De mooiste wand- en vloertegels van Rotterdam...

Tegels zijn een wereldproduct! Zowel in de badkamer, het toilet, de keuken, als in woongedeelten kunt u uw creativiteit uitleven met kleuren, formaten, en verwerkingswijzen.
Juist omdat de keuze groot is, helpen we u graag bij het zoeken naar de perfecte combinatie, om zo de gewenste sfeer en uitstraling te bereiken.
En vanzelfsprekend zorgt Lingen Keramiek dat de tegels professioneel worden geplaatst in Rotterdam en omgeving.
Wanneer mogen we u begroeten?

WARM WELKOM IN ROTTERDAM

In onze showroom aan de rand van Rotterdam vindt u meer dan 2.000 verschillende wand- en vloertegels.
Bent u op zoek naar een nieuwe collectie tegels of een bepaalde woonstijl die u veel tegenkomt in de woonbladen of op de social media? Zoekt u de tegelcollectie van Piet Boonbetonlook tegelshoutlook tegelshexagon tegels… Of houdt u meer van iets klassieks? Noem het maar en wij hebben het in onze collectie.

Onze adviseurs laten u graag zien welke mogelijkheden er zijn.

vloertegels woonkamer

De mooiste tegels voor uw woonkamer

Grote, luxe tegels worden steeds populairder. Niet gek, want een XL vloertegel laat de ruimte groter lijken. Of u nu kiest voor keramisch parket of voor een tegel met een betonlook, wij bieden u een uitgebreid assortiment in élke gewenste maat, zelfs tot 120×120 cm.

Om deze grote plavuizen goed te leggen is vakmanschap vereist. Lingen Keramiek heeft de juiste vakmensen die – bij elk formaat tegels – zorgen voor een mooi eindresultaat.

 • tegels rotterdam, tegels leiden

Ook voor uw badkamertegels

Vloer- en wandtegels zijn echte sfeermakers voor de badkamer. Er zijn combinaties te maken in elke gewenste stijl en kleur, van landelijk of romantisch tot strak. Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de tegels voor uw droombadkamer.

Lingen Keramiek is u, naast het geven van advies, graag van dienst als het gaat om het professioneel aanbrengen van de tegels. Wij werken veel samen met lokale aannemers, installateurs, klusbedrijven en tegelzetters. Zodoende kunnen wij u alle werkzaamheden uit handen nemen.

DE TEGELWIJZER

Wilt u goed voorbereid naar onze showroom komen en u eerst online oriënteren? Neem dan een kijkje in onze tegelzoekmachine. Hier kunt u een groot deel van onze collectie bekijken.
Door op een tegel te klikken, ziet u sfeerbeelden van de tegel op de vloer en/of wand. Bovendien leest u in welke afmetingen deze tegel leverbaar is. Bent u juist op zoek naar inspiratie? Zoek dan op stijl of op materiaallook en laat u verrassen door ons aanbod.
U kunt de tegel van uw keuze in pdf ontvangen, door uw naam en emailadres in te vullen en eenvoudig een code aan te maken.
Bekijk de collectie…

LINGEN KERAMIEK: NIET ALLEEN VOOR TEGELS, OOK VOOR LAMINAAT, PVC EN PARKET

Naast de keramische vloer- en wandtegels heeft Lingen Keramiek ook een collectie kwaliteitsvloeren van laminaatPVC en lamelparket in het assortiment. En sinds kort ook gietvloeren! Zo kunt u al uw keuzes rondom uw nieuwe vloeren in één showroom afwegen. Daarnaast kunnen wij voor werkelijk elke vloer een mooie, bijpassende plint leveren. Zo is de vloer in een keer helemaal af.

VAKKUNDIG GELEGD IN ROTTERDAM EN OMGEVING

De professionals van Lingen Keramiek komen de nieuwe vloer graag vakkundig bij u leggen in Rotterdam en de wijde omgeving. Dit doen wij voor alle vloeren. Daarbij kunnen wij bijvoorbeeld ook vloerverwarming plaatsen.
Regelt u zelf de verwerking? Ook dan leveren wij de vloer van uw keuze natuurlijk graag!

BEZOEK NU ONZE VERNIEUWDE SHOWROOM nabij rotterdam

Onze vernieuwde Rotterdamse showroom bevindt zich op bedrijventerrein het Rivium, vlak naast de Van Brienenoordbrug. Hier kunt u gratis parkeren op ons eigen terrein. Er zijn ook oplaadmogelijkheden voor elektrische auto’s.

PLAN UW AFSPRAAK ALVAST IN

Een goede keuze kunt u pas maken, als u een tegel of een andere vloer heeft gevoeld en ervaren. Onze showrooms in Leiden en Capelle aan den IJssel, aan de rand van Rotterdam, zijn er om u te inspireren. Wilt u uitgebreid advies van één van onze vakkundige tegeladviseurs? Bel dan onze receptioniste voor het inplannen van een afspraak.

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels