Onverwoestbaar & tijdloos: de wandvullende kast

Wanneer u geen raad weet met een lange wand in uw woon- of werkkamer en deze nuttig en op een mooie manier wilt gebruiken, denk dan eens aan de wandvullende (boeken)kast. Deze kan voor u op maat gemaakt worden. Doordat de kast de hele wand vult, benut u de ruimte optimaal. En het geeft een net zo rustige uitstraling als een lege wand, maar dan wel met uw eigen persoonlijke smaak.

Boeken: nog altijd tijdloos

Een boekenkast is allerminst uit de tijd. Er werd en wordt veel geroepen dat het boek gaat verdwijnen vanwege de digitale invloeden, maar voorlopig worden boeken nog altijd het liefst in hun oorspronkelijke vorm uitgegeven en gelezen. Het is zelfs zo dat van de bekendste influencers (mensen die via hun vlog, blog of sociale media de trends bepalen) nu allerlei boeken in de winkel liggen. Wie weet overleeft het boek op deze manier de digitale revolutie wel. Hoe dan ook, het boek is tijdloos en een wandvullende boekenkast daarmee onverwoestbaar.

Andere spulletjes

Uw op maat gemaakte boekenkast kunt u natuurlijk in zijn geheel vullen met boeken. Heeft u niet genoeg boeken, maar vindt u zo’n massieve boekenwand wel mooi? Dan deze tip: bibliotheken houden (half)jaarlijks een boekenverkoop, waar u de beste boeken voor een prikkie koopt. Verder zijn er natuurlijk kringloopwinkels en rommelmarkten. Maar u kunt de wandkast ook opvullen met andere spulletjes. Er kunnen laden, deurtjes en vakjes in gecreëerd worden waar u allerlei zaken in kwijt kunt. Uw administratie bijvoorbeeld, in mappen. Zoekt u een wachtwoord of wilt u een nieuwe autoverzekering afsluiten, dan weet u de benodigde spullen makkelijk te vinden.

Visitekaartje

Hoewel u een ruimte optimaal benut met een op maat gemaakte kast die rust uitstraalt, is het tegelijkertijd uw visitekaartje. De accessoires, boeken, muziek en andere kunst die u tentoonstelt, zeggen van alles over u. Bij binnenkomst is de kast een blikvanger en de visite zal er direct op aflopen om te zien welke kunst, boeken of andere interesses u erop na houdt. Daarbij is zo’n kast uniek in ontwerp en design.

Ontspullen?

Waar men tegenwoordig allerlei adviezen krijgt over ‘ontspullen’ – het wegdoen van boeken, platen en andere dingen die overbodig zouden zijn – kunt u er juist voor kiezen deze dingen een mooie plek te geven in uw woon-, slaap- of werkkamer. Dat ontspullen kan immers ook leiden tot een onpersoonlijke ruimte, terwijl een huis juist gezellig hoort te zijn!

keramische tegels

nieuwste blogs

terrazzo tegels keramisch

Keramische terrazzo tegels

De terrazzo-look is helemaal terug in huis. Of u nu van een vleugje nostalgie in huis houdt of juist een moderne uitstraling aan het interieur wil geven, met deze tegel kunt u alle kanten op.

Lees verder »
kleurrijke tegels

Trendkleuren 2022: van vloer tot wand

De trendkleuren voor 2022 bestaan uit rustige natuurtinten, zoals groen-, blauw- en zandtinten. Nieuw zijn kleuren als geel, koraal en (zacht)roze. Leuk, maar hoe past u dit palet toe in huis en welke kleuren gebruikt u om de gewenste sfeer sterk neer te zetten?

Lees verder »
3d tegels badkamer

3D tegels

De mogelijkheden met 3D tegels zijn echt eindeloos! Keramische reliëftegels zijn uitermate geschikt voor bv. de badkamer. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Lees verder »

super

Op nazorg en garantie kan ik geen oordeel geven want een en ander is nog niet gelegd.
- Hendrik Ido Ambacht

Zeer klantvriendelijk geholpen.

goed ontvangen en professioneel voorgelicht en voldaan aan onze wensen.
- Hellevoetsluis

Behulpzaam, veel keus en mooie showroom

Prima geholpen! Er werd goed meegedacht. Prettige communicatie. Ik was weer zo’n klant die het liever gister dan vandaag geleverd had en daar hebben ze hun uiterste best voor gedaan en is uiteindelijk gelukt. Ik ben erg blij met mijn mooie nieuwe tegelvloer!
- Leiden

vriendelijke, behulpzame medewerkers

Prima ervaring met Lingen Keramiek. Van vloeren tot aan kasten, heel veel is mogelijk. Na het eerste adviesgesprek zijn we nog enkele keren teruggeweest om wat wijzigingen aan te brengen in hetgeen wij besteld hadden en dat was allemaal geen enkel probleem. De medewerkers zijn ter zake kundig en nemen alle tijd om je goed te informeren en te adviseren. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
- Purmerend

Badkamer en wc zeer mooi betegeld!

Voor mijn wc had ik best een moeilijk patroon met 6 verschillende kleuren tegels random door elkaar. Maar het effect is exact hetzelfde geworden als op de foto die heb verstuurd. Fantastisch betegeld! Mijn complimenten!
- Den Haag