn namelijk vloervriendelijk, of het nu tegels of laminaat betreft. Het is maar net wat jouw wensen zijn: met wijnkoelkasten is alles mogelijk!

Laat een wijnkoelkast inbouwen in de keuken

Een wijnkoelkast is heel eenvoudig in te bouwen in een keuken. Daarbij kan het model, vanwege de vele kleuren en stijlen kasten die er zijn, eenvoudig aangepast worden op het soort vloertegels dat in de keuken ligt. Wat ook fraai is, is om een eigen kookeiland te creëren met daarin een ingebouwde wijnkoelkast. De Wijnkoelkast biedt hoogwaardige kwaliteit wijnkasten beschikbaar die goed te combineren zijn met tegels in de keuken of de vloertegels woonkamer, zonder daarbij beschadigingen aan te brengen op de tegelvloer.

Laat je inspireren door een breed assortiment

Op de website van Dewijnkoelkast.nl vind je een breed aanbod van kwalitatief hoogstaande en strak geprijsde wijnkoelkasten. Je hebt de keuze uit tal van prachtige uitvoeringen, zoals de Provence180, de RioJA66 of de Loire40. Naast de aankoop ontvang je ook nog een all inclusive Spanje vakantie cadeau!

Zoek

Super ervaring

meneer rishi heeft ons super goed geholpen , tijd aan ons kunnen besteden en ons advies en tips. Ik kom hier zeker ooit in de toekomst terug als het nodig is.
- Den haag

Experts - goede planners - kortom prima ervaring met Lingen

Na hele kleine "hobbeltjes" in het begin zijn deze helemaal verdwenen nadat we gezien en ervaren hebben dat de planning en uitvoering gewoonweg super was. 100% gegaan volgens planning, vriendelijke mensen die expert zijn in wat ze moesten doen en dus heel tevreden met onze nieuwe vloer, met vloerverwarming. Complimenten alom gekregen voor de mooie vloer van keramische tegels. Gezien feit dat we een heel oud huis hebben was het voor Lingen een uitdaging maar, dat is goed gekomen hoor!!! Nou en of!! Jeroen Poldervaart had alles goed onder controle... top!
- Oud-Beijerland

Van A tot Z een top bedrijf met top mensen.

Onze aanbevolen tegel leverancier van onze bouwer Lithos. de adviseur heeft ons geholpen met de keuzes en advies. De uitvoerder een duizendpoot die alles perfect gepland en georganiseerd heeft. De projectbegeleider die de een extra steun was om alles vlekkeloos te laten verlopen. Al met al een top prestatie met een top resultaat.
- Maassluis

Zoveel enthousiasme

Binnenkomst bij Lingen was al goed. Na kop goede koffie, werden we ontvangen door de adviseur. Hij was open en eerlijk en heeft ons alle ins and outs van het tegelwerk laten weten en zien. Uiteindelijk hebben we vijf uur gezeten en zijn naar huis gegaan met badkamer en toilet tegels en een vloer. Wat en genot dat nog de tijd wordt genomen voor een goed advies en ondanks dat het een project, het gesprek niet werd afgeraffeld. Van Lingen is niet de goedkoopste maar dat maken ze meer dan goed met de adviseur. Van Lingen ziet ons snel weer terug.
- Rijswijk

super ervaar en vriendelijk adviseur.

Ik was echt goed ontvangen en ik kreeg alle help die ik nodig had. Zeer zeer tevreden en echt een aanrader.
- Leiden

Afspraak maken >