Picture
     
Organisatie

Stichting HomePlan

Wereldwijd leeft 1 op de 6 mensen in krottenwijken. Stichting HomePlan is een kleinschalige ontwikkelingsorganisatie die bouwt aan een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten in Latijns Amerika en Zuidelijk Afrika. Inmiddels zijn er al ruim 3.500 huizen gebouwd voor en met arme families. Lingen Keramiek helpt mee om nog meer mensen een veilig huis te geven en hiermee een thuis en toekomst!

Huisvesting voor de allerarmsten

Stichting HomePlan bouwt huizen voor de allerarmsten in ontwikkelingslanden. Een huis biedt veiligheid en bescherming tegen regen, kou en ziektes. Een veilig huis is het begin van een
betere toekomst. Het huis is namelijk geen doel op zich maar een middel om bewoners een kans te geven zich verder te ontwikkelen. Met een huis als middel bouwen we samen aan een betere toekomst!

Mission statement:
“HomePlan bouwt huizen voor de allerarmsten in ontwikkelingslanden. Uitgangspunt daarbij is dat beter wonen een begin is naar een beter leven. HomePlan werkt vanuit een kleine, effectieve organisatie, zodat zoveel mogelijk inkomsten aan de allerarmsten besteed worden.”

Lingen Keramiek sponsort Stichting HomePlan

Wij steunen als Lingen Keramiek B.V. deze stichting al een aantal jaren. Dit doen we in de vorm van het afnemen van relatiegeschenken waarmee we Stichting HomePlan steunen.
De stichting biedt hiervoor een aantal mogelijkheden:

Lonka Home Sweet Home blikken

Deze unieke blikken zijn speciaal ontworpen voor HomePlan en hebben een heerlijk inhoud van Lonka snoepgoed. De blikken kosten slechts € 7,95 (inclusief btw) waarvan maar liefst € 5,00 per verkocht blik naar HomePlan gaat.

No House Wine

Op dit moment hebben we de heerlijke wijnen van No House Wine in voorraad. Als u bij ons een tegelvloer aanschaft, krijgt u een fles als attentie bij het plaatsen van de order.
De heerlijke Zuid-Afrikaanse No House Wine is er in veel varianten; wit, rood, of een vonkelwijn in wit of rosé. De wijn is verkrijgbaar bij Geschenk met Verhaal, waar ook wijnen in mooie geschenkverpakkingen leverbaar zijn. Geschenk met Verhaal draagt Stichting HomePlan al sinds 2007 een warm hart toe en doet jaarlijks een donatie aan de huisvestingsprojecten.

Meer info over de stichting

Kijk voor meer info over de stichting op de website of bekijk deze flyer en help mee om nog meer mensen een veilig huis te geven en hiermee een thuis en toekomst!


8,3 145