3D-wandpanelen voor een sensationeel effect

3D-wandpanelen voor een sensationeel effect

Een wand met een wauw-effect… Wij waren natuurlijk altijd al zeer gecharmeerd van keramische wandtegels, maar van deze 3D wandpanelen en -tegels maakt ons woonhart écht een sprongetje.

3d wandpanelen

3D-wandpanelen in ruitvorm

Deze bijzondere collectie 3D-wandpanelen maakt het dankzij de verschillende vormen mogelijk allerlei dessins op de muur te creëren; met dezelfde tegel! De 3D-tegels met reliëf hebben ongekend veel mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld een tegel met ruitvorm. U kunt ze op de wand laten aanbrengen als ‘dropvorm’, maar wat gebeurt er als u de tegels een slag draait? En wat als u de tegels spiegelt, waardoor het 3D-effect ineens een heel andere look krijgt? En had u al bedacht dat met diezelfde ruitvorm ook een bloempatroon kan worden gecreëerd?

3d wandpanelen patronen

Driehoekige 3D-wandpanelen

Toen wij de driehoekige 3D-tegels in allerlei verschillende formaten zagen, wisten we zeker dat de mogelijkheden oneindig zijn. Over het ontwerp is zo goed nagedacht dat de verschillende driehoeken vrij eenvoudig met elkaar te combineren zijn. Dat heeft als gevolg dat de patronen die met deze varianten te maken zijn ontelbaar zijn. We hebben een aantal voorbeelden voor u verzameld.

3d wandpanelen patronen

De wand als eyecatcher

Niet alleen alle mogelijkheden qua dessins of patronen maken deze wandbekleding uniek. Doordat de keramische tegels 3 dimensionaal zijn, ontstaat er een reliëf op de betegelde wand. Daardoor krijgt de wand niet alleen het effect dat iedereen hem wil aanraken, maar doordat het daglicht op elk moment van de dag op een ander punt de 3D-wandbekleding raakt, ziet deze er steeds weer anders uit. Een wand waarnaar u onwillekeurig blijft kijken.

3d wandpanelen

3D-wandpanelen

De tegels met 3D-effect zijn niet alleen los verkrijgbaar, maar ook als 3D-wandpaneel. Hierbij ligt het patroon vooraf vast. Deze wandpanelen zijn sneller te verwerken in een ruimte, waardoor de kosten voor het aanbrengen aanzienlijk lager zullen zijn dan wanneer het dessin tegeltje voor tegeltje moet worden uitgevoerd.

Doordat de 3D-wandpanelen echte aandachttrekkers zijn, is het belangrijk goed na te denken over de plek waar u de panelen zou willen aanbrengen. Kies bijvoorbeeld een wand in de badkamer, een wand in de keuken, de schouw van de openhaard… Wanden die dat beetje extra aandacht goed kunnen gebruiken.

3d wandpanelen

Kiest u mat of glans?

Voelt u wel wat voor zo’n mooie reliëftegel? Nadat het favoriete patroon voor de ruimte is gekozen, staat u voor het volgende dilemma: vraagt de ruimte om spiegelende hoogglans tegels, of juist voor een ultra-mat resultaat? Het één zorgt voor een stoere, tikje industriële uitstraling, het ander oogt exclusief en luxe.

Wilt u advies over de toepassing van de 3D-wandbekleding in uw huis? Vraag onze adviseurs. Zij staan u graag te woord en laten u de mogelijkheden zien.

blogs

Mozaiek tegels

Mozaïek tegels zijn echte sfeermakers Het is het kleinste tegeltje uit ons assortiment, maar dit ‘kleintje’ maakt altijd een grootse indruk. De mozaïektegel is dé

Lees verder »

Marmerlook tegels

Marmerlook tegels Nieuw in onze showrooms in Capelle aan den IJssel en Leiden: prachtige keramische marmerlook vloer- en wandtegels. De marmerlook gaat weer helemaal terug

Lees verder »

Uitstekend.

Onlangs tegels uitgezocht voor toilet en badkamer. Uitstekend ontvangst en klantgerichtheid van Martijn van Van Lingen. Neemt de tijd, en nogmaals terugkomen om een “definitieve beslissing” te nemen was geen enkel probleem. Mooi assortiment. Prijzen zijn waarschijnlijk iets hoger dan gemiddeld. Definitief oordeel volgt na oplevering. Heb er vertrouwen in!
- Leidschendam

Mooie uitgebreide collectie

Door de adviseur zeer uitgebreid ingelicht over de keuze in vloer- en wandtegels. voegwerk in kleur en diverse andere afwerkmogelijkheden. eigen idee voor een diagonale vloer is volgens de offerte ook perfect verwerkt. Dus klachten hebben we niet.
- Bodegraven

Super ervaring

De adviseur heeft ons super goed geholpen , tijd aan ons kunnen besteden en ons advies en tips. Ik kom hier zeker ooit in de toekomst terug als het nodig is.
- Den haag

Experts - goede planners - kortom prima ervaring met Lingen

Na hele kleine "hobbeltjes" in het begin zijn deze helemaal verdwenen nadat we gezien en ervaren hebben dat de planning en uitvoering gewoonweg super was. 100% gegaan volgens planning, vriendelijke mensen die expert zijn in wat ze moesten doen en dus heel tevreden met onze nieuwe vloer, met vloerverwarming. Complimenten alom gekregen voor de mooie vloer van keramische tegels. Gezien feit dat we een heel oud huis hebben was het voor Lingen een uitdaging maar, dat is goed gekomen hoor!!! Nou en of!! De projectbegeleider had alles goed onder controle... top!
- Oud-Beijerland

Van A tot Z een top bedrijf met top mensen.

Onze aanbevolen tegel leverancier van onze bouwer Lithos. de adviseur heeft ons geholpen met de keuzes en advies. De uitvoerder een duizendpoot die alles perfect gepland en georganiseerd heeft. De projectbegeleider die de een extra steun was om alles vlekkeloos te laten verlopen. Al met al een top prestatie met een top resultaat.
- Maassluis

Maak uw afspraak >