Picture
     
Sicis mozaiek

Sicis mozaïek uit Italië

Iedereen heeft weleens gehoord van glasmozaïek en dit gezien in een zwembad of sauna, maar wat er allemaal mogelijk is met glasmozaïek is vaak niet bekend. Om die reden willen wij dé fabrikant van glasmozaïek, SICIS The Art Factory uit Italië, graag extra onder de aandacht brengen.

Een subliem en mooi samenspel van kunst, mens en techniek

De naam Sicis The Art Factory geeft al aan dat mozaïek wordt gezien als een vorm van kunst. Volgens Sicis is mozaïek “een subliem en mooi samenspel van kunst, mens en techniek. Hierdoor ontstaat een esthetische sprong naar onsterfelijkheid. Mozaïek is een taal die grenzen op zoekt en dwingt deze te overschrijden. Met deze mentaliteit creëert, bedenkt, ontwerpt en produceert Sicis dagelijks mozaïeken die voor 100% worden gemaakt in Italië en die uniek zijn en synoniem staan voor luxe. Sicis heeft in de afgelopen 25 jaar de kunst van mozaïek, de flexibiliteit van de technieken en het toepassingsmogelijkheden voor dagelijks gebruik sterk verder ontwikkeld en is hierin uniek.”

Het startte met pilaren…

Toen Sicis begon met het produceren van mozaïek, was mozaïek een eenvoudige bekleding voor met name ondergronden met een ronde vormen. Ronde pilaren konden mooi met mozaïek bekleed worden, maar de kleurstellingen waren eenvoudig. Inmiddels is het Sicis-mozaïek uitgegroeid tot een communicatiemiddel dat trends en levensstijlen kan uitdrukken.

Onbegrensde mogelijkheden voor in de badkamer met mozaiek

Als u op zoek bent naar iets speciaals voor in de badkamer of in een ruimte waar u een unieke uitstraling aan wilt geven, dan bent u bij Sicis aan het juiste adres. De mogelijkheden van mozaïek zijn onbegrensd. Sicis combineert op unieke wijze mozaïek met een hedendaags design, uitgevoerd in glas, marmer, keramiek en metaal. Dit kan op zichzelf staan of met elkaar gecombineerd worden.

mozaiek tegels badkamer

Creëer je eigen mozaïekontwerp

Glasmozaïek is er in ± 500 kleuren en in verschillende uitvoeringen zoals, mat mozaïek, glanzend, transparant, mozaïek met glitters, spiegelend, met parelmoer en vorm. Hierdoor kan er oneindig gecombineerd worden en kunnen mooie patronen gecreëerd worden. Natuurlijk kunnen de verschillende mozaïeken van glas, marmer, keramiek en metaal op zichzelf staan, maar ook met elkaar gecombineerd worden. Sicis heeft een uitgebreide collectie aan decors, maar wilt u iets speciaals gemaakt hebben, dan is alles mogelijk. U kunt huidige decors aanpassen of uw eigen ontwerp creëren.

Meer info?

Bent u nieuwsgierig geworden, dan nodigen wij u graag uit in onze showrooms. Onze adviseurs helpen u graag.

2 reacties op: Sicis mozaiek

  1. Monique schreef:

    Kunt u transparante, dus doorzichtige kleurloze mozaïek matjes voor mijn keuken leveren?

  2. Lingen Keramiek schreef:

    Ha Monique,
    geheel transparante matjes zijn nauwelijks verkrijgbaar. Wij hebben ze wel in combinatie met bijvoorbeeld witte steentjes of een andere kleur.
    Onze adviseurs laten je deze graag zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8,4 166