loader image

Zoek

Tips voor het veranderen van de woonkamer

Een woonkamer is een plek in het huis waar je veel tijd doorbrengt. Hierdoor kiezen mensen er vaak voor om de woonkamer te veranderen. Met de tips in dit artikel kan je direct beginnen met het veranderen van je woonkamer. Denk bijvoorbeeld aan mooie wand- en vloertegels, het huren van een boorhamer of het huren van een aanhangwagen voor het verplaatsen van bepaalde spullen.

                       

Mooie wand- en vloertegels in je woonkamer

Het plaatsen van tegels in je huis kan zorgen voor een heel mooi effect. Je kan tegels in elke kamer toepassen. Van badkamer tot keuken, maar dus ook in je woonkamer. Je hebt wand- en vloertegels in alle geuren en kleuren. Tegels voor een laag budget en tegels in het duurdere segment. Keramische vloertegels zijn erg populair bij veel mensen. Dit komt doordat het er mooi uitziet en bovendien ook lang meegaat.

                           

Het huren van een boorhamer

Een boorhamer is altijd handig om te gebruiken tijdens het veranderen van je woonkamer. Hierdoor gaat het veel sneller en efficiënter. Een boorhamer is echter wel een investering wanneer je dit wil kopen. Het mooie is dat je een boorhamer ook kan huren. Dit kan erg handig zijn als je niet van plan bent om een boorhamer vaker te gebruiken. Een boorhamer huren kan op verschillende websites. Een bekende speler in het verhuren van bouwproducten is Boels. Dit is een bedrijf die zeer goede kwaliteit levert en een groot aanbod heeft in bouwproducten. Voor zowel particulieren als grote bedrijven.

                       

Huren van een aanhangwagen

Naast het huren van een boorhamer kan je er ook voor kiezen om een aanhangwagen te huren. Hierdoor kan je de spullen of afval dat je niet nodig hebt indoen en verplaatsen naar een plaatst waar het gedumpt moet worden. Hierdoor hoef je deze zware en vieze spullen niet in je auto te doen. Een aanhangwagen huren is zeker aan te raden.

Zoek

Super ervaring

meneer rishi heeft ons super goed geholpen , tijd aan ons kunnen besteden en ons advies en tips. Ik kom hier zeker ooit in de toekomst terug als het nodig is.
- Den haag

Experts - goede planners - kortom prima ervaring met Lingen

Na hele kleine "hobbeltjes" in het begin zijn deze helemaal verdwenen nadat we gezien en ervaren hebben dat de planning en uitvoering gewoonweg super was. 100% gegaan volgens planning, vriendelijke mensen die expert zijn in wat ze moesten doen en dus heel tevreden met onze nieuwe vloer, met vloerverwarming. Complimenten alom gekregen voor de mooie vloer van keramische tegels. Gezien feit dat we een heel oud huis hebben was het voor Lingen een uitdaging maar, dat is goed gekomen hoor!!! Nou en of!! Jeroen Poldervaart had alles goed onder controle... top!
- Oud-Beijerland

Van A tot Z een top bedrijf met top mensen.

Onze aanbevolen tegel leverancier van onze bouwer Lithos. de adviseur heeft ons geholpen met de keuzes en advies. De uitvoerder een duizendpoot die alles perfect gepland en georganiseerd heeft. De projectbegeleider die de een extra steun was om alles vlekkeloos te laten verlopen. Al met al een top prestatie met een top resultaat.
- Maassluis

Zoveel enthousiasme

Binnenkomst bij Lingen was al goed. Na kop goede koffie, werden we ontvangen door de adviseur. Hij was open en eerlijk en heeft ons alle ins and outs van het tegelwerk laten weten en zien. Uiteindelijk hebben we vijf uur gezeten en zijn naar huis gegaan met badkamer en toilet tegels en een vloer. Wat en genot dat nog de tijd wordt genomen voor een goed advies en ondanks dat het een project, het gesprek niet werd afgeraffeld. Van Lingen is niet de goedkoopste maar dat maken ze meer dan goed met de adviseur. Van Lingen ziet ons snel weer terug.
- Rijswijk

super ervaar en vriendelijk adviseur.

Ik was echt goed ontvangen en ik kreeg alle help die ik nodig had. Zeer zeer tevreden en echt een aanrader.
- Leiden

Afspraak maken >