Tips voor het veranderen van de woonkamer

Een woonkamer is een plek in het huis waar je veel tijd doorbrengt. Hierdoor kiezen mensen er vaak voor om de woonkamer te veranderen. Met de tips in dit artikel kan je direct beginnen met het veranderen van je woonkamer. Denk bijvoorbeeld aan mooie wand- en vloertegels, het huren van een boorhamer of het huren van een aanhangwagen voor het verplaatsen van bepaalde spullen.

                       

Mooie wand- en vloertegels in je woonkamer

Het plaatsen van tegels in je huis kan zorgen voor een heel mooi effect. Je kan tegels in elke kamer toepassen. Van badkamer tot keuken, maar dus ook in je woonkamer. Je hebt wand- en vloertegels in alle geuren en kleuren. Tegels voor een laag budget en tegels in het duurdere segment. Keramische vloertegels zijn erg populair bij veel mensen. Dit komt doordat het er mooi uitziet en bovendien ook lang meegaat.

                           

Het huren van een boorhamer

Een boorhamer is altijd handig om te gebruiken tijdens het veranderen van je woonkamer. Hierdoor gaat het veel sneller en efficiënter. Een boorhamer is echter wel een investering wanneer je dit wil kopen. Het mooie is dat je een boorhamer ook kan huren. Dit kan erg handig zijn als je niet van plan bent om een boorhamer vaker te gebruiken. Een boorhamer huren kan op verschillende websites. Een bekende speler in het verhuren van bouwproducten is Boels. Dit is een bedrijf die zeer goede kwaliteit levert en een groot aanbod heeft in bouwproducten. Voor zowel particulieren als grote bedrijven.

                       

Huren van een aanhangwagen

Naast het huren van een boorhamer kan je er ook voor kiezen om een aanhangwagen te huren. Hierdoor kan je de spullen of afval dat je niet nodig hebt indoen en verplaatsen naar een plaatst waar het gedumpt moet worden. Hierdoor hoef je deze zware en vieze spullen niet in je auto te doen. Een aanhangwagen huren is zeker aan te raden.

keramische tegels

nieuwste blogs

terrazzo tegels keramisch

Keramische terrazzo tegels

De terrazzo-look is helemaal terug in huis. Of u nu van een vleugje nostalgie in huis houdt of juist een moderne uitstraling aan het interieur wil geven, met deze tegel kunt u alle kanten op.

Lees verder »
kleurrijke tegels

Trendkleuren 2022: van vloer tot wand

De trendkleuren voor 2022 bestaan uit rustige natuurtinten, zoals groen-, blauw- en zandtinten. Nieuw zijn kleuren als geel, koraal en (zacht)roze. Leuk, maar hoe past u dit palet toe in huis en welke kleuren gebruikt u om de gewenste sfeer sterk neer te zetten?

Lees verder »
3d tegels badkamer

3D tegels

De mogelijkheden met 3D tegels zijn echt eindeloos! Keramische reliëftegels zijn uitermate geschikt voor bv. de badkamer. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Lees verder »

super

Op nazorg en garantie kan ik geen oordeel geven want een en ander is nog niet gelegd.
- Hendrik Ido Ambacht

Zeer klantvriendelijk geholpen.

goed ontvangen en professioneel voorgelicht en voldaan aan onze wensen.
- Hellevoetsluis

Behulpzaam, veel keus en mooie showroom

Prima geholpen! Er werd goed meegedacht. Prettige communicatie. Ik was weer zo’n klant die het liever gister dan vandaag geleverd had en daar hebben ze hun uiterste best voor gedaan en is uiteindelijk gelukt. Ik ben erg blij met mijn mooie nieuwe tegelvloer!
- Leiden

vriendelijke, behulpzame medewerkers

Prima ervaring met Lingen Keramiek. Van vloeren tot aan kasten, heel veel is mogelijk. Na het eerste adviesgesprek zijn we nog enkele keren teruggeweest om wat wijzigingen aan te brengen in hetgeen wij besteld hadden en dat was allemaal geen enkel probleem. De medewerkers zijn ter zake kundig en nemen alle tijd om je goed te informeren en te adviseren. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
- Purmerend

Badkamer en wc zeer mooi betegeld!

Voor mijn wc had ik best een moeilijk patroon met 6 verschillende kleuren tegels random door elkaar. Maar het effect is exact hetzelfde geworden als op de foto die heb verstuurd. Fantastisch betegeld! Mijn complimenten!
- Den Haag