Keramische betonlook tegels; voor een stoere, industriële sfeer!

vloertegels woonkamer

Betonlook tegels; voor een stoere, industriële sfeer!

Betonlook tegels zijn de perfecte toepassing als u van de stoere, industriële uitstraling van beton houdt, maar niet de mogelijkheid hebt om woonbeton te laten storten. Tegels hebben bovendien een aantal voordelen ten opzichte van woonbeton, zoals het risico op scheuren in echt beton als gevolg van vocht of temperatuurschommelingen.
De uitstraling van een New Yorkse loft is met betonlook tegels zo dus alsnog binnen handbereik!

Betonlook vloertegels voor in de woonkamer

De trendy keramische tegels met betonlook voor in de woonkamer, badkamer of andere ruimten zijn zeer maatvast waardoor ze met een hele smalle voeg te leggen zijn. Als u kiest voor een voeg in nagenoeg dezelfde kleur als de tegels, dan krijgt u nog meer het effect van een beton-, epoxy-, of gietvloer. Samen met de schitterende kleurnuances van de tegels, heeft u een prachtige vloer!

Grootformaat tegels

Betonlook tegels zijn er ook in heel grote formaten, tot wel 120 x 120cm! Tegels in een dusdanig grote afmeting geven uw ruimte een ruimtelijk effect: het lijkt groter. Vaak een goed idee voor bijvoorbeeld uw woonkamer. Ook hier werkt een voeg in dezelfde kleur als de tegels in uw voordeel.

Betonlook tegels in de badkamer

Tegels hebben duurzame eigenschappen en ze zijn geschikt voor in iedere ruimte.
Ideaal voor in de keuken; want de tegels zijn vuurvast, vlekbestendig en krassen krijgen geen kans.
In de badkamer worden betonlook tegels vaak gebruikt als vervangen voor beton ciré. Door de harde toplaag zijn de tegels heel makkelijk schoon te maken.
Kies voor de vloer in uw badkamer voor een tegel die wat structuur heeft, zodat u niet uitglijdt als de vloer nat is.
Wit sanitair op een betonlookvloer geeft een heel mooie, luxe uitstraling.

betonlook tegels

Betonlook tegels: ook voor de landelijke sfeer..?

Betonlook tegels voor in de woonkamer of badkamer waren er eerst alleen in de kleurschakeringen van een echte betonnen vloer, dus grijstinten of antraciet. Hiermee krijg je die mooie industriële uitstraling.
Maar tegenwoordig worden betonlook tegels ook in warmere tinten geproduceerd, zoals bruin, koperkleurig of beige. Deze kleuren matchen ook perfect bij een landelijk interieur.
Juist binnen een warm interieur versterken betonlook tegels het contrast tussen de verschillende materialen waardoor de ruimte interessanter oogt.

Woonkamer vloertegels met vloerverwarming

Er gaat niets boven een tegelvloer met vloerverwarming. De tegels geleiden de warmte snel en gelijkmatig, zodat het snel behaaglijk warm is in uw kamer. Doordat de tegels de warmte nog lange tijd vast kunnen houden, is de vloerverwarming ook nog eens energiebesparend.
Betonlook tegels zijn super gemakkelijk in onderhoud. Stofzuigen en dweilen, meer is het niet. De tegels schoonmaken kunt u het beste doen met R57 onderhoud, wat verkrijgbaar is in onze showrooms. Dit reinigingsproduct verbetert de kleur en glans en laat een vuilafstotende laag achter.
Betonlooktegels zijn heel mooi te combineren met andere pure materialen, zoals hardhouten meubels. Of met houtlook tegels! De combinatie van beton op de vloer en hout op de wand geeft een echt wauw-effect. Een idee voor in uw badkamer?

Groot assortiment betonlook tegels, vakkundige uitvoering

Wij hebben meerdere keramische tegelmerken in onze showrooms die betonlook in hun assortiment hebben. Wij werken alleen met merken van de hoogste kwaliteit, één van de nieuwste merken is Piet Boon by Douglas & Jones. In deze serie zitten de betonkleuren grijs en antraciet, maar ook warmere natuurtinten als beige en koper.
Onze inkoper is altijd op zoek naar nieuwe producten. Onze projectbegeleiding zorgt er voor dat uw project goed wordt uitgevoerd. De tegelzetters leggen uw vloer vakkundig.
Dit gecombineerd met de kennis en kunde van onze adviseurs, maakt dat u straks trots zult zijn op het resultaat. We maken er samen het mooiste van!

betonlook tegels

Online tegelcollectie: maar liefst 634 verschillende betonlook tegels!

Betonlook tegels zijn er in veel verschillende maten. Vierkante exemplaren van wel 120 x 120 cm bijvoorbeeld, maar ook prachtige strokenmixen en rechthoekige vloertegels. Een groot deel van onze collectie kunt u online bekijken. Klik hier en kies als materiaallook “beton” en u ziet maar liefst 634 verschillende tegels!

Ook op onze Pinterestpagina vindt u nog meer inspirerende foto’s van betonlook foto’s.

Maak nu een afspraak in één van onze showrooms

Wij nodigen u graag uit in één van onze showrooms om de tegels en alle mogelijkheden in het echt te komen bewonderen.
Graag denken wij met u mee over de beste toepassing in uw woning of kantoor. Hiervoor nemen wij graag de tijd, dus plan online een afspraak in met één van onze adviseurs. De koffie staat klaar!

Hoe worden tegels gemaakt?

Bent u nieuwsgierig naar hoe tegels eigenlijk gemaakt worden? Bekijk dan deze video:

blogs

Marmerlook tegels

Marmerlook tegels Nieuw in onze showrooms in Capelle aan den IJssel en Leiden: prachtige keramische marmerlook vloer- en wandtegels. De marmerlook gaat weer helemaal terug

Lees verder »

Uitstekend.

Onlangs tegels uitgezocht voor toilet en badkamer. Uitstekend ontvangst en klantgerichtheid van Martijn van Van Lingen. Neemt de tijd, en nogmaals terugkomen om een “definitieve beslissing” te nemen was geen enkel probleem. Mooi assortiment. Prijzen zijn waarschijnlijk iets hoger dan gemiddeld. Definitief oordeel volgt na oplevering. Heb er vertrouwen in!
- Leidschendam

Mooie uitgebreide collectie

Door de adviseur zeer uitgebreid ingelicht over de keuze in vloer- en wandtegels. voegwerk in kleur en diverse andere afwerkmogelijkheden. eigen idee voor een diagonale vloer is volgens de offerte ook perfect verwerkt. Dus klachten hebben we niet.
- Bodegraven

Super ervaring

De adviseur heeft ons super goed geholpen , tijd aan ons kunnen besteden en ons advies en tips. Ik kom hier zeker ooit in de toekomst terug als het nodig is.
- Den haag

Experts - goede planners - kortom prima ervaring met Lingen

Na hele kleine "hobbeltjes" in het begin zijn deze helemaal verdwenen nadat we gezien en ervaren hebben dat de planning en uitvoering gewoonweg super was. 100% gegaan volgens planning, vriendelijke mensen die expert zijn in wat ze moesten doen en dus heel tevreden met onze nieuwe vloer, met vloerverwarming. Complimenten alom gekregen voor de mooie vloer van keramische tegels. Gezien feit dat we een heel oud huis hebben was het voor Lingen een uitdaging maar, dat is goed gekomen hoor!!! Nou en of!! De projectbegeleider had alles goed onder controle... top!
- Oud-Beijerland

Van A tot Z een top bedrijf met top mensen.

Onze aanbevolen tegel leverancier van onze bouwer Lithos. de adviseur heeft ons geholpen met de keuzes en advies. De uitvoerder een duizendpoot die alles perfect gepland en georganiseerd heeft. De projectbegeleider die de een extra steun was om alles vlekkeloos te laten verlopen. Al met al een top prestatie met een top resultaat.
- Maassluis

Afspraak maken >