Onverwoestbaar & tijdloos: de wandvullende kast

Wanneer u geen raad weet met een lange wand in uw woon- of werkkamer en deze nuttig en op een mooie manier wilt gebruiken, denk dan eens aan de wandvullende (boeken)kast. Deze kan voor u op maat gemaakt worden. Doordat de kast de hele wand vult, benut u de ruimte optimaal. En het geeft een net zo rustige uitstraling als een lege wand, maar dan wel met uw eigen persoonlijke smaak.

Boeken: nog altijd tijdloos

Een boekenkast is allerminst uit de tijd. Er werd en wordt veel geroepen dat het boek gaat verdwijnen vanwege de digitale invloeden, maar voorlopig worden boeken nog altijd het liefst in hun oorspronkelijke vorm uitgegeven en gelezen. Het is zelfs zo dat van de bekendste influencers (mensen die via hun vlog, blog of sociale media de trends bepalen) nu allerlei boeken in de winkel liggen. Wie weet overleeft het boek op deze manier de digitale revolutie wel. Hoe dan ook, het boek is tijdloos en een wandvullende boekenkast daarmee onverwoestbaar.

Andere spulletjes

Uw op maat gemaakte boekenkast kunt u natuurlijk in zijn geheel vullen met boeken. Heeft u niet genoeg boeken, maar vindt u zo’n massieve boekenwand wel mooi? Dan deze tip: bibliotheken houden (half)jaarlijks een boekenverkoop, waar u de beste boeken voor een prikkie koopt. Verder zijn er natuurlijk kringloopwinkels en rommelmarkten. Maar u kunt de wandkast ook opvullen met andere spulletjes. Er kunnen laden, deurtjes en vakjes in gecreëerd worden waar u allerlei zaken in kwijt kunt. Uw administratie bijvoorbeeld, in mappen. Zoekt u een wachtwoord of wilt u een nieuwe autoverzekering afsluiten, dan weet u de benodigde spullen makkelijk te vinden.

Visitekaartje

Hoewel u een ruimte optimaal benut met een op maat gemaakte kast die rust uitstraalt, is het tegelijkertijd uw visitekaartje. De accessoires, boeken, muziek en andere kunst die u tentoonstelt, zeggen van alles over u. Bij binnenkomst is de kast een blikvanger en de visite zal er direct op aflopen om te zien welke kunst, boeken of andere interesses u erop na houdt. Daarbij is zo’n kast uniek in ontwerp en design.

Ontspullen?

Waar men tegenwoordig allerlei adviezen krijgt over ‘ontspullen’ – het wegdoen van boeken, platen en andere dingen die overbodig zouden zijn – kunt u er juist voor kiezen deze dingen een mooie plek te geven in uw woon-, slaap- of werkkamer. Dat ontspullen kan immers ook leiden tot een onpersoonlijke ruimte, terwijl een huis juist gezellig hoort te zijn!

keramische tegels

blogs
3d tegels

3D tegels

3D tegels: creëer een trendy look! 3D tegels, ook wel reliëftegels genoemd, zijn decortegels voor op de wand; de trend van nu! Met dit soort

Lees verder »

Zeer kundig en klantvriendelijk en service gericht

Na gesprek met medewerker Boon werd mij duidelijk welke tegelsoort ik zou moeten hebben. Daardoor heb ik mijn aannemer de juiste opdracht kunnen geven voor de tegelvloer in de badkamer.ik hoefde niet naar de showroom. Het advies was duidelijk genoeg
- Zoetermeer

Zeer tevreden over de levering, vriendelijk en vakkundig.

Al (de adviseur, de projectbegeleider, de tegelzetter en kitwerk) met al een top prestatie met een top resultaat.
- Capelle aan den IJssel

Een zeer enerverend, soms zenuwslopend proces, dat uiteindelijk tot prachtig resultaat heeft geleid!

Wat een enorme keuze in de showroom! Maar door heel goed te luisteren naar wat onze smaak en wensen waren, hadden we binnen een uur onze vloeren al uitgezocht voor ons nieuwe huis. Daarna bijna een jaar gewacht voor oplevering van de woning. Afgesproken was dat de vloeren voor kerst gelegd werden en voor en oud en afgewerkt, zodat we begin januari konden verhuizen, maar door corona en de feestdagen had iedereen het opeens ontzettend druk of gewoon geen zin en kwamen onderaannemers hun afspraken niet na, waardoor onze planning wankelde. Onze dank is groot richting de projectbegeleider, die werkelijk alles uit de kast heeft gehaald om het werk conform plan uitgevoerd en opgeleverd te krijgen. Onze plavuizen- en pvc-vloeren liggen er nu schitterend bij en de vele complimenten die we ontvangen, doen al het geleden leed enigszins vergeten en bevestigen dat wij de juiste keuzes hebben gemaakt, zowel v.w.b. de vloeren als voor Lingen Keramiek.
- Westland

Teleurstellend

Lingen was automatisch betrokken bij ons nieuwbouw project. We dachten een goede partij te hebben maar tegendeel bleek. Er werken te weinig goede werknemers met ervaring helaas. Tegelzetter werkt niet alles mooi af aan zijkanten vloer, waardoor je nog met een hoop details blijft zitten. **

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw Tomesen, rondom een (tegel)vloer wordt altijd ruimte over gehouden omdat een vloer moet kunnen werken. Normaliter wordt deze afgewerkt met plinten en eventueel kit, zonder plinten zal de afwerking niet zo mooi zijn. Dit zal ook zeker in het gesprek in onze showroom vermeld zijn. Wij kunnen de plinten en het kitwerk ook voor u regelen. Mocht er na het plaatsen van de plinten en het kitten nog slecht tegelwerk zichtbaar zijn, kunnen wij dit altijd verhelpen.

- Den Haag

Goede en deskundige begeleiding

5 jaar geleden al bij Lingen Keramiek geweest, voor tegels en laminaat door ons hele huis en betegeling van toilet en badkamer. Ontzettend goede begeleiding, deskundig advies en ruime keus. Door deze ervaring zijn we er nu weer geweest voor tegels en laminaat door ons hele nieuwe huis. Ook nu werd er weer heel goed met ons meegedacht, en kregen we goede suggesties. We zijn weer erg blij met onze vloeren!
- Papendrecht