Veelzijdig concept: Duo rolgordijnen

Ze vormen het perfecte compromis tussen gordijnen en jaloezieën: duo rolgordijnen. U heeft ze vast eerder gezien, dit zijn rolgordijnen met afwisselend transparante en dichte stof. Ideaal voor elke woning.

Spelen met licht

De fijnste eigenschap van duo-rolgordijnen is dat ze u de mogelijkheid geven te spelen met het licht. Met een ‘normaal’ rolgordijn kunt u alleen bepalen hoever u het rolgordijn laat zakken. Ook dan beïnvloedt u de hoeveelheid daglicht die u naar binnen laat stromen. Een duo rolgordijn geeft u echter nog veel meer controle over het licht.
Niet alleen bepaalt u hoever u het rolgordijn laat zakken, maar u kiest ook of u het rolgordijn open of dicht gebruikt. De banen die afwisselend transparant en dicht zijn, kunt u open zetten, zodat het licht toch subtiel door de ‘lamellen’ kan schijnen. Daarmee creëert u precies die dosis daglicht in huis die u prettig vindt.
keramische tegels

Ruime keuze aan stoffen

Bij Lingen Keramiek vindt u een zeer ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige rolgordijnen. Ook de duo rolgordijnen die wij leveren zijn van een mooie kwaliteit. Wij verkopen ze in verschillende stoffen en kleuren. Zo kunt u altijd een duo rolgordijn vinden die past bij uw woonstijl.
Doordat dit rolgordijn de uitstraling van een jaloezie heeft, is het een allemansvriend. Gekozen in de juiste kleur en stof past dit gordijn in elk interieur, van landelijk klassiek tot stoer industrieel.Privacy en verduisteren

Een duo rolgordijn doet het prachtig in de woonkamer. Door de horizontale lamellen, maken deze rolgordijnen de ruimte optisch breder. Een welkome bijkomstigheid.
Door de dichte banen zo te schuiven dat ze elkaar overlappen, kunt u bovendien zorgen voor de gewenste privacy wanneer u ’s avonds met de verlichting aan in huis zit.
Doordat de duo rolgordijnen zowel als lichtdoorlatende raambekleding als als verduisterend gordijn kan worden gebruikt, zijn ze ook ideaal voor de slaapkamers. Gedurende de dag kunt u wel gebruikmaken van het zonlicht, zonder dat u het gordijn volledig omhoog hoeft te doen, en wanneer u wilt slapen, kunt u de slaapkamer eenvoudig verduisteren.

Op maat gemaakt

Voor welk raam heeft u een duo rolgordijn nodig? Of u nu een groot of een klein raam heeft dat vraagt om deze raamdecoratie, de meeste rolgordijnen die Lingen Keramiek aanbiedt, kunnen we voor u op maat laten samenstellen. Onze specialisten komen het raam bij u opmeten, zodat u straks de trotse bezitter bent van een perfect passend duo rolgordijn.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze mooie raamdecoratie? Kom langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs helpen u graag!

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels