Picture
     
Schoonloopmatten en droogloopmatten

Schoonloopmatten en droogloopmatten

Dé oplossing voor het binnenlopen van vuil en vocht, denk aan natte, zanderige schoenen, is een goede schoonloopmat! Daarom heeft Lingen Keramiek het assortiment uitgebreid met mooie en modieuze schoonloopmatten. 

De meest optimale entreemat

We herkennen allemaal wel de ergernissen als mensen bij u binnen komen met natte schoenen of nog erger met vuile schoenen. Helemaal als u net de vloer gedweild heeft. Naast dat de vloer dan weer een dweilbeurt nodig heeft, geven vooral de zandkorrels die naar binnen worden gelopen ook nog kans op krassen op uw vloer. Vooral bij PVC-, laminaat– en houten vloeren, is dit een veelvoorkomend probleem, maar ook bij uw mooie marmervloer kunnen deze zandkorrels voor krasvorming zorgen.

Dé oplossing is een goede en functionele schoonloopmat.

Onze schoonloopmatten en droogloopmatten stoppen op een esthetisch verantwoorde manier effectief inloopvuil en inloopvocht.
De matten zijn gemaakt van deels gerecyclede nylon schraapgarens. Deze grove garens zorgen voor een extra borsteleffect, zodat vuil en vocht niet verder in de hal verspreid worden. Uw vloer zal hierdoor schoner blijven en wat wellicht nog wel veel belangrijker is, langer meegaan.
Het schoonlooptapijt waarvan onze matten worden gemaakt wordt ook veel gebruikt in kantoren en winkels en kan wel tot 5kg vuil en 6l vocht per vierkante meter opnemen zonder dat dit zichtbaar is.

Tip! Leg uw droogloopmat of schoonloopmat…

Wij adviseren altijd om de entreemat ín de vloer te leggen d.m.v. een uitsparing, en dus niet los op vloer. Als u de mat los op de vloer legt, kan deze gaan schuiven en opkrullen. Ook kan het voorkomen dat de vloer onder de mat niet mee kleurt met de vloer buiten de mat omdat dit deel niet de invloed van het UV-licht ondergaat. Als u dan ooit de mat zou willen vervangen voor een kleiner formaat, wordt die verkleuring zichtbaar.

Collectie schoonloopmatten en droogloopmatten op maat

De collectie bestaat uit tien eigentijdse en frisse kleuren, die zo zijn samengesteld dat vuil en vocht niet snel zichtbaar zijn. Het dessin is richtingloos. Mocht u een grote inloopmat nodig hebben waarbij 2 of meer banen schoonloopmat naast elkaar gelegd moeten worden, dan is dat geen probleem. U kunt ze vrijwel naadloos naast elkaar leggen.

droogloopmat op maat

Alle voordelen van onze schoonloopmatten nog even op een rij:

  • Slijtvast
  • Kostenbesparend
  • Binnenklimaat verbeterend
  • Geluidsreducerend
  • Brandveilig
  • Veiligheid & antislip
  • Anti-statisch
  • Geschikt op vloerverwarming
  • Duurzame oplossing (5 jaar garantie tegen slijtage)

Onderhoud entreematten

Uw schoonloopmat of droogloopmat kunt u het beste onderhouden door regelmatig de mat met de borstelstofzuiger te stofzuigen. Op deze manier wordt het losse vuil uit de pool gezogen en wordt deze ook gelijk ‘opgeborsteld’.

Het leggen van de entreemat

Als u de mat zelf wilt leggen dan gelden er specifieke leginstructies waarna wij 5 jaar garantie geven tegen slijtage. Natuurlijk ontvangt u van ons de benodigde leginstructies. Uiteraard is het ook mogelijk om de mat door ons te laten plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8,4 166