De mooiste wand- en vloertegels van Leiden...

vindt u bij Lingen Keramiek!
Tegels zijn een wereldproduct! Zowel in de badkamer, het toilet, de keuken, als in woongedeelten kunt u uw creativiteit oneindig uitleven met kleuren, formaten, en verwerkingswijzen.
Juist omdat de keuze groot is, helpen we u graag bij het zoeken naar de perfecte combinatie, zodat u de voor u juiste sfeer en uitstraling bereikt. Het resultaat zal altijd volledig afgestemd zijn op uw wensen en budget.

En vanzelfsprekend zorgt Lingen Keramiek dat de tegels professioneel worden geplaatst in Leiden en omgeving.

welkom in de modernste showroom van nederland!

Sinds 2020 zijn wij gevestigd aan de Flevoweg alwaar een heus belevingscenter is gecreëerd. Op basis van een nieuw concept presenteren wij u een enorm assortiment, onderverdeeld in diverse interieurstijlen.

Bent u op zoek naar een nieuwe collectie tegels of een bepaalde stijl die u veel tegenkomt in de woonbladen of op de social media? De tegelcollectie van Piet Boonbetonlook tegelshoutlook tegelshexagon tegels… Noem het maar en wij hebben het in onze collectie.

vloertegels woonkamer

De nieuwste collecties tegels in Leiden

Door middel van sfeerkamers waarin de materialen verwerkt zijn, maar ook foto’s, digitale presentaties en bibliotheken met losse monsters kunt u naar hartenlust de verschillende producten (zoals tegels, PVC-vloeren, parket, luxe wandbekleding, kasten op maat) combineren.
Uiteraard staan onze adviseurs voor u klaar om u te vertellen over alle mogelijkheden en u te helpen bij het maken van uw keuze.

De mooiste tegels voor uw woonkamer

Grote, luxe plavuizen worden steeds populairder. Niet gek, want een XL vloertegel laat de ruimte groter lijken. Of u nu kiest voor keramisch parket of voor een tegel met een betonlook, wij bieden u een uitgebreid assortiment in élke gewenste maat, zelfs tot 120×120 cm.

Om deze grote tegels goed te leggen is vakmanschap vereist. Lingen Keramiek heeft de juiste vakmensen die – bij elk formaat tegels – zorgen voor een mooi eindresultaat.

 • tegels rotterdam, tegels leiden

Ook voor uw badkamertegels

Vloer- en wandtegels zijn echte sfeermakers voor de badkamer. Er zijn combinaties te maken in elke gewenste stijl en kleur, van landelijk of romantisch tot strak. Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de tegels voor uw droombadkamer.

Lingen Keramiek is u, naast het geven van advies, graag van dienst als het gaat om het professioneel aanbrengen van de tegels. Wij werken veel samen met lokale aannemers, installateurs, klusbedrijven en tegelzetters. Zodoende kunnen wij u alle werkzaamheden uit handen nemen.

MEER DAN 2.000 VERSCHILLENDE WAND- EN VLOERTEGELS

Via onze tegelzoekmachine kunt u alvast een groot deel van onze collectie bekijken. Als u klikt op de tegel van uw keuze, dan ziet u in welke afmeting deze wandtegel of vloertegel nog meer leverbaar zijn. Via de bijgevoegde sfeerfoto’s krijgt u ook een beeld over hoe die tegel er op de vloer of wand uit komt te zien. Daarnaast kunt u ook op stijl of materiaallook zoeken. Op deze manier kunt u zich alvast oriënteren voordat u een bezoek brengt aan onze showroom in Leiden.
Wilt u de tegel van uw keuze graag in pdf ontvangen, vul dan uw naam en emailadres in en maak een code aan.
Bekijk de collectie…

EEN TEGELVLOER OF TOCH EEN ANDERE VLOER?

Naast tegels hebben wij ook laminaat en pvc in ons assortiment. En sinds kort ook gietvloeren! Zo kunt u al uw keuzes omtrent een nieuwe vloer in één showroom afwegen. En uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor plinten welke uw nieuwe vloer helemaal af maken!

Vakkundig gelegd in Leiden en omgeving

De professionals van Lingen Keramiek komen de nieuwe vloer graag vakkundig bij u leggen in Leiden en de wijde omgeving. Dit doen wij voor alle vloeren. Daarbij kunnen wij bijvoorbeeld ook vloerverwarming plaatsen. Regelt u zelf de verwerking? Ook dan leveren wij de vloer van uw keuze natuurlijk graag!

BEZOEK NU ONZE volledig nieuwe SHOWROOM!

Onze Leidse showroom bevindt zich aan de Flevoweg; gemakkelijk bereikbaar. Parkeren kunt u gratis op eigen terrein.

Omdat wij graag de tijd nemen voor een goed advies, raden wij u aan online een afspraak in te plannen. Onze adviseurs denken graag met u mee, voor het mooiste ontwerp binnen uw budget!

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels