Strak en elegant: Aluminium jaloezieën

Ze zijn slank, strak, chique… aluminium jaloezieën zijn ronduit mooi. En het fijne van jaloezieën van dit materiaal is dat ze in elke ruimte kunnen worden toegepast. Zelfs in de badkamer!

Aluminium jaloezieën: ongekend populair

Jaloezieën zijn ongekend populair. Het is dan ook een fijne raambekleding. U kunt er moeiteloos de lichtinval mee regelen en bepalen welke mate van privacy u wenst. Bovendien geven jaloezieën een ruimte karakter ongeacht wat uw smaak qua interieur is.

Jaloezieën op maat

Alle jaloezieën die Lingen Keramiek levert worden op maat gemaakt. Een vereiste vinden wij, want alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat uw nieuwe aluminium jaloezieën perfect aansluiten op uw ramen. Onze jaloezieën worden geheel aangepast op uw wensen. Dat geldt niet alleen voor de maat, maar ook voor de uitvoering.
Welke kleur sluit goed aan op uw interieur? Kiest u voor afwerking met een ladderkoord of een ladderband? Krijgt die de kleur van de jaloezieën, of wilt u graag dat de band contrasteert?

Gemakkelijk toepasbaar

Aluminium jaloezieën zijn voor veel doeleinden geschikt. Wilt u een groot raam op de werkkamer decoreren? Of juist een huiskamerraam? Een openslaande deur, een serreraam, het raam in de badkamer? Of gaat het om een klein dakraampje of draai- kiepraam? Het maakt niet uit. Aluminium is een relatief licht product, waardoor het ook erg bruikbaar is voor grotere afmetingen. Het materiaal van het kozijn waarin de jaloezieën worden geplaatst vormt nooit een belemmering. Kunststof, beton, hout: de jaloezieën kunnen overal terecht.

Jaloezieën voor
de badkamer

We noemden het al eerder: deze jaloezieën zijn niet alleen geschikt voor de woonkamer of de slaapkamer. Doordat aluminium een vochtbestendig materiaal is, is deze vorm van raambekleding ook perfect geschikt voor de badkamer. Praktisch, want wat privacy in deze ruimte kan geen kwaad en mooi! Stelt u zich eens voor dat u uw woning een mooie gelijkmatige uitstraling kunt geven door in elke ruimte dezelfde raambekleding op te hangen!

Jaloezieën voor een
draai- kiepraam

Wist u dat aluminium jaloezieën ook zeer geschikt zijn voor draai-kiepramen? Voor de draai-kiepramen is een speciaal systeem ontwikkeld: magnoframe. Dit is een frame dat zonder boren en schroeven op het (kunststof) kozijn kan worden gemonteerd. Hierin worden uw jaloezieën geplaatst. De montage gebeurt met behulp van een magneetband of klittenband. Magnoframe is dé oplossing voor aluminium of kunststof kozijnen, maar zeker ook wanneer u niet in de kozijnen mag/kan boren.

Wil u meer weten over onze aluminium jaloezieën? Kom eens langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien.

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement

  keramische tegels