loader image

Zoek

Nieuwerkerk aan den IJssel – 25 woningen De Zoomers Essen Zoom fase 3

badkamertegels

WELKOM BIJ LINGEN KERAMIEK: DE TOP IN WAND EN VLOER!

Bent u (aspirant) koper van dit project, dan nodigen we u van harte uit in één van onze showrooms in Leiden of Capelle aan den IJssel.

U ontvangt van ons een uitnodiging per e-mail waarin aangegeven staat welke showroom voor uw nieuwbouwproject van toepassing is. U kunt hier het standaardtegelpakket bekijken en daarnaast laten wij u graag alle mogelijkheden zien, waaronder onze aantrekkelijk geprijsde selectiepakketten.

Projectgegevens

Projectnaam: 25 woningen De Zoomers Essen Zoom fase 3
Plaats: Nieuwerkerk aan den IJssel
Aannemer: VORM

Standaard tegels

Type A5100 en A5400

WandtegelsVloertegels
00-EM-35 grijs – 20 x 25cm00-IN-09 beige – 20 x 20cm
00-EM-37 beige – 20 x 25cm00-IN-11 bruin – 20 x 20cm
00-LI-67 wit – 20 x 25cm00-IN-13 antraciet – 20 x 20cm
00-LK-37 wit – 20 x 25cm00-NA-97 grijs – 20 x 20cm

Type G7200 en F7300

WandtegelsVloertegels
00-EL-82 wit – 25 x 33cm00-FT-27 antraciet – 30 x 30cm
00-EL-83 wit – 25 x 33cm00-FT-30 zwart – 30 x 30cm
00-EM-39 grijs – 25 x 33cm00-FT-32 grijs – 30 x 30cm
00-EM-42 beige – 25 x 33cm

Naast de standaard tegels laten wij u natuurlijk graag zien welke andere mogelijkheden u heeft op het gebied van de wand- en vloertegels.


Lingen Keramiek: meer dan tegels…

Ook voor de vloeren voor de andere ruimtes in uw nieuwe thuis kunt u bij ons terecht! Zo hebben wij met 400 verschillende vloeren het grootste assortiment hoge kwaliteits PVC-vloeren van de regio. Onze collectie bestaat uit zowel plak- als klik-PVC en ze bevatten geen ftalaten.
Of kies voor één van de laminaatvloeren van Lingen Keramiek. We hebben een zeer uitgebreid aanbod van hoge kwaliteitsvloeren.
Voor veel mensen gaat er qua sfeer niets boven een echte houten vloer; de klassieker onder de vloerbedekkingen. Ook voor een mooie parketvloer kunt u bij ons slagen!


Nieuw: kasten op maat

Lingen Keramiek levert voor u een unieke kast op maat. Een opbergoplossing die de rest van uw leven mee kan. Niet alleen wordt de kast precies pas van wand tot wand en van vloer tot plafond gemaakt, ook het kastinterieur wordt volledig afgestemd op uw wensen. Wilt u planken, roedes, lades… waar en hoeveel? Samen stellen we een kast samen die perfect voor u zal werken. En mocht u over een aantal jaren toch nog iets willen veranderen aan het kastinterieur, dan kunt u bij ons aanvullende lades of planken bestellen.
Lees meer…

Vintage tegels

Vintage tegels

Vintage tegels met de mooiste patronen Wanneer we op vakantie zijn naar Zuid-Europa of nog verder van huis worden we altijd een beetje verliefd. Niet

Lees verder »

Super ervaring

meneer rishi heeft ons super goed geholpen , tijd aan ons kunnen besteden en ons advies en tips. Ik kom hier zeker ooit in de toekomst terug als het nodig is.
- Den haag

Experts - goede planners - kortom prima ervaring met Lingen

Na hele kleine "hobbeltjes" in het begin zijn deze helemaal verdwenen nadat we gezien en ervaren hebben dat de planning en uitvoering gewoonweg super was. 100% gegaan volgens planning, vriendelijke mensen die expert zijn in wat ze moesten doen en dus heel tevreden met onze nieuwe vloer, met vloerverwarming. Complimenten alom gekregen voor de mooie vloer van keramische tegels. Gezien feit dat we een heel oud huis hebben was het voor Lingen een uitdaging maar, dat is goed gekomen hoor!!! Nou en of!! Jeroen Poldervaart had alles goed onder controle... top!
- Oud-Beijerland

Van A tot Z een top bedrijf met top mensen.

Onze aanbevolen tegel leverancier van onze bouwer Lithos. de adviseur heeft ons geholpen met de keuzes en advies. De uitvoerder een duizendpoot die alles perfect gepland en georganiseerd heeft. De projectbegeleider die de een extra steun was om alles vlekkeloos te laten verlopen. Al met al een top prestatie met een top resultaat.
- Maassluis

Zoveel enthousiasme

Binnenkomst bij Lingen was al goed. Na kop goede koffie, werden we ontvangen door de adviseur. Hij was open en eerlijk en heeft ons alle ins and outs van het tegelwerk laten weten en zien. Uiteindelijk hebben we vijf uur gezeten en zijn naar huis gegaan met badkamer en toilet tegels en een vloer. Wat en genot dat nog de tijd wordt genomen voor een goed advies en ondanks dat het een project, het gesprek niet werd afgeraffeld. Van Lingen is niet de goedkoopste maar dat maken ze meer dan goed met de adviseur. Van Lingen ziet ons snel weer terug.
- Rijswijk

super ervaar en vriendelijk adviseur.

Ik was echt goed ontvangen en ik kreeg alle help die ik nodig had. Zeer zeer tevreden en echt een aanrader.
- Leiden

Afspraak maken >