Picture
     
Trendy wijnkoelkasten voor je woonkamer en keuken. Vloervriendelijk en stijlvol!

Inbouw wijnkoelkasten – vloervriendelijk

Wijnkoelkasten zijn de afgelopen jaren in Nederland en België steeds populairder geworden onder consumenten. Dat is niet vreemd, als je je beseft dat dit type koelkasten de nodige voordelen heeft. Allereerst, en dat is het belangrijkste, houd een wijnklimaatkast de wijn perfect op de gewenste temperatuur.
Hierbij zijn er wijnkasten in twee soorten verkrijgbaar: kasten met één en met twee klimaatzones. Zo kun je jouw wijn – afhankelijk van de soort – zoals gewenst bewaren en direct uit de koelkast drinken. Een wijnkast zorgt er daarnaast voor dat de wijn in goede conditie blijft door trillingen te neutraliseren. En ten slotte heeft een mooie wijnkoelkast als voordeel dat het echt een eye-catcher is. Een prachtige luxueuze kast, die je zowel kunt laten inbouwen in de keuken als los in de woonkamer kunt zetten. Wijnkoelkasten zijn namelijk vloervriendelijk, of het nu tegels of laminaat betreft. Het is maar net wat jouw wensen zijn: met wijnkoelkasten is alles mogelijk!

Laat een wijnkoelkast inbouwen in de keuken

Een wijnkoelkast is heel eenvoudig in te bouwen in een keuken. Daarbij kan het model, vanwege de vele kleuren en stijlen kasten die er zijn, eenvoudig aangepast worden op het soort vloertegels dat in de keuken ligt. Wat ook fraai is, is om een eigen kookeiland te creëren met daarin een ingebouwde wijnkoelkast. De Wijnkoelkast biedt hoogwaardige kwaliteit wijnkasten beschikbaar die goed te combineren zijn met tegels in de keuken of de vloertegels woonkamer, zonder daarbij beschadigingen aan te brengen op de tegelvloer.

Laat je inspireren door een breed assortiment

Op de website van Dewijnkoelkast.nl vind je een breed aanbod van kwalitatief hoogstaande en strak geprijsde wijnkoelkasten. Je hebt de keuze uit tal van prachtige uitvoeringen, zoals de Provence180, de RioJA66 of de Loire40. Naast de aankoop ontvang je ook nog een all inclusive Spanje vakantie cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8,4 166