Picture
     
Plinten

MDF- en hardhouten plinten

Gaat uw voorkeur uit naar een houten plint, dan biedt Lingen Keramiek ook een breed assortiment in waterwerende MDF- en hardhouten plinten aan.

Hoge plinten voor elke vloer

Deze plinten zijn er in verschillende uitvoeringen, hoogtes en diktes. Deze exclusieve plinten zijn leverbaar in lengtes van 2.44m¹ en ook in lange lengtes van 4.88m¹. Dit is prachtig op lange wanden, u heeft dan nauwelijks naden.
Naast het los leveren van de plinten, kunt u er ook voor kiezen om de plinten door Lingen Keramiek aan te laten brengen en indien gewenst te laten kitten. Er kan zowel met een overschilderbare kit gewerkt worden, zodat de plinten afgelakt kunnen worden als de wanden geverfd worden, of er wordt met een kit in dezelfde RAL-kleur als de afgelakte plint gewerkt.

 

hoge witte plinten

 

 

MDF-plinten met kabelgoot

De vochtwerende hoge plinten zijn verkrijgbaar in vele modellen en afmetingen. We kunnen deze plinten leveren in een gegronde, voorgelakte of afgelakte versie. De voorgelakte versie wordt geleverd in de RAL-kleur 9010 (wit), de afgelakte versie kan in iedere gewenste RAL-kleur geleverd worden.
De plinten zijn er in diverse diktes en hoogtes.
Deze MDF-plinten zijn gemaakt van MDF met een zeer hoge persing, wat de stootvastheid erg hoog maakt. De plinten zijn tevens voorzien van een kabelgoot, behalve bij de 12mm dikke versie.

hoge mdf plinten

Hardhouten plinten met kabelgoot

De hardhouten plinten hebben een spuitplamuur laag als afwerking, waardoor deze superstrak af te werken zijn. De plinten zijn gemaakt van een mix van hardhout soorten.

Ook deze plinten zijn voorzien van een kabelgoot (behalve bij de 12mm dikke versie) en zijn er in verschillende diktes en hoogtes.

 hardhouten hoge plinten

Meranti plinten met kabelgoot

Speciaal voor de vloeren die hierom vragen, kunnen wij ook meranti plinten leveren. Deze meranti is een gevingerlaste hardhout soort die extreem hard is en ontzettend goed tegen vocht bestendig is.

Deze plinten zijn leverbaar in een dikte van 18mm, met diverse hoogtes.
Ook deze plinten zijn voorzien van een kabelgoot.

 meranti hoge plinten

 

De mdf- en hardhouten type plinten kunnen we onderverdelen in moderne, klassiek en tijdloos.

MODERN
De moderne serie biedt u de afwerking voor een modern interieur. Deze modellen zijn vooral strak en eenvoudig waardoor ze een moderne uitstraling hebben.

KLASSIEK
De klassieke plinten zijn een ideale keuze voor bij uw klassieke interieur. Om het klassieke gevoel van uw interieur te benadrukken hebben de plinten uit deze serie een sierlijke en authentieke uitstraling .

TIJDLOOS
De tijdloze plinten zijn bedoeld voor het interieur dat niet binnen het moderne of klassieke segment valt. Ze passen perfect in uw interieur dat een tijdloze uitstraling heeft.

 

Hoge plinten plaatsen op ronde wanden

Ook op ronde muren kunnen plinten geplaatst worden. Zie hier een voorbeeld van een door ons gelegde vloer met een daarbij geplaatste MDF-plint op de rondlopende muur:

 

hoge plinten op ronde muur

 

 

Meer (inspiratie) foto’s

Kijk voor meer inspiratie op ons Pinterestbord.

Meer informatie?

Wilt u alles weten over de mogelijkheden van deze plinten, dan verwelkomen wij u graag in onze showroom! Omdat wij graag de tijd voor u willen nemen, raden wij u aan om online een afspraak met één van onze adviseurs in te plannen. Dat kan via deze link.


8,4 150