Picture
     
Organisatie

Reviews

Lingen Keramiek is een samenwerking gestart met Klantenvertellen.nl om onze klanttevredenheid in kaart te brengen.

8,4

166 beoordelingen

90% beveelt Lingen Keramiek aan

 • Totaal oordeel7,8
 • Telefonische bereikbaarheid8,3
 • Ontvangst showroom8,4
 • Adviesgesprek8,5
 • Kennis en vakmanschap8,6
 • Assortiment8,7
 • Levering8,4
 • Kwaliteit uitvoering8,4
 • Afspraken nakomen8,4
 • Nazorg en garantie8,4
 • Prijs-kwaliteitverhouding8,0
D. van Sluis uit Dordrecht
31-10-2019
Aanbeveling: Ja
Eindcijfer: 9
Ervaring: Wij zijn destijds via onze aannemer in kontakt gekomen met Lingen keramiek. De badkamer en toiletruimtes zijn mooi, vakkundig betegeld, evenals de vloer op de benedenverdieping! Wij zijn erg tevreden over de service en begeleiding en men dacht ook mee aan oplossing van probleem ( vloer bleek niet geheel egaal ) Wij zouden Lingen keramiek zeker aanbevelen in kennissen-/vriendenkring!!
RJ uit Pijnacker
30-10-2019
Aanbeveling: Ja
Eindcijfer: 9
Ervaring: Na een aantal prettige gesprekken besloten om een vloer van Lingen Keramiek af te nemen. De prijs is stevig maar de kwaliteit is ernaar. De levering was precies volgens afspraak en werd gedaan door wat leuke gasten die het zware werk met plezier deden. De man die de vloer zou leggen nam zelfs de moeite om die dag (toevallig een vrije dag voor hem) naar ons toe te komen om de mogelijkheden met ons door te nemen. Erg prettig wanneer het om nieuwbouw gaat, want je doet alle bestellingen op basis van tekeningen. Als je in het huis zelf staat is het toch anders. Tijdens de vloer bleef het contact uitstekend, en een dag eerder dan gepland lag alles er piekfijn in. Wij zijn heel blij met de prettige mensen van Lingen en natuurlijk helemaal met het resultaat.
Ko uit Voorhout
09-10-2019
Aanbeveling: Ja
Eindcijfer: 9
Ervaring: We hebben vakkundig advies ontvangen voor een mooie keramieken 'houtlook' tegelvloer in ons nieuwe huis. Deze werd keurig volgens plan geleverd en is heel netjes gelegd! Ook een noodzakelijke vervanging van één tegel achteraf (doordat we zelf nog een kozijn hadden laten verplaatsen) kon snel worden ingepland en werd heel netjes uitgevoerd! Prima werk dus! Een complete tegelvloer , gelegd en al, is een hele hap uit het bouwbudget, maar is het geld zeker en vast waard! Wij zijn er heel tevreden mee, top!
Jan van Doggenaa uit Amsterdam
28-08-2019
Aanbeveling: Ja
Eindcijfer: 9
Ervaring: Zie hierboven. Wij hadden regelmatig contact met de verkoper en de planner. Ging uitstekend. Ook de uitvoering. Een opmerking waarom 4,5 ster ipv 5. Bij contact over plinten kregen we contact met een andere verkoper. Die riep meer problemen op dan er waren. Want de uitvoering ging prima, ook al was er eerst gestuckt terwijl Lingen dat had afgeraden.
01-01-1970
Aanbeveling: -
Eindcijfer:
Ervaring:
8,4 166