Picture
     
Projecten

Nieuwbouwprojecten

Projectontwikkelaars en bouwbedrijven kiezen Lingen Keramiek vaak als tegelleverancier bij (nieuwbouw)projecten. Onze uitgebreide collectie, moderne showroom, klantvriendelijke benadering, deskundige adviezen en snelle offerteverwerking liggen hieraan ten grondslag.
Van elk woningbouwproject maken wij een presentatie in de showroom, waarbij u kunt zien welke tegels zonder meerprijs in uw woning verwerkt kunnen worden.
 

Graag nodigen wij u uit om alle mogelijkheden te bespreken

De kopersbegeleider, of de projectontwikkelaar, informeert u over bij welke showroom u de tegels voor uw woning kunt uitzoeken. Ongeveer acht weken voor de sluitingsdatum versturen we de uitnodiging voor een bezoek aan onze showroom. Wilt u eerder komen, geen probleem! U kunt via de website een afspraak vastleggen op de door u gewenste locatie. Houdt u er overigens rekening mee dat veel kopers een afspraak op zaterdag willen maken en het dan erg druk kan zijn. Het is voor u prettiger uw bezoek op een doordeweekse dag te plannen.
Voor bijna alle projecten worden speciale selectiepakketten samengesteld, die met een scherpe prijsstelling de gewenste sfeer geven aan uw badkamer en toilet.
 

Let op! Het is belangrijk dat u eerst de sanitairshowroom bezoekt, omdat wijzigingen in het sanitair ook gevolgen kunnen hebben voor het tegelwerk!

 

Wilt u direct een afspraak maken om uw wensen te bespreken? Klik dan HIER


8,3 139