Picture
     
PVC-vloeren

Trap bekleden met PVC

Lingen Keramiek heeft een ruim assortiment PVC vloeren, zowel klik- als plak-PVC, waarbij het plak-PVC ook heel goed ingezet kan worden voor het bekleden van uw trap.
PVC is erg sterk in vergelijking met andere materialen. Een zware belasting of vocht is geen probleem voor pvc. Omdat het zo sterk is, gaat het lang mee en is het dus ook een duurzame keuze.

Dichte trap bekleden

Voor een dichte trap heeft u de keuze uit wel of niet de stootborden bekleden met PVC. Trap met pvc op treden en stootborden

Een trap bekleden is precisiewerk

Een trap bekleden lijkt misschien heel simpel, maar dit is niet het geval. In veel trappen zit een kromming, waardoor er per trede een mal gemaakt moet worden. Hierna kan het PVC in de juiste maat worden gesneden en verder verwerkt.
Daarnaast gebruiken wij op iedere trede een mooi profiel, ter bescherming van het kapot lopen of stoten van de uitwendige hoeken.
Uiteindelijk worden de treden netjes afgekit, voor de optimale finishing touch!

Gemakkelijk schoon te houden

Het PVC sluit naadloos aan, waardoor het heel gemakkelijk schoon te houden is. Door de hydrofobe eigenschappen van PVC dringt vloeistof niet door, maar blijft het op het materiaal liggen. Kwestie van een doekje er over heen halen dus.

Mogelijkheden te over met pvc

Lingen Keramiek biedt een ruim assortiment plak PVC aan in hoogwaardige kwaliteit. U kunt uw trap een houten uitstraling geven, of op beton laten lijken. En dit in verschillende kleuren zodat er voor ieder interieur een geschikt ontwerp gevonden kan worden.
Onze adviseurs geven u hier graag een goed advies over. Wij nemen graag de tijd voor u, dus wij raden u aan om online een afspraak in te plannen.


8,4 152