Projectafspraak showroom leiden

U bent de koper van een nieuwbouwproject en u heeft van ons een uitnodiging van ons ontvangen om een afspraak te maken. Wij vragen u bij de opmerkingen te vermelden voor welk project en bouwnummer u komt, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden op uw komst. U vindt dit vakje na het selecteren van een datum en tijd.

Graag uw aandacht voor het volgende:

– Indien u van ons nog geen uitnodiging hebt ontvangen, is het nog niet mogelijk om online een afspraak voor uw project in te plannen. Wij vragen u hiervoor contact op te nemen met onze receptioniste.
– Het is belangrijk dat u EERST de sanitairshowroom bezoekt alvorens uw bezoek aan Lingen Keramiek te plannen! Wijzigingen in het sanitair kunnen namelijk gevolgen hebben voor het tegelwerk.

Afspraaktype

Heeft een u nieuwbouwhuis gekocht en komt u bij ons uw badkamer- en toilettegels uitzoeken, dan kiest u voor “projectafspraak”. Is uw afspraak niet gerelateerd aan een nieuwbouwproject, dan kiest u “showroomafspraak”.

Coronamaatregelen

Vanwege de coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk online een afspraak in te plannen.
Wij willen u vragen te bellen met onze receptioniste: 010 – 202 1515.

De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

keramische tegels