Picture
     
Plinten

MDF- en hardhouten plinten

Gaat uw voorkeur uit naar een houten plint, dan biedt Lingen Keramiek ook een breed assortiment in water werende MDF en hardhout plinten aan. Deze plinten zijn er in verschillende uitvoeringen, hoogtes en diktes. Deze exclusieve plinten zijn leverbaar in lengtes van 2.44m¹ en ook in lange lengtes van 4.88m¹. Dit is prachtig op lange wanden. U heeft dan nauwelijks naden. Naast het los leveren van de plinten, kunt u er ook voor kiezen om de plinten door Lingen Keramiek aan te laten brengen en indien gewenst te laten kitten.

MDF- en hardhouten plinten

De type plinten kunnen we onderverdelen in moderne, klassiek en tijdloos.

Modern

De moderne serie biedt u de afwerking voor een modern interieur. Deze modellen zijn vooral strak en eenvoudig waardoor ze een moderne uitstraling hebben.

Klassiek

De klassieke plinten zijn een ideale keuze voor bij uw klassieke interieur. Om het klassieke gevoel van uw interieur te benadrukken hebben de plinten uit deze serie een sierlijke en authentieke uitstraling .

Tijdloos

De tijdloze plinten zijn bedoeld voor het interieur dat niet binnen het moderne of klassieke segment valt. Ze passen perfect in uw interieur dat een tijdloze uitstraling heeft.

Voor ieder interieur is er dus een bijpassende plint. Aan de achterzijde van de plinten (behalve bij 12mm dikte) zit ook een kabelgoot, zodat u bedrading van geluidsboxen etc. hier mooi achter weg kunt werken.
Deze duurzame plinten worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen zodat ze mooi afgewerkt kunnen worden. U kunt kiezen voor voorgelakte plinten. Deze kunnen indien gewenst ook aan de bovenzijde worden gekit met een overschilderbare kit. Uw schilder kan dan de plinten aflakken als hij de wanden gaat verven. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de plinten gelakt te laten leveren en plaatsen. De plinten kunnen gelakt worden in iedere RAL-kleur. Wilt u de bovenzijde laten kitten, dan is ook de kit in iedere RAL-kleur leverbaar.


8,2 112