loader image

De mooiste wand- en vloertegels van Leiden...

vindt u bij Lingen Keramiek!
Tegels zijn een wereldproduct! Zowel in de badkamer, het toilet, de keuken, als in woongedeelten kunt u uw creativiteit oneindig uitleven met kleuren, formaten, en verwerkingswijzen. Juist omdat de keuze groot is, helpen we u graag bij het zoeken naar de perfecte combinatie, zodat u de voor u juiste sfeer en uitstraling bereikt. Het resultaat zal altijd volledig afgestemd zijn op uw wensen en budget. En vanzelfsprekend zorgt Lingen Keramiek dat de tegels professioneel worden geplaatst in Leiden en omgeving. Regelt u zelf de verwerking, dan leveren wij de tegels natuurlijk graag!

DE NIEUWSTE COLLECTIES TEGELS...

Bent u op zoek naar een nieuwe collectie tegels of een bepaalde stijl die u veel tegenkomt in de woonbladen of op de social media? De tegelcollectie van Piet Boonbetonlook tegelshoutlook tegelshexagon tegels… Noem het maar en wij hebben het in onze collectie.

badkamertegels

Creëer uw mooiste badkamer

MEER DAN 2.000 VERSCHILLENDE WAND- EN VLOERTEGELS

Via onze tegelzoekmachine kunt u alvast een groot deel van onze collectie bekijken. Als u klikt op de tegel van uw keuze, dan ziet u in welke afmeting deze wandtegel of vloertegel nog meer leverbaar zijn. Via de bijgevoegde sfeerfoto’s krijgt u ook een beeld over hoe die tegel er op de vloer of wand uit komt te zien. Daarnaast kunt u ook op stijl of materiaallook zoeken. Op deze manier kunt u zich alvast oriënteren voordat u een bezoek brengt aan onze showroom in Leiden.
Wilt u de tegel van uw keuze graag in pdf ontvangen, vul dan uw naam en emailadres in en maak een code aan.
Bekijk de collectie…

EEN TEGELVLOER OF TOCH EEN ANDERE VLOER?

Naast tegels hebben wij ook laminaat en pvc in ons assortiment. Zo kunt u al uw keuzes omtrent een nieuwe vloer in één showroom afwegen. En uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor plinten welke uw nieuwe vloer helemaal af maken!

BEZOEK NU ONZE COMPLETE EN ONLANGS VERNIEUWDE SHOWROOM!

Onze Leidse showroom bevindt zich aan de Flevoweg; gemakkelijk bereikbaar. Parkeren kunt u gratis op eigen terrein.

tegels leiden

Omdat wij graag de tijd nemen voor een goed advies, raden wij u aan online een afspraak in te plannen. Onze adviseurs denken graag met u mee, voor het mooiste ontwerp binnen uw budget!

contact

Naam (verplicht)

Email-adres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Ik wil graag meer informatie over: (verplicht)

WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

Aanvullende informatie: (optioneel)

De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

Afspraak maken >