Beste Koop tegels

beste koop tegels rotterdam, beste koop tegels leiden

Beste Koop tegels

Vanaf nu in onze showroom: deze collectie wand- en vloertegels is geselecteerd op hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs. En altijd volgens de laatste trends!

Keramische tegels

Bent u op zoek naar mooie keramische tegels, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Deze collectie is heel overzichtelijk doordat hij is opgebouwd uit drie vaste prijsgroepen.

25,- per m2

Tegels in het formaat 25 x 50cm, in vier tinten en twee decortegels. Alle actuele tinten zijn aanwezig in deze fraaie collectie.

BESTE-KOOP_BRONX_WHITE-25X50-2
BESTE-KOOP_BRONX_TAUPE-25X50-2
BESTE-KOOP_BRONX_IRON-25X50-2
BESTE-KOOP_BRONX_DECOR-warm_25x50_02
BESTE-KOOP_BRONX_DECOR-COLD_25x50_02
BESTE-KOOP_BRONX_BEIGE-25X50-2
BESTE-KOOP_BRONX_WHITE-25X50-2
BESTE-KOOP_BRONX_TAUPE-25X50-2
BESTE-KOOP_BRONX_DECOR-warm_25x50_02
BESTE-KOOP_BRONX_IRON-25X50-2
BESTE-KOOP_BRONX_DECOR-COLD_25x50_02
BESTE-KOOP_BRONX_BEIGE-25X50-2

30,- per m2

In maar liefst tien tinten zijn deze tegels verkrijgbaar, in de maten 60 x 60cm en 30 x 60cm. Daarnaast ook twee decortegels.
Heel veel keuze in deze prijsgroep!

beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels

40,- per m2

Grote tegels in de maten 75 x 75cm en 80 x 80cm. In zeven verschillende tinten.
Echt mooie en trendy vloertegels voor een heel mooie prijs!

beste koop tegels
beste koop tegels
Beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels
beste koop tegels

Vloertegels voor in de woonkamer, maar ook voor in de andere ruimtes

Deze collectie wand- en vloertegels is toepasbaar in elke ruimte van uw huis. Niet alleen in de badkamer of keuken, maar ook juist voor in de woonkamer of uw slaapkamer.
Meerdere toepassingen, maar ook zeker meerdere stijlen. Voor iedere woonstijl is er een tegel in deze collectie te vinden.

In combinatie met vloerverwarming helemaal perfect!

Een tegelvloer blijft nog steeds de meest onderhoudsarme vloer die er is. En duurzaam bovendien!
In combinatie met energiezuinige vloerverwarming bent u niet alleen helemaal klaar voor de (duurzame) toekomst, maar zit u er ook nog eens heel aangenaam bij. Wat denkt u van deze combinatie in uw slaapkamer? Ook nog eens heel prettig voor diegenen onder ons met een huisstofmijt allergie.

Badkamertegels tegen een scherpe prijs

Deze collectie is niet alleen bijzonder, de vaste prijsgroepen zijn iets wat je nergens tegenkomt. Iedere tegel is verkrijgbaar tegen een scherpe prijs, te weten € 25,-, € 30,- of € 40,-. Zo weet u waar u aan toe bent en nooit een cent teveel betaald: een Beste Koop dus!

Beste Koop tegels in Leiden en nabij Rotterdam; vakkundig gelegd en mooi afgewerkt

Lingen Keramiek verkoopt als enige dealer in Leiden en nabij Rotterdam deze collectie. Een tegel komt pas echt tot zijn recht in onze showrooms: daar kunt u de kleuren goed bekijken en de structuren voelen. Onze adviseurs vertellen u graag alles over deze collectie! Wij raden u aan om online een afspraak in te plannen, dan kunnen we alle tijd voor u nemen.
Uiteraard kunnen wij deze tegels vakkundig voor u leggen en desgewenst mooi afwerken met tegelplinten of MDF-plinten.

keramische tegels

blogs
3d tegels

3D tegels

3D tegels: creëer een trendy look! 3D tegels, ook wel reliëftegels genoemd, zijn decortegels voor op de wand; de trend van nu! Met dit soort

Lees verder »

Zeer kundig en klantvriendelijk en service gericht

Na gesprek met medewerker Boon werd mij duidelijk welke tegelsoort ik zou moeten hebben. Daardoor heb ik mijn aannemer de juiste opdracht kunnen geven voor de tegelvloer in de badkamer.ik hoefde niet naar de showroom. Het advies was duidelijk genoeg
- Zoetermeer

Zeer tevreden over de levering, vriendelijk en vakkundig.

Al (de adviseur, de projectbegeleider, de tegelzetter en kitwerk) met al een top prestatie met een top resultaat.
- Capelle aan den IJssel

Een zeer enerverend, soms zenuwslopend proces, dat uiteindelijk tot prachtig resultaat heeft geleid!

Wat een enorme keuze in de showroom! Maar door heel goed te luisteren naar wat onze smaak en wensen waren, hadden we binnen een uur onze vloeren al uitgezocht voor ons nieuwe huis. Daarna bijna een jaar gewacht voor oplevering van de woning. Afgesproken was dat de vloeren voor kerst gelegd werden en voor en oud en afgewerkt, zodat we begin januari konden verhuizen, maar door corona en de feestdagen had iedereen het opeens ontzettend druk of gewoon geen zin en kwamen onderaannemers hun afspraken niet na, waardoor onze planning wankelde. Onze dank is groot richting de projectbegeleider, die werkelijk alles uit de kast heeft gehaald om het werk conform plan uitgevoerd en opgeleverd te krijgen. Onze plavuizen- en pvc-vloeren liggen er nu schitterend bij en de vele complimenten die we ontvangen, doen al het geleden leed enigszins vergeten en bevestigen dat wij de juiste keuzes hebben gemaakt, zowel v.w.b. de vloeren als voor Lingen Keramiek.
- Westland

Teleurstellend

Lingen was automatisch betrokken bij ons nieuwbouw project. We dachten een goede partij te hebben maar tegendeel bleek. Er werken te weinig goede werknemers met ervaring helaas. Tegelzetter werkt niet alles mooi af aan zijkanten vloer, waardoor je nog met een hoop details blijft zitten. **

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw Tomesen, rondom een (tegel)vloer wordt altijd ruimte over gehouden omdat een vloer moet kunnen werken. Normaliter wordt deze afgewerkt met plinten en eventueel kit, zonder plinten zal de afwerking niet zo mooi zijn. Dit zal ook zeker in het gesprek in onze showroom vermeld zijn. Wij kunnen de plinten en het kitwerk ook voor u regelen. Mocht er na het plaatsen van de plinten en het kitten nog slecht tegelwerk zichtbaar zijn, kunnen wij dit altijd verhelpen.

- Den Haag

Goede en deskundige begeleiding

5 jaar geleden al bij Lingen Keramiek geweest, voor tegels en laminaat door ons hele huis en betegeling van toilet en badkamer. Ontzettend goede begeleiding, deskundig advies en ruime keus. Door deze ervaring zijn we er nu weer geweest voor tegels en laminaat door ons hele nieuwe huis. Ook nu werd er weer heel goed met ons meegedacht, en kregen we goede suggesties. We zijn weer erg blij met onze vloeren!
- Papendrecht