Picture
     
Projecten

Nieuwbouwprojecten

Projectontwikkelaars en bouwbedrijven kiezen Lingen Keramiek vaak als tegelleverancier bij (nieuwbouw)projecten. Onze uitgebreide collectie, moderne showrooms, klantvriendelijke benadering, deskundige adviezen en snelle offerteverwerking liggen hieraan ten grondslag.
Van elk woningbouwproject maken wij een presentatie in de showroom, waarbij u kunt zien welke tegels zonder meerprijs in uw woning verwerkt kunnen worden.

 

In enkele stappen naar uw droombadkamer…

De kopersbegeleider, of de projectontwikkelaar, informeert u over bij welke showroom u de tegels voor uw woning kunt uitzoeken.

Bezoekt u eerst de sanitairshowroom! Wijzigingen in het sanitair kunnen ook gevolgen hebben voor het tegelwerk.
Om u tijdens uw bezoek in onze showroom te kunnen voorzien van een juiste prijsberekening is het noodzakelijk dat wij uit kunnen gaan van de definitieve indeling van het sanitair.

 

Acht weken voor de sluitingsdatum van uw project versturen we u een uitnodiging voor een bezoek aan onze showroom. Vervolgens kunt u hier uw afspraak inplannen.
Houdt u er rekening mee dat veel kopers op zaterdag een afspraak willen maken en dat het dan erg druk kan zijn. Het is voor u prettiger om uw bezoek op een doordeweekse dag in te plannen.

 

Uw project

Binnen uw project zijn er standaard tegelpakketten; de tegels die in uw woning verwerkt kunnen worden zonder meerprijs.
In ons projectenoverzicht kunt u uw project opzoeken alwaar u meer informatie kunt vinden over de standaard tegelpakketten voor uw woning.

 

Uw tegelkeuze

Tijdens uw bezoek aan onze showroom zullen wij u vertellen over de mogelijkheden tegels te laten verwerken zonder meerprijs in uw woning.
Speciaal voor de kopers van de nieuwbouwprojecten via onze showrooms in Leiden en Capelle aan den IJssel hebben wij ook de selectiepakketten: hiermee geeft u met een zeer scherpe prijsstelling de gewenste sfeer aan uw badkamer en toilet. Om u alvast een idee te geven van de uitgebreide mogelijkheden binnen de selectiepakketten verwijzen wij u graag naar deze pagina.

Indien u voor een geheel standaard opgeleverde badkamer en toilet wilt gaan, dan kunt u dat op deze pagina aangeven. Dit moet wel bij ons gemeld worden, maar U hoeft niet naar onze showroom te komen.

 

De afwerking van uw tegelkeuze: belangrijk voor het uiteindelijke resultaat!

Uw tegelkeuze bepaalt het tegelwerk. Wilt u bijvoorbeeld dat de voegen tussen de wandtegels gelijk lopen met de voegen tussen de vloertegels dan zult u een keuze moeten maken uit wand- en vloertegels met bijvoorbeeld een gelijke breedte.
Als er een standaard tegelhoogte aangehouden dient te worden, dan zal er rekening gehouden moeten worden met welk tegelformaat er gebruikt gaan worden, om zodoende het moeten verwerken van minder mooie snijstukken te voorkomen.
Ook zijn er in uw project verschillende mogelijkheden qua afschotprofielen, hoekprofielen, dorpels en voegkleuren. Al deze mogelijkheden bepalen het uiteindelijke beeld van uw badkamer en toilet. Onze adviseurs helpen u hier graag bij!


Door een doordachte tegelkeuze lopen de voegen in de wand- en vloertegels gelijk.

 

De nieuwste trends…

Naast het standaard tegelwerk en de selectiepakketten kunt u bij ons ook terecht voor de trends qua tegels. Tegenwoordig zie je veel donkere tegels in de badkamer en het toilet. Wat denkt u bijvoorbeeld van de stoere Piet Boon collectie? Ook onze shop-in-shop van Venis heeft heel veel mooie tegels in de collectie.
De immens populaire houtlook tegels en betonlook tegels vindt u ruimschoots in onze showrooms. Als u alvast inspiratie op wil doen voor uw nieuwe woning, dan verwijzen wij u graag naar onze online tegelcollectie. Voor mooie sfeerfoto’s verwijzen wij u graag naar onze Pinterestpagina.

 

Ook voor woonkamervloeren, PVC en laminaat…

Bij Lingen Keramiek kunt u niet alleen terecht voor de projectgerelateerde tegels. Onze keramische woonkamervloeren zijn ongeëvenaard in hun kwaliteit en afwerking. Uiteraard behoort ook vloerverwarming tot de mogelijkheden.
Bekijkt u onze TopDeals eens: een speciaal samengestelde en steeds wisselende budgetselectie keramische tegels uit verschillende stijlen met prijzen gebaseerd op een volledig geleverde en geplaatste woonkamervloer van 40m2.
Maar ook voor bijvoorbeeld in de slaapkamers bieden wij u een ruim assortiment PVC-vloeren en laminaat. Uiteraard ontbreekt de afwerking in de vorm van verschillende soorten plinten ook niet!

 

Maak nu uw afspraak!

Heeft u onze uitnodiging ontvangen en bent u reeds in de sanitairshowroom geweest? Plan dan nu uw afspraak in en laat onze adviseurs u alles vertellen over de mogelijkheden die wij bieden voor uw nieuwe woning.


8,4 152