Picture
     
Visschub tegels: trendy eyecatcher!

Visschub tegels

De allernieuwste trend op het gebied van tegels heeft vele namen: visschub tegels, fish scale tegels of zelfs mermaid tegels. Maar het zijn in ieder geval tegels als schubben!

Deze keramische wandtegeltjes zijn geïnspireerd op de handgemaakte Marokkaanse tegeltjes. De handgemaakte Marokkaanse “zelliges” zijn niet helemaal vet- en vochtbestendig. Onze keramische visschub tegeltjes zijn dat wel: ideaal dus voor op de keukenwand of in vochtige ruimtes.

Trendy eyecatcher

Keramische visschub tegeltjes in mooie kleuren zijn een duidelijke trend voor 2019. Ze worden meestal geplaatst als eyecatcher in de badkamer, het toilet of in de keuken.
Als u een witte visschub tegel gebruikt dan zorgt dat voor wat meer spanning dan op een standaard witte muur, maar ook in andere kleuren komen deze tegels heel mooi tot hun recht.

Originele ontwerpen te over!

Wat ook heel mooi is, is een wand vol met visschub tegeltjes, maar daar een band van een andere kleur visschub tegeltjes te maken. Dan krijg je als het ware een lambrisering. Of wissel zelfs af met drie verschillende kleuren!

visschub tegels, fish scale tegels

De visschub tegeltjes met een licht parelmoerglans geven een subtiele glinstering aan uw wand. Zo lijken het inderdaad een soort zeemeerminnenstaarten.

visschub tegels, fish scale tegels

Visschub wandtegels

Visschub tegels voldoen niet aan onze kwaliteitseisen om door te kunnen gaan als vloertegels; ze zijn er niet stevig genoeg voor.
Op deze pagina ziet u een selectie van de visschubtegels die wij in ons assortiment hebben. Wij laten u ze graag zien en denken graag mee in de mooiste ontwerpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8,4 166