loader image

Zoek

Marazzi tegels: esthetiek en hoge kwaliteit

marazzi tegels rotterdam leiden

Marazzi tegels: esthetiek en hoge kwaliteit

In onze tegelshowrooms in Leiden en nabij Rotterdam, in Capelle aan den IJssel, zijn enorm veel wand- en vloertegels te zien. Daartussen mag de van oorsprong Italiaanse tegelfabrikant en wereldwijde marktleider Marazzi zeker niet ontbreken. Inmiddels heeft Marazzi tegelfabrieken in Italië, Spanje, Frankrijk, Rusland en de Verenigde Staten.

Marazzi: creativiteit en design zijn het belangrijkste

Marazzi was de eerste tegelfabrikant die inspeelde op de vraag voor mooie design tegels, in plaats van eenvoudige wandbedekking. Zij hebben gelijk de verantwoordelijkheid van de productie in de hand gelegd van leidende designers.
Vanaf 1960 zijn zij steeds partnerships aangegaan met topnamen uit de modewereld en architectuur.
Er wordt voortdurend onderzoek gedaan naar de trends en vraag, om deze zodoende om te zetten in stijlvolle designs en productspecificaties.

marazzi tegels

Marazzi inspiratie

Bekijk hier het fotoalbum van Marazzi met daarin een selectie van hun mooiste keramische tegels. Er vallen hierbij twee dingen op: als eerste het oppervlakte van de tegel; een houteffect, marmereffect of betoneffect? Bij Marazzi kan het!
Daarnaast de inrichting van de gefotografeerde ruimtes: design, nieuw klassiek, romantisch, stads, Scandinavisch… Alle belangrijke trends in modern design voor badkamers, keukens en woonkamers.
Creativiteit en design was en blijft steeds de rode draad bij de ontwikkeling van nieuwe series.

Marazzi en Lingen Keramiek

De fraaie Marazzi tegelcollecties kunt u zelf zien en ervaren in onze showrooms in Leiden en Capelle aan den IJssel. Wij voorzien u graag van een kundig en creatief advies. Ook kunnen we uw keuze uitwerken in een 3D-tekening. Zo helpt Lingen Keramiek graag bij het vertalen van uw wensen naar de juiste keuze!
Maak hier online uw afspraak.

marazzi tegels leiden rotterdam

marazzi tegels rotterdam leiden

marazzi vloertegels rotterdam leiden

Zoek

Super ervaring

meneer rishi heeft ons super goed geholpen , tijd aan ons kunnen besteden en ons advies en tips. Ik kom hier zeker ooit in de toekomst terug als het nodig is.
- Den haag

Experts - goede planners - kortom prima ervaring met Lingen

Na hele kleine "hobbeltjes" in het begin zijn deze helemaal verdwenen nadat we gezien en ervaren hebben dat de planning en uitvoering gewoonweg super was. 100% gegaan volgens planning, vriendelijke mensen die expert zijn in wat ze moesten doen en dus heel tevreden met onze nieuwe vloer, met vloerverwarming. Complimenten alom gekregen voor de mooie vloer van keramische tegels. Gezien feit dat we een heel oud huis hebben was het voor Lingen een uitdaging maar, dat is goed gekomen hoor!!! Nou en of!! Jeroen Poldervaart had alles goed onder controle... top!
- Oud-Beijerland

Van A tot Z een top bedrijf met top mensen.

Onze aanbevolen tegel leverancier van onze bouwer Lithos. de adviseur heeft ons geholpen met de keuzes en advies. De uitvoerder een duizendpoot die alles perfect gepland en georganiseerd heeft. De projectbegeleider die de een extra steun was om alles vlekkeloos te laten verlopen. Al met al een top prestatie met een top resultaat.
- Maassluis

Zoveel enthousiasme

Binnenkomst bij Lingen was al goed. Na kop goede koffie, werden we ontvangen door de adviseur. Hij was open en eerlijk en heeft ons alle ins and outs van het tegelwerk laten weten en zien. Uiteindelijk hebben we vijf uur gezeten en zijn naar huis gegaan met badkamer en toilet tegels en een vloer. Wat en genot dat nog de tijd wordt genomen voor een goed advies en ondanks dat het een project, het gesprek niet werd afgeraffeld. Van Lingen is niet de goedkoopste maar dat maken ze meer dan goed met de adviseur. Van Lingen ziet ons snel weer terug.
- Rijswijk

super ervaar en vriendelijk adviseur.

Ik was echt goed ontvangen en ik kreeg alle help die ik nodig had. Zeer zeer tevreden en echt een aanrader.
- Leiden

Afspraak maken >