Onverwoestbaar & tijdloos: de wandvullende kast

Wanneer u geen raad weet met een lange wand in uw woon- of werkkamer en deze nuttig en op een mooie manier wilt gebruiken, denk dan eens aan de wandvullende (boeken)kast. Deze kan voor u op maat gemaakt worden. Doordat de kast de hele wand vult, benut u de ruimte optimaal. En het geeft een net zo rustige uitstraling als een lege wand, maar dan wel met uw eigen persoonlijke smaak.

Boeken: nog altijd tijdloos

Een boekenkast is allerminst uit de tijd. Er werd en wordt veel geroepen dat het boek gaat verdwijnen vanwege de digitale invloeden, maar voorlopig worden boeken nog altijd het liefst in hun oorspronkelijke vorm uitgegeven en gelezen. Het is zelfs zo dat van de bekendste influencers (mensen die via hun vlog, blog of sociale media de trends bepalen) nu allerlei boeken in de winkel liggen. Wie weet overleeft het boek op deze manier de digitale revolutie wel. Hoe dan ook, het boek is tijdloos en een wandvullende boekenkast daarmee onverwoestbaar.

Andere spulletjes

Uw op maat gemaakte boekenkast kunt u natuurlijk in zijn geheel vullen met boeken. Heeft u niet genoeg boeken, maar vindt u zo’n massieve boekenwand wel mooi? Dan deze tip: bibliotheken houden (half)jaarlijks een boekenverkoop, waar u de beste boeken voor een prikkie koopt. Verder zijn er natuurlijk kringloopwinkels en rommelmarkten. Maar u kunt de wandkast ook opvullen met andere spulletjes. Er kunnen laden, deurtjes en vakjes in gecreëerd worden waar u allerlei zaken in kwijt kunt. Uw administratie bijvoorbeeld, in mappen. Zoekt u een wachtwoord of wilt u een nieuwe autoverzekering afsluiten, dan weet u de benodigde spullen makkelijk te vinden.

Visitekaartje

Hoewel u een ruimte optimaal benut met een op maat gemaakte kast die rust uitstraalt, is het tegelijkertijd uw visitekaartje. De accessoires, boeken, muziek en andere kunst die u tentoonstelt, zeggen van alles over u. Bij binnenkomst is de kast een blikvanger en de visite zal er direct op aflopen om te zien welke kunst, boeken of andere interesses u erop na houdt. Daarbij is zo’n kast uniek in ontwerp en design.

Ontspullen?

Waar men tegenwoordig allerlei adviezen krijgt over ‘ontspullen’ – het wegdoen van boeken, platen en andere dingen die overbodig zouden zijn – kunt u er juist voor kiezen deze dingen een mooie plek te geven in uw woon-, slaap- of werkkamer. Dat ontspullen kan immers ook leiden tot een onpersoonlijke ruimte, terwijl een huis juist gezellig hoort te zijn!

nieuwste blogs

metallook tegels

Metaallook tegels

Metaal, zeker zonder dikke laklaag, wordt snel geassocieerd met hard en koud. Waarom zou u dat op de vloer of de muur willen? Juist omdat het een prachtig, warm effect kan opleveren! Denkt u zich eens in wat een roestkleur met een ruimte doet!

Lees verder »
terrazzo tegels keramisch

Keramische terrazzo tegels

De terrazzo-look is helemaal terug in huis. Of u nu van een vleugje nostalgie in huis houdt of juist een moderne uitstraling aan het interieur wil geven, met deze tegel kunt u alle kanten op.

Lees verder »

Perfect

Een goede service en uitleg omtrent het assortiment ook behulpzaam bij het beste plannen van de te leveren tegels
- Capelle aan den IJssel

Goede voorlichting wat fundamenteel is om tot een juiste keus te komenn

Zeer prettig geholpen door professioneel personeel die alle voor en nadelen van het betreffende product met je doornemen. Dit alles geeft vertrouwen om tot een juiste keus te komen.
- Rhoon 15-10-2020

Top winkel met super service!

Super fijn geholpen in deze mooie winkel. Er werd goed met ons meegedacht en we mochten alles bekijken. Zeer professioneel personeel. Ook met de levering goed op de hoogte gehouden en konden altijd bellen voor informatie en advies. Ik zou Lingen Keramiek zeker aanraden en zou ook zeker terug gaan mocht ik weer een vloer nodig hebben.
- Vlaardingen

super

Op nazorg en garantie kan ik geen oordeel geven want een en ander is nog niet gelegd.
- Hendrik Ido Ambacht

Zeer klantvriendelijk geholpen.

goed ontvangen en professioneel voorgelicht en voldaan aan onze wensen.
- Hellevoetsluis