loader image

Zoek

3D tegels

3D tegels: creëer een trendy look!

3D tegels, ook wel reliëftegels genoemd, zijn decortegels voor op de wand; de trend van nu! Met dit soort tegels kunt u de ideale sfeer creëren die u voor ogen heeft. Wanneer u hierop een stijlvolle sfeerverlichting projecteert, wordt het 3D-patroon extra geaccentueerd door het schaduweffect.

Deze keramische 3D-tegels zijn uitermate geschikt voor de badkamer. Door het creëren van een accentwand krijgt uw badkamer de uitstraling die u zoekt. Ook in het toilet kunt u deze 3D-tegels gebruiken om uw toilet sfeervol te maken.
De keuze in 3D-tegels is zo groot, stijlvol en uniek, dat u zich niet alleen tot de sanitaire ruimtes hoeft te beperken. U kunt met deze decortegels een echte eyecatcher maken in iedere ruimte. Denk hier bijvoorbeeld aan een wand in de hal, keuken of in de slaapkamer. Deze 3D-tegels zijn ook in groot formaat verkrijgbaar en worden steeds vaker toegepast als “keramisch behang” in de woonkamer op de ombouw van een openhaard of om een mooie accentwand te creëeren.
Ter inspiratie treft u hierbij ook een aantal foto’s aan van deze nieuwe trend!

De uitstraling van natuursteen met 3D tegels

3d tegels

Deze “natuursteenlook” tegels zie je vaak in wellness centra. Op deze manier creëert u in uw badkamer de sfeer van een wellnessruimte. Deze decortegels worden tegenwoordig ook veel op de ombouw van een openhaard verwerkt om zo een extra accent te geven. Belangrijk is het om dit type 3D tegels in wildverband te verwerken. Kunt u zich al voorstellen: na een dag vol activiteiten lekker relaxen in een rustige omgeving!

3D tegels met de uitstraling van koper of zilver

3d tegels 3d tegels

Houdt u van bling-bling, een beetje over de top? Ook daar hebben we speciale reliëftegels voor.
Het bijzondere aan deze decortegels is dat wanneer u langs dit soort wanden loopt, het patroon en dekleurschakering steeds veranderen onder invloed van de lichtinval. Dit geeft een prachtig effect.
Een beetje gewaagd maar wel héél bijzonder.

3D mozaïek

Deze tegels hebben de uitstraling van mozaïek, maar door het effect van het reliëf zal er meer diepte aan de wand gegeven worden, maar het oogt toch rustiger dan bij het originele mozaïek. Dit komt omdat niet ieder “steentje” apart gevoegd hoeft te worden, daardoor creëer je meer rust. Ook praktisch heeft dit voordelen.

3d tegels

Keramisch behang

3d tegels
Steeds vaker worden er decortegels verwerkt op bepaalde wanden in de woonkamer of slaapkamer of in grote commerciële ruimtes om opvallende accenten aan te brengen. Met groot formaat reliëf-/decortegels wordt een mooie eyecatcher gemaakt, wat vaak ook zorgt voor een zeer ruimtelijk effect . Afhankelijk van het patroon worden deze tegels staand of liggend verwerkt.
Een complete wand met deze decortegels oogt als een wand met behang. Vandaar de benaming ‘keramisch behang’.

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden met 3D tegels zijn echt eindeloos. De voorbeelden hierboven zijn slechts een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag zo’n mooie trendy look creëren? Onze adviseurs denken heel graag met u mee om samen met u het mooist mogelijke ontwerp te realiseren!
Voor meer inspiratie verwijzen wij u ook graag naar ons Pinterest bord.
Wilt u meer informatie of een ontwerp laten maken? Dan nodigen wij u graag uit om online bij ons een afspraak in te plannen.

3d tegels

Zoek

Super ervaring

meneer rishi heeft ons super goed geholpen , tijd aan ons kunnen besteden en ons advies en tips. Ik kom hier zeker ooit in de toekomst terug als het nodig is.
- Den haag

Experts - goede planners - kortom prima ervaring met Lingen

Na hele kleine "hobbeltjes" in het begin zijn deze helemaal verdwenen nadat we gezien en ervaren hebben dat de planning en uitvoering gewoonweg super was. 100% gegaan volgens planning, vriendelijke mensen die expert zijn in wat ze moesten doen en dus heel tevreden met onze nieuwe vloer, met vloerverwarming. Complimenten alom gekregen voor de mooie vloer van keramische tegels. Gezien feit dat we een heel oud huis hebben was het voor Lingen een uitdaging maar, dat is goed gekomen hoor!!! Nou en of!! Jeroen Poldervaart had alles goed onder controle... top!
- Oud-Beijerland

Van A tot Z een top bedrijf met top mensen.

Onze aanbevolen tegel leverancier van onze bouwer Lithos. de adviseur heeft ons geholpen met de keuzes en advies. De uitvoerder een duizendpoot die alles perfect gepland en georganiseerd heeft. De projectbegeleider die de een extra steun was om alles vlekkeloos te laten verlopen. Al met al een top prestatie met een top resultaat.
- Maassluis

Zoveel enthousiasme

Binnenkomst bij Lingen was al goed. Na kop goede koffie, werden we ontvangen door de adviseur. Hij was open en eerlijk en heeft ons alle ins and outs van het tegelwerk laten weten en zien. Uiteindelijk hebben we vijf uur gezeten en zijn naar huis gegaan met badkamer en toilet tegels en een vloer. Wat en genot dat nog de tijd wordt genomen voor een goed advies en ondanks dat het een project, het gesprek niet werd afgeraffeld. Van Lingen is niet de goedkoopste maar dat maken ze meer dan goed met de adviseur. Van Lingen ziet ons snel weer terug.
- Rijswijk

super ervaar en vriendelijk adviseur.

Ik was echt goed ontvangen en ik kreeg alle help die ik nodig had. Zeer zeer tevreden en echt een aanrader.
- Leiden

Afspraak maken >