Beste Koop tegels

beste koop tegels rotterdam, beste koop tegels leiden

Beste Koop tegels

Vanaf nu in onze showroom: deze collectie wand- en vloertegels is geselecteerd op hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs. En altijd volgens de laatste trends!

Keramische tegels

Bent u op zoek naar mooie keramische tegels, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Deze collectie is heel overzichtelijk doordat hij is opgebouwd uit drie vaste prijsgroepen.

25,- per m2

Tegels in het formaat 25 x 50cm, in vier tinten en twee decortegels. Alle actuele tinten zijn aanwezig in deze fraaie collectie.

BESTE-KOOP_BRONX_WHITE-25X50-2
BESTE-KOOP_BRONX_TAUPE-25X50-2
BESTE-KOOP_BRONX_IRON-25X50-2
BESTE-KOOP_BRONX_DECOR-warm_25x50_02
BESTE-KOOP_BRONX_DECOR-COLD_25x50_02
BESTE-KOOP_BRONX_BEIGE-25X50-2
BESTE-KOOP_BRONX_WHITE-25X50-2
BESTE-KOOP_BRONX_TAUPE-25X50-2
BESTE-KOOP_BRONX_DECOR-warm_25x50_02
BESTE-KOOP_BRONX_IRON-25X50-2
BESTE-KOOP_BRONX_DECOR-COLD_25x50_02
BESTE-KOOP_BRONX_BEIGE-25X50-2

30,- per m2

In maar liefst tien tinten zijn deze tegels verkrijgbaar, in de maten 60 x 60cm en 30 x 60cm. Daarnaast ook twee decortegels.
Heel veel keuze in deze prijsgroep!

beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels

40,- per m2

Grote tegels in de maten 75 x 75cm en 80 x 80cm. In zeven verschillende tinten.
Echt mooie en trendy vloertegels voor een heel mooie prijs!

beste koop tegels
beste koop tegels
Beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels

Vloertegels voor in de woonkamer, maar ook voor in de andere ruimtes

Deze collectie wand- en vloertegels is toepasbaar in elke ruimte van uw huis. Niet alleen in de badkamer of keuken, maar ook juist voor in de woonkamer of uw slaapkamer.
Meerdere toepassingen, maar ook zeker meerdere stijlen. Voor iedere woonstijl is er een tegel in deze collectie te vinden.

In combinatie met vloerverwarming helemaal perfect!

Een tegelvloer blijft nog steeds de meest onderhoudsarme vloer die er is. En duurzaam bovendien!
In combinatie met energiezuinige vloerverwarming bent u niet alleen helemaal klaar voor de (duurzame) toekomst, maar zit u er ook nog eens heel aangenaam bij. Wat denkt u van deze combinatie in uw slaapkamer? Ook nog eens heel prettig voor diegenen onder ons met een huisstofmijt allergie.

Badkamertegels tegen een scherpe prijs

Deze collectie is niet alleen bijzonder, de vaste prijsgroepen zijn iets wat je nergens tegenkomt. Iedere tegel is verkrijgbaar tegen een scherpe prijs, te weten € 25,-, € 30,- of € 40,-. Zo weet u waar u aan toe bent en nooit een cent teveel betaald: een Beste Koop dus!

Beste Koop tegels in Leiden en nabij Rotterdam; vakkundig gelegd en mooi afgewerkt

Lingen Keramiek verkoopt als enige dealer in Leiden en nabij Rotterdam deze collectie. Een tegel komt pas echt tot zijn recht in onze showrooms: daar kunt u de kleuren goed bekijken en de structuren voelen. Onze adviseurs vertellen u graag alles over deze collectie! Wij raden u aan om online een afspraak in te plannen, dan kunnen we alle tijd voor u nemen.
Uiteraard kunnen wij deze tegels vakkundig voor u leggen en desgewenst mooi afwerken met tegelplinten of MDF-plinten.

blogs
mozaiek tegels

Mozaiek tegels

Mozaïek tegels zijn echte sfeermakers Het is het kleinste tegeltje uit ons assortiment, maar dit ‘kleintje’ maakt altijd een grootse indruk. De mozaïektegel is dé

Lees verder »

Marmerlook tegels

Marmerlook tegels In onze showrooms in Capelle aan den IJssel en Leiden vindt u prachtige keramische marmerlook vloer- en wandtegels. De marmerlook gaat weer helemaal

Lees verder »

Zeer slechte planning veroorzaakt ruzie met tegelzetter

In december vloerverwarming, nieuwe vloer laten storten en tegels laten leggen. Doordat Lingen ons niet heeft meegenomen in hun plannen en wat ze verwachten in een huis waar ze net zelf de vloerverwarming hebben gelegd in de december. Geen advies en hulp dat het huis verwarmd moet worden ivm de tegellijm. Tegelzetter boos dat het te koud is en Lingen keramiek is nergens te vinden!! Vervolgens zorgt de boze tegelzetter ervoor dat het uiteindelijk 2x zolang gaat duren. Had Lingen ons direct meegenomen in het hele proces wat er moet gebeuren en wat wij hadden kunnen doen was de tegelzetter ook niet boos geworden. Daarnaast kon de te lange vrachtwagen voor de nieuwe zandcement vloer niet onze staat in, en dat dus als klant ook zelf achteraan bellen omdat Lingen dit niet snel genoeg weet! Dan krijg je voor alle ellende te horen dat het aan onze onjuiste verwachting ligt een ter compensatie een deurmat? Ze hebben werkelijk geen idee van klant beleving en deze ervaring delen wij graag met andere om te vragen naar een planning en advies wat Lingen verwacht van een klant in hun huis om het project goed te laten verlopen.

Reactie van het bedrijf

Beste Marco, Dank voor deze review, erg spijtig, al was deze vooraf al door u aangekondigd omdat wij u bovenop een materiele compensatie geen financiële compensatie doen. Door een eerdere ervaring bent u er vanuit gegaan dat een vloer binnen 2 dagen geplaatst kan worden. Vooraf is de planning doorgenomen waarbij aangegeven is dat de tegelzetter minimaal een week nodig heeft een vloer als deze te maken en dat in het weekend de tegelvloer dan kan drogen. Wij vragen onze klanten om de dagen dat wij bezig zijn de woning niet door andere partijen te laten betreden door slechte ervaringen uit het verleden. Ondanks dit verzoek en de toen geldende coronaregels waren er dagelijks meerdere partijen in de woning aanwezig, hierdoor heeft onze planning onnodig veel vertraging opgelopen. De vrachtwagen met zandcement was helaas te lang om uw woning te bereiken en is die vrijdag onverrichter zaken vertrokken. Ondanks de hectische periode in de bouwwereld hebben wij een partij gevonden welke zaterdag de nieuwe dekvloer kon aanbrengen zodat de vooraf besproken planning, ondanks een kleine tegenvaller, gewoon gehaald kon worden. Er is dagelijks telefonisch contact geweest om te proberen alles, na een tegenvallende start, zoveel mogelijk in goede banen te leiden. Helaas is het plaatsen van de vloer toch iets uitgelopen tot frustratie van alle partijen. Uit coulance hebben wij u dan ook een compensatie geboden in de vorm van plinten en een deurmat, welke ook door u is geaccepteerd. Wij gaan er vanuit dat het eindresultaat de scherpe randjes van deze, voor u, vervelende ervaring af haalt. We wensen u dan ook heel veel woonplezier.

- Nieuwerkerk aan de IJssel

Super!

Ondanks de Coronamaatregelen een erg goed advies gehad tijdens het verkoopprocess. Tijdens de planning en uitvoering professioneel en adequaat begeleid. Wij zijn erg tevreden over het resultaat.
- Maassluis

Uitstekend advies gehad in de schitterende toonzaal!

Zeer prettig gesprek gehad. Eerst zelf inspiratie opgedaan in de schitterende showroom waarna we het gesprek ingingen. Deskundig en prettig geholpen. Wordt meegedacht en advies gegeven. Ook in de daaropvolgende mailwisselingen prettig te woord gestaan. Kortom een aanrader voor iedereen die tegels nodig heeft!
- Alphen aan den Rijn

Perfect geholpen en zeer tevreden over de levering.

Nvt
- Leiden

Gastvrij, vriendelijk en vakkundig

Onze dank en complimenten aan onze adviseur. Wij zijn vakkundig geadviseerd, goed, duidelijk, fair en professioneel. Er werd meegedacht in oa style, kleur, indeling en planning. Mooie showroom met veel diversiteit! Wij hebben een goede ervaring overgehouden aan Lingen Keramiek.
- Leiden