loader image

De mooiste wand- en vloertegels van Rotterdam...

Tegels zijn een wereldproduct! Zowel in de badkamer, het toilet, de keuken, als in woongedeelten kunt u uw creativiteit uitleven met kleuren, formaten, en verwerkingswijzen. Juist omdat de keuze groot is, helpen we u graag bij het zoeken naar de perfecte combinatie, om zo de gewenste sfeer en uitstraling te bereiken. En vanzelfsprekend zorgt Lingen Keramiek dat de tegels professioneel worden geplaatst in Rotterdam en omgeving.
Wanneer mogen we u begroeten?

WARM WELKOM IN ROTTERDAM

In onze showroom aan de rand van Rotterdam vindt u meer dan 2.000 verschillende wand- en vloertegels. Bent u op zoek naar een nieuwe collectie tegels of een bepaalde woonstijl die u veel tegenkomt in de woonbladen of op de social media? Zoekt u de tegelcollectie van Piet Boonbetonlook tegelshoutlook tegelshexagon tegels… Of houdt u meer van iets klassieks? Noem het maar en wij hebben het in onze collectie. Onze adviseurs laten u graag zien welke mogelijkheden er zijn.

badkamertegels

Creëer uw mooiste badkamer

DE TEGELWIJZER

Wilt u goed voorbereid naar onze showroom komen en u eerst online oriënteren? Neem dan een kijkje in onze tegelzoekmachine. Hier kunt u een groot deel van onze collectie bekijken. Door op een tegel te klikken, ziet u sfeerbeelden van de tegel op de vloer en/of wand. Bovendien leest u in welke afmetingen deze tegel leverbaar is. Bent u juist op zoek naar inspiratie? Zoek dan op stijl of op materiaallook en laat u verrassen door ons aanbod.
U kunt de tegel van uw keuze in pdf ontvangen, door uw naam en emailadres in te vullen en eenvoudig een code aan te maken.
Bekijk de collectie…

LINGEN KERAMIEK: NIET ALLEEN VOOR TEGELS, OOK VOOR LAMINAAT, PVC EN PARKET

Naast de keramische vloer- en wandtegels heeft Lingen Keramiek ook een collectie kwaliteitsvloeren van laminaat en PVC in het assortiment. Zo kunt u al uw keuzes rondom uw nieuwe vloeren in één showroom afwegen. Daarnaast kunnen wij voor werkelijk elke vloer een mooie, bijpassende plint leveren. Zo is de vloer in een keer helemaal af.

LINGEN KERAMIEK: NIET ALLEEN VOOR TEGELS, OOK VOOR LAMINAAT, PVC EN PARKET

Naast de keramische vloer- en wandtegels heeft Lingen Keramiek ook een collectie kwaliteitsvloeren van laminaatPVC en lamelparket in het assortiment. Zo kunt u al uw keuzes rondom uw nieuwe vloeren in één showroom afwegen. Daarnaast kunnen wij voor werkelijk elke vloer een mooie, bijpassende plint leveren. Zo is de vloer in een keer helemaal af.

VAKKUNDIG GELEGD IN ROTTERDAM EN OMGEVING

De professionals van Lingen Keramiek komen de nieuwe vloer graag vakkundig bij u leggen in Rotterdam en de wijde omgeving. Dit doen wij voor alle vloeren. Daarbij kunnen wij bijvoorbeeld ook vloerverwarming plaatsen.
Regelt u zelf de verwerking? Ook dan leveren wij de vloer van uw keuze natuurlijk graag!

BEZOEK NU ONZE VERNIEUWDE SHOWROOM

Onze vernieuwde Rotterdamse showroom bevindt zich op bedrijventerrein het Rivium, vlak naast de Van Brienenoordbrug. Hier kunt u gratis parkeren op ons eigen terrein. Bovendien zijn er oplaadmogelijkheden voor elektrische auto’s.

tegels rotterdam

PLAN UW AFSPRAAK ALVAST IN

Een goede keuze kunt u pas maken, als u een tegel of een andere vloer heeft gevoeld en ervaren. Onze showrooms in Leiden en Capelle aan den IJssel, aan de rand van Rotterdam, zijn er om u te inspireren. Wilt u uitgebreid advies van één van onze vakkundige tegeladviseurs? Maak dan online een afspraak.

contact

Naam (verplicht)

Email-adres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Ik wil graag meer informatie over: (verplicht)

WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

Aanvullende informatie: (optioneel)

De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

Afspraak maken >