loader image

Zoek

Portugese tegels en het alternatief…

portugese tegels, vloertegels woonkamer

Portugese tegels

U heeft ongetwijfeld weleens gehoord van de benaming Portugese tegels. Portugese tegels geven een prachtige Zuid-Europese sfeer aan de ruimte van uw keuze. De tegels zijn er in vele kleuren, maar het meest kenmerkend zijn de mooie, kleurige decors. Met deze decors kun je van je vloer een plaatje maken.

portugese tegels

Onderhoud Portugese tegels

Er is één nadeel aan deze Portugese cementtegels. Op de cementtegels wordt een toplaag van marmerpoeder geperst. Een bekende eigenschap van marmer is dat het poreus is. Dit betekent dat deze tegels extra onderhoud nodig hebben. Met name als u deze in de keuken of badkamer wilt gaan verwerken. Het is belangrijk om ze dan te behandelen met klinkerolie en een goed vlekafstotend product.

portugese tegels

Alternatief Portugese tegels: decortegels

Nieuw in ons assortiment zijn decortegels die een mooi alternatief zijn voor deze Portugese tegels en zeker ook dezelfde sfeer geven aan een ruimte. Het grote voordeel van deze tegels is dat ze geen marmerpoedertoplaag hebben en dus niet poreus zijn. Dit houdt in dat ze makkelijk in onderhoud zijn en dus ook prima te gebruiken in keuken en badkamer.
Er zijn verschillende series. Wilt u decortegels met verschillende patronen en niet te overheersende kleuren, dan is dat zeker mogelijk. Maar natuurlijk zijn er ook kleurrijke decortegels. Wilt u graag het geheel wat strakker, moderner en toch gecombineerd met leuke decors? Zoals u op de foto’s kunt zien zijn ook daar vele mogelijkheden voor.
U bent natuurlijk van harte uitgenodigd om dit in één van onze showrooms te komen bekijken en u te laten adviseren door één van onze adviseurs.

portugese tegels

portugese tegels

portugese tegels

portugese tegels

Zoek

Super ervaring

meneer rishi heeft ons super goed geholpen , tijd aan ons kunnen besteden en ons advies en tips. Ik kom hier zeker ooit in de toekomst terug als het nodig is.
- Den haag

Experts - goede planners - kortom prima ervaring met Lingen

Na hele kleine "hobbeltjes" in het begin zijn deze helemaal verdwenen nadat we gezien en ervaren hebben dat de planning en uitvoering gewoonweg super was. 100% gegaan volgens planning, vriendelijke mensen die expert zijn in wat ze moesten doen en dus heel tevreden met onze nieuwe vloer, met vloerverwarming. Complimenten alom gekregen voor de mooie vloer van keramische tegels. Gezien feit dat we een heel oud huis hebben was het voor Lingen een uitdaging maar, dat is goed gekomen hoor!!! Nou en of!! Jeroen Poldervaart had alles goed onder controle... top!
- Oud-Beijerland

Van A tot Z een top bedrijf met top mensen.

Onze aanbevolen tegel leverancier van onze bouwer Lithos. de adviseur heeft ons geholpen met de keuzes en advies. De uitvoerder een duizendpoot die alles perfect gepland en georganiseerd heeft. De projectbegeleider die de een extra steun was om alles vlekkeloos te laten verlopen. Al met al een top prestatie met een top resultaat.
- Maassluis

Zoveel enthousiasme

Binnenkomst bij Lingen was al goed. Na kop goede koffie, werden we ontvangen door de adviseur. Hij was open en eerlijk en heeft ons alle ins and outs van het tegelwerk laten weten en zien. Uiteindelijk hebben we vijf uur gezeten en zijn naar huis gegaan met badkamer en toilet tegels en een vloer. Wat en genot dat nog de tijd wordt genomen voor een goed advies en ondanks dat het een project, het gesprek niet werd afgeraffeld. Van Lingen is niet de goedkoopste maar dat maken ze meer dan goed met de adviseur. Van Lingen ziet ons snel weer terug.
- Rijswijk

super ervaar en vriendelijk adviseur.

Ik was echt goed ontvangen en ik kreeg alle help die ik nodig had. Zeer zeer tevreden en echt een aanrader.
- Leiden

Afspraak maken >