Picture
     
Waar kun je naar kijken?

Waar kun je naar kijken?

Het hebben van een huis brengt met zich mee dat je hele creativiteit los kan laten op alle ruimtes. Denk bijvoorbeeld eens aan een badkamer die helemaal van gemaakt is op wat jij prettig vindt. De kosten van een badezimmer kunnen dan wel wat oplopen maar dan heb je ook wat. Of wat te denken van een living wall in je woning dat moet toch een kick geven als je die zelf vorm hebt gegeven.

Maak een speciale kamer

Ook is het hebben van speciale kamer erg leuk! Denk bijvoorbeeld aan een televisiekamer, waar je je heerlijk kan terug trekken met vrienden of familie om een film of serie te kijken. Een paar heerlijke bioscoopstoelen of een comfortable bank erin en je bent klaar. Het geeft je huis toch wel iets heel gaafs als je dit zou kunnen maken.

Of iets helemaal anders

Maak een mancave voor jou en je vrienden. Dit is natuurlijk een beetje meer gericht op mannen die het lezen. Vrouwen, voor jullie kan dit even goed, maar dan noem je het lekker een womancave. Een plek lekker voor jezelf om even weg te zijn van familie helemaal niet verkeerd toch; ‘leven en laten leven’ moet het credo zijn in een gezonde relatie en daar past een (wo)mancave prima in.

Verbind je huis goed met buiten

Veel mensen richten hun huis en tuin apart van elkaar in. Dit is echte zonde! Er zoveel meer te bereiken als je het een beetje combineert. Een grote serie of andere raampartij, die een betere overgang biedt voor beide. Of wat dacht je van een bepaald thema aan kleuren of patronen, die herhaalt wordt in de tuin. Dit zorgt ervoor dat er meer één geheel ontstaat wat doorgaans een erg geslaagd effect heeft. Laat het rustig op je inwerken en kies wat jij gaaf vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8,4 166