Picture
     
Portugese tegels en het alternatief…

Portugese tegels

U heeft ongetwijfeld weleens gehoord van de benaming Portugese tegels. Portugese tegels geven een prachtige Zuid-Europese sfeer aan de ruimte van uw keuze. De tegels zijn er in vele kleuren, maar het meest kenmerkend zijn de mooie, kleurige decors. Met deze decors kun je van je vloer een plaatje maken.

 

portugese tegels

 

Onderhoud Portugese tegels

Er is één nadeel aan deze Portugese cementtegels. Op de cementtegels wordt een toplaag van marmerpoeder geperst. Een bekende eigenschap van marmer is dat het poreus is. Dit betekent dat deze tegels extra onderhoud nodig hebben. Met name als u deze in de keuken of badkamer wilt gaan verwerken. Het is belangrijk om ze dan te behandelen met klinkerolie en een goed vlekafstotend product.

 

portugese tegels

 

Alternatief Portugese tegels: decortegels

Nieuw in ons assortiment zijn decortegels die een mooi alternatief zijn voor deze Portugese tegels en zeker ook dezelfde sfeer geven aan een ruimte. Het grote voordeel van deze tegels is dat ze geen marmerpoedertoplaag hebben en dus niet poreus zijn. Dit houdt in dat ze makkelijk in onderhoud zijn en dus ook prima te gebruiken in keuken en badkamer.
Er zijn verschillende series. Wilt u decortegels met verschillende patronen en niet te overheersende kleuren, dan is dat zeker mogelijk. Maar natuurlijk zijn er ook kleurrijke decortegels. Wilt u graag het geheel wat strakker, moderner en toch gecombineerd met leuke decors? Zoals u op de foto’s kunt zien zijn ook daar vele mogelijkheden voor.
U bent natuurlijk van harte uitgenodigd om dit in één van onze showrooms te komen bekijken en u te laten adviseren door één van onze adviseurs.

 

portugese tegels

 

portugese tegels

 

portugese tegels

 

portugese tegels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8,4 166