Veelzijdige raambekleding: Houten jaloezieën

Of u nu een klassiek interieur heeft of uw woning ultra modern inricht: houten jaloezieën voelen zich overal thuis. Doordat de jaloezieën geheel aangepast kunnen worden qua kleur en uitvoering, krijgt u altijd raambekleding op maat.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën, ook wel houten lamellen genoemd, zijn momenteel ongekend populair. Niet verwonderlijk: deze raambekleding geeft elke ruimte een luxe uitstraling en een aangename sfeer. De houten jaloezieën in de collectie van Lingen Keramiek worden altijd op maat gemaakt, geheel naar uw wens.

Uitstraling op maat

Welke uitvoering het beste bij u past, is afhankelijk van uw interieur. Geeft u uw woning graag een chique en moderne uitstraling? Daar passen de lamellen gemaakt van een gladde houtsoort goed bij. Kies ze in een witte of grijze tint en u zult zien dat ze een aanvulling op uw interieur zullen zijn.
Houdt u juist van een natuurlijke, bohemian sfeer? Kijk dan eens naar de houten jaloezieën met duidelijk houtnerf in naturel-, wit- of een bruintint. Zijn er nog meer mogelijkheden? Zeker! Wat dacht u van zwarte jaloezieën in een industrieel interieur? Er zijn keuzes te over.
Heeft u nog een heel ander idee voor uw toekomstige houten jaloezieën? Kom eens langs in één van onze showrooms, onze adviseurs denken graag met u mee.

Jaloezie-afwerking naar keuze

Met de keuze van de houtsoort is ons maatwerk nog niet af. De uitstraling van de houten jaloezieën wordt mede bepaald door het gebruik van een ladderkoord of een ladderband. Een ladderband is breder, waardoor hij duidelijker aanwezig is. Prachtig als u dit wilt gebruiken om mede de sfeer in de ruimte neer te zetten. De ladderband wordt geleverd in een kleur naar keuze. Zo kunnen de jaloezieën echte eyecatchers worden.
Een ladderkoord is de bescheiden variant. Minstens zo mooi en ideaal als u liever heeft dat de aandacht niet per se uitgaat naar de raambekleding.

Jaloezieën voor een draai- kiepraam

Wist u dat houten jaloezieën ook zeer geschikt zijn voor draai-kiepramen? Voor de draai-kiepramen is een speciaal systeem ontwikkeld: magnoframe. Dit is een frame dat zonder boren en schroeven op het (kunststof) kozijn kan worden gemonteerd. Hierin worden uw houten jaloezieën geplaatst. De montage gebeurt met behulp van een magneetband of klittenband. Magnoframe is dé oplossing voor aluminium of kunststof kozijnen, maar zeker ook wanneer u niet in de kozijnen mag/kunt boren.

Wil u meer weten over onze houten jaloezieën? Kom eens langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien.

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement

  keramische tegels