De perfecte badkamertegels voor uw badkamer

Vloer- en wandtegels zijn echte sfeermakers voor de badkamer. Er zijn combinaties te maken in elke gewenste stijl en kleur, van landelijk of romantisch tot strak. Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de tegels voor uw droombadkamer.

Tegelzoekmachine voor wand- en vloertegels

2.000 verschillende tegels, is dat niet wat veel? Zeker. Gelukkig kunt u zich thuis al oriënteren op onze tegelzoekmachine. Hier kunt u een groot deel van onze collectie bekijken. Door op een tegel te klikken, ziet u sfeerbeelden van de tegel op de vloer of op de wand. Bovendien leest u in welke afmetingen de tegels leverbaar zijn. Bent u juist op zoek naar inspiratie?

Zoek dan op stijl of op materiaallook en laat u verrassen door ons aanbod.

U kunt de tegel van uw keuze in pdf ontvangen, door uw naam en e-mailadres in te vullen en eenvoudig een code aan te maken.
Bekijk de collectie…

badkamertegels

Creëer uw mooiste badkamer

Inspiratie in de showrooms

Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om hoe u de tegels in het echt ervaart. In onze showrooms ziet u veel voorbeelden van combinaties van wand- en vloertegels.

In de showroom in Leiden zijn complete sfeerkamers opgesteld. Ideaal om ideeën op te doen. Vervolgens kunt u zich nader oriënteren op het gebied van wand- en vloertegels. Hier kunt u een keuze maken uit honderden wand- en vloertegels voor de badkamer en/of het toilet.

Onze showroom in Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam, wordt gekenmerkt door veel daglicht. Het omvangrijke assortiment wordt op grote panelen gepresenteerd, vaak gecombineerd met foto’s, om een nog betere indruk van alle mogelijkheden te krijgen.
Maak direct een afspraak via telefoonnummer 010 – 202 15 15 om uw wensen met een van onze adviseurs te bespreken. Zo weet u zeker dat we uitgebreid de tijd kunnen nemen om tot de voor u ideale combinatie te komen.

Totaal service: van idee tot badkamer

Lingen Keramiek is u, naast het geven van advies, graag van dienst als het gaat om het professioneel aanbrengen van de tegels. Wij werken veel samen met lokale aannemers, installateurs, klusbedrijven en tegelzetters. Zodoende kunnen wij u alle werkzaamheden uit handen nemen.

Neem contact met ons op

Heeft u een specifieke vraag over onze badkamertegels die wij telefonisch zouden kunnen beantwoorden? Laat dan uw gegevens achter in onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Dit formulier is niet bestemd voor het maken van afspraken, daarvoor willen wij u vragen te bellen met onze receptionistes: 010 – 202 15 15.

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels