Oeps, niet gevonden!

Pagina niet gevonden

De pagina die u hoopte aan te treffen, is er niet meer.
Typ een zoekopdracht in of neem contact met ons op (onderaan de pagina).

De mooiste vloertegels voor uw woonkamer

Grote, luxe tegels worden steeds populairder. Niet gek, want een XL vloertegel laat de ruimte groter lijken. Of u nu kiest voor keramisch parket of voor een tegel met een betonlook, wij bieden u een uitgebreid assortiment in élke gewenste maat, zelfs tot 120×120 cm. Qua houtlook tegels vindt u zelfs het grootste assortiment van de regio bij ons!

vloertegels woonkamer, keramisch parket

Grootste assortiment PVC-vloeren

Lingen Keramiek heeft met 400 verschillende vloeren misschien wel het grootste assortiment PVC-vloeren van de regio.
Onze collectie bestaat uit zowel plak- als klik-PVC. Welke het meest geschikt is voor uw woning is afhankelijk van een aantal factoren. Wij adviseren u hier graag in!

PVC visgraat vloer

Kasten op maat; van inloopkast tot televiekast

Een maatwerkkast biedt van binnen een zee aan opbergruimte en van buiten krijgen stof en rommeltjes geen kans. Of u nu een praktische oplossing wilt voor onder het schuine dak, een inloopkast wilt realiseren in de slaapkamer, een wandkast van muur tot muur wilt in de eetkamer of juist een inbouwkast op maat zoekt waarin ook ruimte is voor de wasmachine.

keramische tegels

Onze showrooms

Capelle aan den IJssel

tegels rotterdam

Kom langs en neem de tijd om het omvangrijke assortiment van Lingen Keramiek te bekijken. Van keramische wandtegels, marmerlook tegels en houtlook tegels, tot de xl-tegels van wel 120×120 cm voor op de vloer.
Lees meer…

Leiden

keramische tegels

Welkom in de modernste showroom van Nederland! Sinds 3 maart zijn wij gevestigd aan de Flevoweg alwaar een heus belevingscenter is gecreëerd. Op basis van een nieuw concept presenteren wij u een enorm assortiment, onderverdeeld in diverse interieurstijlen. Lees meer…

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels