loader image

Zoek

Hexagon tegels

hexagon tegels

Hexagon tegels

Terug van weggeweest: hexagon tegels! Deze trendy tegels bestaan al eeuwen, maar zijn helemaal terug in de interieurtrends van nu.

hexagon tegels
hexagon tegels
hexagon tegels
hexagon tegels

Hexagon betekent zeshoek en deze letterlijke vertaling zegt eigenlijk al genoeg om het uiterlijk van deze tegel te omschrijven. Het patroon wordt ook wel een honingraat genoemd vanwege dezelfde zeshoekige cellen die in een bijenkast te vinden zijn. Om die reden is de hexagon bestempeld als een natuurlijk patroon dat erg geschikt bij het gebruik van materiaal in aarde tinten en ruimtes waar veel in wordt geleefd. Met name vanwege het natuurlijke, en dus tijdloze, karakter van hexagon, leent het zich erg goed om voor te kiezen in uw interieur.

Hexagon tegels zorgen voor een speels en levendig effect in bijna elke ruimte. U kunt ervoor kiezen om de complete vloer met deze zeshoekige tegeltjes te betegelen of juist om er een wand mee uit te lichten. Het assortiment van Lingen Keramiek bestaat uit allerlei hexagon tegels die geschikt zijn voor zowel de vloer als wand, in de woonkamer als de badkamer en het toilet.

badkamertegels

Assortiment hexagon tegels

Ook is er een variatie aan kleuren beschikbaar als u op zoek bent naar een hexagon tegel bij Lingen Keramiek. Zo zijn er tegels te verkrijgen in de kleuren wit, zwart, beige en grijs. Bent u op zoek naar een speelse tegel? Naast effen kleuren hebben wij ook zeshoekige tegels met een printje of een marmerlook.

Combinaties met hexagon tegeltjes

Hoewel de hexagon mozaïektegels een ander uiterlijk hebben dan gebruikelijke tegels, zijn ze vrijwel overal mee te combineren. Dit maakt de zeshoekige tegels geschikt voor vrijwel elke stijl. Ook met de hexagon tegels uit het assortiment van Lingen Keramiek kunt u verschillende stijlen creëren. De tegels zijn bijvoorbeeld heel goed te combineren met keramisch parket. U creëert daardoor een warme sfeer in uw badkamer of toiletruimte.
Kleine hexagon mozaïektegels zien er hartstikke mooi uit, maar ogen al gauw druk in een badkamer. Als u voor één tegelkleur gaat, zorgt dat voor meer rust. Wilt u uw zeshoekige tegel laten opvallen in uw badkamerruimte? Geef de voegen dan een contrasterende kleur. Kies bij een witte tegel bijvoorbeeld een donkere voeg om de tegelvorm meer te laten opvallen.
Wij raden u af om hexagon tegels te gebruiken voor wanden met uitwendige hoeken: deze tegels zijn lastig te zagen en alleen inwendige hoeken kunnen vervolgens goed afgekit worden.

Inspiratie op ons Pinterest bord

Doe hier je inspiratie op! Heb je iets moois gezien? Onze tegeladviseurs in onze showrooms in Capelle aan den IJssel en Leiden vertellen er graag meer over!

Meer informatie?

Voor een gedegen advies nemen wij graag de tijd, daarom raden wij u ook aan om een afspraak in te plannen, als u één van onze showrooms wil bezoeken. Via deze link kunt u heel gemakkelijk online een afspraak inplannen, op het door u gewenste tijdstip.

Zoek

Super ervaring

meneer rishi heeft ons super goed geholpen , tijd aan ons kunnen besteden en ons advies en tips. Ik kom hier zeker ooit in de toekomst terug als het nodig is.
- Den haag

Experts - goede planners - kortom prima ervaring met Lingen

Na hele kleine "hobbeltjes" in het begin zijn deze helemaal verdwenen nadat we gezien en ervaren hebben dat de planning en uitvoering gewoonweg super was. 100% gegaan volgens planning, vriendelijke mensen die expert zijn in wat ze moesten doen en dus heel tevreden met onze nieuwe vloer, met vloerverwarming. Complimenten alom gekregen voor de mooie vloer van keramische tegels. Gezien feit dat we een heel oud huis hebben was het voor Lingen een uitdaging maar, dat is goed gekomen hoor!!! Nou en of!! Jeroen Poldervaart had alles goed onder controle... top!
- Oud-Beijerland

Van A tot Z een top bedrijf met top mensen.

Onze aanbevolen tegel leverancier van onze bouwer Lithos. de adviseur heeft ons geholpen met de keuzes en advies. De uitvoerder een duizendpoot die alles perfect gepland en georganiseerd heeft. De projectbegeleider die de een extra steun was om alles vlekkeloos te laten verlopen. Al met al een top prestatie met een top resultaat.
- Maassluis

Zoveel enthousiasme

Binnenkomst bij Lingen was al goed. Na kop goede koffie, werden we ontvangen door de adviseur. Hij was open en eerlijk en heeft ons alle ins and outs van het tegelwerk laten weten en zien. Uiteindelijk hebben we vijf uur gezeten en zijn naar huis gegaan met badkamer en toilet tegels en een vloer. Wat en genot dat nog de tijd wordt genomen voor een goed advies en ondanks dat het een project, het gesprek niet werd afgeraffeld. Van Lingen is niet de goedkoopste maar dat maken ze meer dan goed met de adviseur. Van Lingen ziet ons snel weer terug.
- Rijswijk

super ervaar en vriendelijk adviseur.

Ik was echt goed ontvangen en ik kreeg alle help die ik nodig had. Zeer zeer tevreden en echt een aanrader.
- Leiden

Afspraak maken >