loader image

Zoek

Trendy badkamertegels

badkamertegels

Trendy badkamertegels

De badkamer is de plek in huis voor ontspanning en tot jezelf komen, het is dan ook belangrijk om aandacht te besteden aan deze ruimte. Bent u van plan om binnenkort uw badkamer te verbouwen? Badkamertegels zijn een een groot onderdeel van de ambiance van een badkamer, de juiste tegels stralen uw persoonlijke stijl uit. Wij zetten de nieuwste en hipste badkamertegel trends voor u op een rij.

The bigger, the better

Grote tegels geven je badkamer een strakke en moderne uitstraling en zijn makkelijker schoon te houden. De betaalbaarheid maakt de tegels nog populairder, zeker als u een grote badkamer hebt. Tegels groter dan 60cm bij 60cm, geven een optisch ruimtelijk gevoel. Een groot voordeel van grote tegels is dat voegwerk minder tijd kost.

Beton, de industriële look

Betonnen tegels geven een robuuste, stoere en industriële stijl aan uw badkamer. De betontegel zijn echter niet echt gemaakt van beton, maar keramisch. De tegels zijn weerbaar, vlekken en beschadigingen maken geen kans. Naast grijs of antraciet kan je ook betontegels met warmere kleurtinten nemen.

Hexagon vorm tegels

Geef uw badkamer een unieke look met tegels in hexagon vorm. Hexagon is een zeshoekige vorm, dat bij tegels zorgt voor een abstract, speels en uniek resultaat. Deze unieke badkamertegel is verkrijgbaar in alle soorten en maten. Omdat de hexagon vorm, druk kan ogen, raden wij aan om grotere tegels te nemen, zodat het meer rustiger oogt.

Fish scale tegels

Deze zeemeermin tegel heeft de vorm van vissen schubben. Uw badkamer transformeert met Fish Scale tegels naar een Marokkaanse Hammam. Prachtige kleuren voor deze tegels zijn wit of zeeblauw.

Houten tegel

Wanneer u een badkamer betreed met houtlook tegels, krijg je het gevoel, alsof u zich in een blokhut in Zweden begeeft. Deze tegel geeft een warme sfeer, aan je badkamer. Hout is natuurlijk niet mogelijk in een badkamer, maar houtlook tegels geven de voordelen van keramische tegels, maar het ziet eruit als hout.

Zoek

Super ervaring

meneer rishi heeft ons super goed geholpen , tijd aan ons kunnen besteden en ons advies en tips. Ik kom hier zeker ooit in de toekomst terug als het nodig is.
- Den haag

Experts - goede planners - kortom prima ervaring met Lingen

Na hele kleine "hobbeltjes" in het begin zijn deze helemaal verdwenen nadat we gezien en ervaren hebben dat de planning en uitvoering gewoonweg super was. 100% gegaan volgens planning, vriendelijke mensen die expert zijn in wat ze moesten doen en dus heel tevreden met onze nieuwe vloer, met vloerverwarming. Complimenten alom gekregen voor de mooie vloer van keramische tegels. Gezien feit dat we een heel oud huis hebben was het voor Lingen een uitdaging maar, dat is goed gekomen hoor!!! Nou en of!! Jeroen Poldervaart had alles goed onder controle... top!
- Oud-Beijerland

Van A tot Z een top bedrijf met top mensen.

Onze aanbevolen tegel leverancier van onze bouwer Lithos. de adviseur heeft ons geholpen met de keuzes en advies. De uitvoerder een duizendpoot die alles perfect gepland en georganiseerd heeft. De projectbegeleider die de een extra steun was om alles vlekkeloos te laten verlopen. Al met al een top prestatie met een top resultaat.
- Maassluis

Zoveel enthousiasme

Binnenkomst bij Lingen was al goed. Na kop goede koffie, werden we ontvangen door de adviseur. Hij was open en eerlijk en heeft ons alle ins and outs van het tegelwerk laten weten en zien. Uiteindelijk hebben we vijf uur gezeten en zijn naar huis gegaan met badkamer en toilet tegels en een vloer. Wat en genot dat nog de tijd wordt genomen voor een goed advies en ondanks dat het een project, het gesprek niet werd afgeraffeld. Van Lingen is niet de goedkoopste maar dat maken ze meer dan goed met de adviseur. Van Lingen ziet ons snel weer terug.
- Rijswijk

super ervaar en vriendelijk adviseur.

Ik was echt goed ontvangen en ik kreeg alle help die ik nodig had. Zeer zeer tevreden en echt een aanrader.
- Leiden

Afspraak maken >