Pinterest gebruiken voor interieurinspiratie

Als u op zoek bent naar interieurinspiratie, valt het uiteraard aan te raden om Lingen Keramiek te volgen op social media. Wij zijn onder andere actief op Pinterest. Via dit kanaal kunt u zelf de interieurs pinnen die u mooi vindt en zoeken naar beelden van uw favoriete woonstijl(en).

Digitaal prikbord

Pinterest valt het best te omschrijven als digitaal prikbord. De visuele zoekmachine biedt gigantisch veel inspiratie. U bladert op uw gemak door deze grote catalogus vol met mooie afbeeldingen die u kunt opslaan op uw eigen borden. Bent u op zoek naar inspiratie voor tegels in de badkamer? Voer deze zoekterm in en u ziet het resultaat direct verschijnen. U creëert uw eigen moodboard, zonder dat u hiervoor lijm en een schaar nodig heeft. Met een snel internet abonnement laden de pagina’s binnen no time en door deze abonnementen te vergelijken bespaart u waarschijnlijk een mooi bedrag. Dit kunt u weer uitgeven aan bijvoorbeeld leuke woonaccessoires.

Pinterest borden aanmaken

Een bord op Pinterest werkt als een map waarin u al uw favoriete pins bewaart. Een Pinterest-bord maakt u aan door op het plusje te klikken bij borden. Ook kunt u kiezen voor de optie “bord aanmaken” wanneer u een specifieke pin wilt bewaren. Vervolgens geeft u dit bord een naam. Kies een naam die duidelijk maakt waar het bord over gaat. Bent u op zoek naar inspiratie voor bijvoorbeeld uw nieuwe woning? Dan kunt u verschillende borden aanmaken over een bijpassend thema, zoals een bord met vloer ideeën, keuken inspiratie, woonkamer inspiratie, leren wanden, inrichting slaapkamer, inrichting kinderkamer en meer.

Eindeloos inspiratie opdoen

Om een zoekopdracht in te voeren gaat u naar het beginscherm met daarin de balk met ‘verkennen’ als u via de browser gebruikmaakt van Pinterest. Daar voert u uw zoekopdracht in. Maakt u gebruik van de app? Dan kunt u een zoekopdracht uitvoeren door op het vergrootglas icoontje te klikken onderin het scherm. Vervolgens gaat u uw zoektermen invoeren. Deze kunt u steeds wat verder specificeren. Zoek bijvoorbeeld op ‘Scandinavisch interieur’ en probeer het ook eens in het Engels. U zult zien dat er dan andere foto’s naar voren komen. Ziet u een mooie foto en heeft u deze gepind? Dan kunt u onder de foto naar beneden scrollen, zodat er automatisch nieuwe foto’s te zien zijn die gerelateerd zijn aan uw foto. Een andere leuke manier om extra inspiratie op te doen, is door de borden van mensen te bekijken die een van jouw pins hebben bewaard. U ziet wie dit zijn door op het tekstwolk te klikken en op de melding te klikken. Klikt u op de naam bovenin, dan komt u uit op de pagina van die persoon.

keramische tegels

nieuwste blogs

3d tegels badkamer

3D tegels

De mogelijkheden met 3D tegels zijn echt eindeloos! Keramische reliëftegels zijn uitermate geschikt voor bv. de badkamer. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Lees verder »
handvorm tegels, zelliges

Handvorm tegels

U herkent de handvorm tegels aan het licht golvende randje om de tegels heen. Alsof ze zo met een mesje uit de klei zijn gesneden. Bekijk hier deze echte sfeermakers!

Lees verder »

Marmerlook tegels

Onze marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in diverse formaten, tinten en structuren. Van de klassiekers Carrera en Nero Marquina, tot marmerlook tegels in beige, groen en blauw.

Lees verder »

Super goede ervaring, prima werk geleverd

In het voorjaar van 2021 de showroom bezocht en met behulp van de verkoper een prachtige keramische vloer uitgezocht. Vervolgens een ruwe planning op papier gezet en een mooie offerte ontvangen. Prima afspraken kunnen maken over de werkzaamheden en vanaf de start in oktober zijn alle afspraken met diverse ondernemers die bij ons aan de slag moesten volledig nagekomen. Iedereen meldde zich een dag van te voren en er werd keurig gewerkt. Alle lof voor deze aannemers en de planners van Van Lingen die fantastisch werk hebben afgeleverd. Het is echt een plaatje geworden.
- Rotterdam

ZEER TELEURSTELLEND

Na een lange zoektocht bij diverse bedrijven kwamen wij uiteindelijk bij Lingen Keramiek uit. Aan de voorkant zijn wij zeer vriendelijk te woord gestaan en uiteindelijk hebben we de knoop doorgehakt en “mooie robuuste tegels” besteld voor onze nieuwe badkamer. De tegels van 1.20/1.20 werden buiten op de stoep voor het appartement gedeponeerd, waardoor wij beiden(73 jaar) de tegels stuk voor stuk naar ons appartement moesten sjouwen. Vervolgens zijn de tegels geplaatst en moesten wij daarna constateren dat er krassen doorheen liepen. Dit is ons NIET verteld toen wij de tegels bestelden, anders hadden we hier zeer zeker niet voor gekozen. Uiteindelijk moet je hier toch weer zo veel jaren tegenaan kijken. Wij zijn naar de showroom geweest om de vraag voor te leggen wat ze hier mee gaan doen en of die krassen in de tegels normaal zijn.... De verkoper die ons te woord stond wist het niet en zou navraag doen bij de leverancier. Vervolgens kregen wij het bericht dat de krassen op de tegels erin horen.......volgens de leverancier/groothandel, hoe bedenk je het. En daarmee was de kous af. Onprofessioneel en niet klantvriendelijk, er wordt geen enkele poging gedaan om de klant enigszins tegemoet te komen, al was het maar met een onderhoudsproduct voor deze “ bijzondere” tegels. Ons advies is, bezint eer ge begint bij Lingen Keramiek. Prachtige showroom, vriendelijke ontvangst door de receptioniste, maar slechte aftersale.

Reactie van het bedrijf

Beste familie van den Bergh, Wij vinden het spijtig om te horen dat de tegels niet voldoen aan uw verwachting. Een monstertegel kan geringe verschillen hebben ten opzichte van de meerdere geleverde tegels bij u thuis. De verschillende structuren in de robuuste tegels die u heeft uitgezocht, horen bij deze tegels, zoals we u ook verteld hebben. De tegels zijn inmiddels al bij u thuis door een ander bedrijf verwerkt, daar kunnen wij niets meer aan veranderen. In onze showroom in Capelle aan den IJssel kunt u een flacon intensieve tegelreiniger ophalen, voor het wekelijkse onderhoud van uw tegels.

- Nieuwerkerk a.d. IJssel

Goede kwaliteit en goede service

Positieve ervaring. Mooie zaak en mooie en ruime sortering. Parkeren voor de deur en we zijn in de winkel erg goed geholpen. Bij levering waren de tegels goed verpakt en pallet afgeleverd op de afgesproken datum. Inmiddels liggen ze en het ziet er prachtig uit. We hadden wat teveel tegels over een dat kon ik nog ook retour, ook daarvoor snel en offerte gehad. Tegen het afgesproken bedrag werden die tegels ook opgehaald. De vloer verwarming in de uitbouw bleek het enkele weken later niet te doen en omdat de vloer mogelijk opengebroken moest worden hield van lingen tegels op afroep vast zodat we niet het risico zouden lopen van kleur verschil. Wat een service.
- 's-gravenhage

Alles keurig en volgens afspraak in orde

Heel plezierig proces, van bezoek aan de showroom, offerte en leggen. Prachtige vloer en alles zoals afgesproken en op tijd uitgevoerd.
- Rotterdam

Onze ervaring met Lingen Keramiek is zwaar teleurstellend en worden er elke dag aan herinnerd.

Verhaal is te lang om hier te plaatsen als je het wil lezen bij google ook geplaatst
- Hendrik-Ido-Ambacht