Picture
     
Organisatie

Stichting HomePlan

Wij zijn Bouwer op Maat van Stichting HomePlan. Hiermee dragen we bij aan de bouw van huizen voor de allerarmsten in Latijns-Amerika en Zuidelijk Afrika.

Huisvesting voor de allerarmsten

HomePlan verzorgt huisvesting voor de allerarmsten en werkt hierbij samen met lokale partnerorganisaties. Deze partners zorgen ook voor nazorg op het gebied van gezondheidszorg, voeding en scholing. Zo bouwen we mee aan een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten.

Lokale partners

Stichting HomePlan werkt altijd samen met lokale partners om de meest kwetsbaren en allerarmsten te kunnen bereiken. Zij hebben immers de beste kennis van lokale gebruiken en cultuur en
bieden nazorgtrajecten aan naast de huisvesting. Hiermee ondersteunen ze mensen in hun verdere ontwikkeling en bieden zij hen een kans op een betere toekomst. Door de begunstigden zelf te laten bijdragen en meebouwen aan het huis neemt de verbondenheid en betrokkenheid toe.

Lingen Keramiek bouwt mee…

Lingen Keramiek weet wat een fijn huis betekent. Wij komen dagelijks in aanraking met mensen die een nieuwbouw huis gekocht hebben, bezig zijn met het bouwen van een eigen huis en in het inrichten van hun nieuwe woning. Daarnaast hebben wij van dichtbij een HomePlan bouwreis meegemaakt naar Afrika en zijn wij persoonlijk geraakt door de verhalen en ervaringen.
Lingen Keramiek verbindt zich graag de komende jaren aan HomePlan om mee te bouwen aan een betere toekomst voor de allerarmsten.

Kijk voor meer info over de stichting op de website of bekijk deze flyer en help mee om nog meer mensen een veilig huis te geven en hiermee een thuis en toekomst!


8,4 166