Picture
     
Woonkamertegels

De vtwonen tegels by Douglas & Jones

Ontdek bij ons de vtwonen tegelcollectie. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. Je kunt ze naar hartelust mixen & matchen en je eigen stijl creëren. Deze vtwonen tegels zijn bij Lingen Keramiek in Capelle aan den IJssel te bewonderen.

Geschikt voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels. Kies voor uni tegels of juist voor een van de speelse dessins voor een opmerkelijk detail. vtwonen tegels by Douglas & Jones geven je huis in één klap een bijzondere uitstraling en zijn overal toe te passen, ook in de badkamer en keuken.

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur. Voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels.

• Omdat vtwonen tegels overal in huis welkom zijn
• Omdat je naar hartenlust kan mixen & matchen
• Omdat je een lekker leefbaar huis wilt
• Omdat ze mooi zijn, ook bij jou thuis!

 

vt-kruk-website

De serie Hormigon is de nieuwe “klassieker” onder de tegels. En dé perfecte basis voor een karaktervolle vloer of wand in prachtige kleurnuances met een vintage tintje! In drie stoere uni kleuren verkrijgbaar en vijf bijzondere ton-sur-ton dessins voor speelse combinaties.

 

vt-bank website

Bijzondere houtstructuren in vier warme, natuurlijke tinten en een subtiele white uitvoering. Deze tegels worden in een mix van houtnerven geleverd, waardoor uw vloer of wand een levendig en warm karakter krijgt. De natuurlijke charme van hout in combinatie met de voordelen van een keramische tegel!

 

header vtwonen website

De Loft is een prachtige, neutrale serie in betonlook met een industrieel karakter. Ook leverbaar in het patroon Block, wissel deze eens af voor een bijzonder accent!

 

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Capelle aan den IJssel om deze series te komen bekijken!

 

 

Waarom de tegels van vtwonen?

Omdat… u in één klap uw huis een bijzondere uitstraling geeft.
Omdat… u de tegels overal kunt toepassen, ook in de badkamer en keuken.
Omdat… de tegels er in allerlei formaten, kleuren en afwerkingen zijn. Van groot tot smal, van ruw tot glad.
Omdat… u kunt kiezen voor een bijzonder dessin als opmerkelijk detail op uw vloer of muur.
Omdat… de tegels allemaal zo mooi basic zijn.

vtwonen tegels by Douglas & Jones

• Tegelfeest voor het hele huis: van parelmoer chic tot robuust mat, van groot en vierkant tot smal en rechthoekig, van uni, dessin tot houtprint!
• vtwonen tegels zijn er in vele maten, kleuren en dessins + uitermate geschikt om met elkaar te mixen & matchen
• Duurzaam; krasvast, altijd kleurvast en heel easy to clean
• Stoer voor op de vloer, maar ook verrassend op de muur – en dan niet alleen voor een achterwandje in de keuken. Of je nu voor glanzend of mat gaat, voor uni of dessin, met deze tegels haal je echte eyecatchers in huis,
• Typisch vtwonen tegels; overal toepasbaar, op de vloer en muur, en óók in de badkamer; in allerlei formaten, kleuren en afwerkingen verkrijgbaar, van groot tot smal, van ruw tot glad en met of zonder dessin; onderling goed te mixen & matchen; duurzaam & hygiënisch; makkelijk schoon te houden; kras- en slijtvast; ideaal voor vloerverwarming.

Klik hier voor de officiële brochure.

Waarom Lingen Keramiek?

De vtwonen tegelcollectie is bij meerdere tegelspeciaalzaken te koop. Lingen Keramiek heeft 20 jaar ervaring in het bedenken van mooie tegelcombinaties en het verwerken van tegels, hierdoor weten wij exact wat wel en niet mogelijk is.

U kunt van ons een goed en gedegen advies verwachten in de showroom, maar hoe mooi de tegel ook is, of hoe goed u ook bent geadviseerd in de showroom; uiteindelijk bepaalt de verwerking van de tegels het eindresultaat. Wij zijn niet tevreden voordat u dat bent en we hechten daarom bijzonder veel waarde aan de begeleiding en het realiseren van uw tegelvloer of het meedenken bij de verwerking in uw nieuwe badkamer.


8,2 103