Pinterest gebruiken voor interieurinspiratie

Als u op zoek bent naar interieurinspiratie, valt het uiteraard aan te raden om Lingen Keramiek te volgen op social media. Wij zijn onder andere actief op Pinterest. Via dit kanaal kunt u zelf de interieurs pinnen die u mooi vindt en zoeken naar beelden van uw favoriete woonstijl(en).

Digitaal prikbord

Pinterest valt het best te omschrijven als digitaal prikbord. De visuele zoekmachine biedt gigantisch veel inspiratie. U bladert op uw gemak door deze grote catalogus vol met mooie afbeeldingen die u kunt opslaan op uw eigen borden. Bent u op zoek naar inspiratie voor tegels in de badkamer? Voer deze zoekterm in en u ziet het resultaat direct verschijnen. U creëert uw eigen moodboard, zonder dat u hiervoor lijm en een schaar nodig heeft. Met een snel internet abonnement laden de pagina’s binnen no time en door deze abonnementen te vergelijken bespaart u waarschijnlijk een mooi bedrag. Dit kunt u weer uitgeven aan bijvoorbeeld leuke woonaccessoires.

Pinterest borden aanmaken

Een bord op Pinterest werkt als een map waarin u al uw favoriete pins bewaart. Een Pinterest-bord maakt u aan door op het plusje te klikken bij borden. Ook kunt u kiezen voor de optie “bord aanmaken” wanneer u een specifieke pin wilt bewaren. Vervolgens geeft u dit bord een naam. Kies een naam die duidelijk maakt waar het bord over gaat. Bent u op zoek naar inspiratie voor bijvoorbeeld uw nieuwe woning? Dan kunt u verschillende borden aanmaken over een bijpassend thema, zoals een bord met vloer ideeën, keuken inspiratie, woonkamer inspiratie, leren wanden, inrichting slaapkamer, inrichting kinderkamer en meer.

Eindeloos inspiratie opdoen

Om een zoekopdracht in te voeren gaat u naar het beginscherm met daarin de balk met ‘verkennen’ als u via de browser gebruikmaakt van Pinterest. Daar voert u uw zoekopdracht in. Maakt u gebruik van de app? Dan kunt u een zoekopdracht uitvoeren door op het vergrootglas icoontje te klikken onderin het scherm. Vervolgens gaat u uw zoektermen invoeren. Deze kunt u steeds wat verder specificeren. Zoek bijvoorbeeld op ‘Scandinavisch interieur’ en probeer het ook eens in het Engels. U zult zien dat er dan andere foto’s naar voren komen. Ziet u een mooie foto en heeft u deze gepind? Dan kunt u onder de foto naar beneden scrollen, zodat er automatisch nieuwe foto’s te zien zijn die gerelateerd zijn aan uw foto. Een andere leuke manier om extra inspiratie op te doen, is door de borden van mensen te bekijken die een van jouw pins hebben bewaard. U ziet wie dit zijn door op het tekstwolk te klikken en op de melding te klikken. Klikt u op de naam bovenin, dan komt u uit op de pagina van die persoon.

nieuwste blogs

Perfect

Een goede service en uitleg omtrent het assortiment ook behulpzaam bij het beste plannen van de te leveren tegels
- Capelle aan den IJssel

Goede voorlichting wat fundamenteel is om tot een juiste keus te komenn

Zeer prettig geholpen door professioneel personeel die alle voor en nadelen van het betreffende product met je doornemen. Dit alles geeft vertrouwen om tot een juiste keus te komen.
- Rhoon 15-10-2020

Top winkel met super service!

Super fijn geholpen in deze mooie winkel. Er werd goed met ons meegedacht en we mochten alles bekijken. Zeer professioneel personeel. Ook met de levering goed op de hoogte gehouden en konden altijd bellen voor informatie en advies. Ik zou Lingen Keramiek zeker aanraden en zou ook zeker terug gaan mocht ik weer een vloer nodig hebben.
- Vlaardingen

super

Op nazorg en garantie kan ik geen oordeel geven want een en ander is nog niet gelegd.
- Hendrik Ido Ambacht

Zeer klantvriendelijk geholpen.

goed ontvangen en professioneel voorgelicht en voldaan aan onze wensen.
- Hellevoetsluis