Tips voor het veranderen van de woonkamer

Een woonkamer is een plek in het huis waar je veel tijd doorbrengt. Hierdoor kiezen mensen er vaak voor om de woonkamer te veranderen. Met de tips in dit artikel kan je direct beginnen met het veranderen van je woonkamer. Denk bijvoorbeeld aan mooie wand- en vloertegels, het huren van een boorhamer of het huren van een aanhangwagen voor het verplaatsen van bepaalde spullen.

                       

Mooie wand- en vloertegels in je woonkamer

Het plaatsen van tegels in je huis kan zorgen voor een heel mooi effect. Je kan tegels in elke kamer toepassen. Van badkamer tot keuken, maar dus ook in je woonkamer. Je hebt wand- en vloertegels in alle geuren en kleuren. Tegels voor een laag budget en tegels in het duurdere segment. Keramische vloertegels zijn erg populair bij veel mensen. Dit komt doordat het er mooi uitziet en bovendien ook lang meegaat.

                           

Het huren van een boorhamer

Een boorhamer is altijd handig om te gebruiken tijdens het veranderen van je woonkamer. Hierdoor gaat het veel sneller en efficiënter. Een boorhamer is echter wel een investering wanneer je dit wil kopen. Het mooie is dat je een boorhamer ook kan huren. Dit kan erg handig zijn als je niet van plan bent om een boorhamer vaker te gebruiken. Een boorhamer huren kan op verschillende websites. Een bekende speler in het verhuren van bouwproducten is Boels. Dit is een bedrijf die zeer goede kwaliteit levert en een groot aanbod heeft in bouwproducten. Voor zowel particulieren als grote bedrijven.

                       

Huren van een aanhangwagen

Naast het huren van een boorhamer kan je er ook voor kiezen om een aanhangwagen te huren. Hierdoor kan je de spullen of afval dat je niet nodig hebt indoen en verplaatsen naar een plaatst waar het gedumpt moet worden. Hierdoor hoef je deze zware en vieze spullen niet in je auto te doen. Een aanhangwagen huren is zeker aan te raden.

keramische tegels

blogs
mozaiek tegels

Mozaiek tegels

Mozaïek tegels zijn echte sfeermakers Het is het kleinste tegeltje uit ons assortiment, maar dit ‘kleintje’ maakt altijd een grootse indruk. De mozaïektegel is dé

Lees verder »

Zeer kundig en klantvriendelijk en service gericht

Na gesprek met medewerker Boon werd mij duidelijk welke tegelsoort ik zou moeten hebben. Daardoor heb ik mijn aannemer de juiste opdracht kunnen geven voor de tegelvloer in de badkamer.ik hoefde niet naar de showroom. Het advies was duidelijk genoeg
- Zoetermeer

Zeer tevreden over de levering, vriendelijk en vakkundig.

Al (de adviseur, de projectbegeleider, de tegelzetter en kitwerk) met al een top prestatie met een top resultaat.
- Capelle aan den IJssel

Een zeer enerverend, soms zenuwslopend proces, dat uiteindelijk tot prachtig resultaat heeft geleid!

Wat een enorme keuze in de showroom! Maar door heel goed te luisteren naar wat onze smaak en wensen waren, hadden we binnen een uur onze vloeren al uitgezocht voor ons nieuwe huis. Daarna bijna een jaar gewacht voor oplevering van de woning. Afgesproken was dat de vloeren voor kerst gelegd werden en voor en oud en afgewerkt, zodat we begin januari konden verhuizen, maar door corona en de feestdagen had iedereen het opeens ontzettend druk of gewoon geen zin en kwamen onderaannemers hun afspraken niet na, waardoor onze planning wankelde. Onze dank is groot richting de projectbegeleider, die werkelijk alles uit de kast heeft gehaald om het werk conform plan uitgevoerd en opgeleverd te krijgen. Onze plavuizen- en pvc-vloeren liggen er nu schitterend bij en de vele complimenten die we ontvangen, doen al het geleden leed enigszins vergeten en bevestigen dat wij de juiste keuzes hebben gemaakt, zowel v.w.b. de vloeren als voor Lingen Keramiek.
- Westland

Teleurstellend

Lingen was automatisch betrokken bij ons nieuwbouw project. We dachten een goede partij te hebben maar tegendeel bleek. Er werken te weinig goede werknemers met ervaring helaas. Tegelzetter werkt niet alles mooi af aan zijkanten vloer, waardoor je nog met een hoop details blijft zitten. **

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw Tomesen, rondom een (tegel)vloer wordt altijd ruimte over gehouden omdat een vloer moet kunnen werken. Normaliter wordt deze afgewerkt met plinten en eventueel kit, zonder plinten zal de afwerking niet zo mooi zijn. Dit zal ook zeker in het gesprek in onze showroom vermeld zijn. Wij kunnen de plinten en het kitwerk ook voor u regelen. Mocht er na het plaatsen van de plinten en het kitten nog slecht tegelwerk zichtbaar zijn, kunnen wij dit altijd verhelpen.

- Den Haag

Goede en deskundige begeleiding

5 jaar geleden al bij Lingen Keramiek geweest, voor tegels en laminaat door ons hele huis en betegeling van toilet en badkamer. Ontzettend goede begeleiding, deskundig advies en ruime keus. Door deze ervaring zijn we er nu weer geweest voor tegels en laminaat door ons hele nieuwe huis. Ook nu werd er weer heel goed met ons meegedacht, en kregen we goede suggesties. We zijn weer erg blij met onze vloeren!
- Papendrecht