Picture
     
Organisatie

Reviews

Lingen Keramiek is een samenwerking gestart met Klantenvertellen.nl om onze klanttevredenheid in kaart te brengen.

8,4

166 beoordelingen

90% beveelt Lingen Keramiek aan

 • Totaal oordeel7,8
 • Telefonische bereikbaarheid8,3
 • Ontvangst showroom8,4
 • Adviesgesprek8,5
 • Kennis en vakmanschap8,6
 • Assortiment8,7
 • Levering8,4
 • Kwaliteit uitvoering8,4
 • Afspraken nakomen8,4
 • Nazorg en garantie8,4
 • Prijs-kwaliteitverhouding8,0
Anthoinette uit Hillegom
27-06-2019
Aanbeveling: Ja
Eindcijfer: 10
Ervaring: Een zeer mooie vloer stak gelegd mooie plinten geplaatst door exclusieve plint en vakkundig gekit zeker de kosten waard Een aanrader Lingen Keramiek Ook de tegels vakkundig verwerkt in de badkamer en toilet wand
Paul uit UTRECHT
10-06-2019
Aanbeveling: Ja
Eindcijfer: 10
Ervaring: Arjen Dalm van LIngen Keramiek heeft veel tijd voor ons gemaakt, alle opties bespreekbaar gemaakt en een eerlijke prijs gegeven. De vloer en de afwerking hiervan hebben we nog geen ervaring mee, maar tot nu toe is onze ervaring zeer positief.
John uit Sliedrecht
09-06-2019
Aanbeveling: Ja
Eindcijfer: 8
Ervaring: Tijdens onze bezoek aan de showroom van Lingen Keramiek zijn wij goed geholpen. De verkoper gaaf goed en duidelijk advies over het aanbod. En hebben wij een besluit kunnen maken over het aanschaffen van een tegelvloer voor onze nieuwe woning.
Rudolf uit Ooltgensplaat
07-06-2019
Aanbeveling: Ja
Eindcijfer: 10
Ervaring: Via een connectie kwam ik er achter dat Lingen keramiek een ruim assortiment heeft in verschillende soorten tegels en waarschijnlijk kon leveren waar ik naar op zoek was. Na het bezoeken van hun duidelijke website vond ik een houtlook tegel die mijn belangstelling trok. Naar aanleiding hiervan heb ik een bezoekje gebracht bij hun showroom in Capelle aan de IJssel. Daar kon ik rustig rondkijken wat er allemaal aan tegels en dergelijke te koop was. Ik kreeg daar een heerlijk kopje koffie aangeboden zonder dat ik maar enigszins met iemand contact had gemaakt. Uiteindelijk mijn houtlook tegel gevonden en overleg gehad met de filiaalhouder over de mogelijkheden wat betreft de kosten en levering. Omdat ik nog diverse andere opties had bij verschillende leveranciers heb ik pas later besloten om met Lingen keramiek in zee te gaan. De bestelling en andere benodigdheden zoals het leveren van gezaagde plinten is allemaal later probleemloos afgehandeld via telefoon en e-mail. Bij levering bleken er wat tegels beschadigd te zijn, na 1 telefoontje en wat foto’s die ik opgestuurd had, werden deze tegels binnen 2 dagen vervangen door nieuwe, waardoor mijn tegelzetter door konden met het leggen van de tegelvloer. Ik zeg daarom !! Fantastische service !!
Janice uit Den Haag
19-05-2019
Aanbeveling: Ja
Eindcijfer: 8
Ervaring: Lingen Keramiek heeft een mooie grote showroom. Wij hadden een afspraak met Peter en zijn door hem vriendelijk en kundig geholpen. Hij heeft ruim de tijd genomen om onze wensen door te spreken en kwam met goede suggesties.
8,4 166