Picture
     
Organisatie

Reviews

Lingen Keramiek is een samenwerking gestart met Klantenvertellen.nl om onze klanttevredenheid in kaart te brengen.

8,4

166 beoordelingen

90% beveelt Lingen Keramiek aan

 • Totaal oordeel7,8
 • Telefonische bereikbaarheid8,3
 • Ontvangst showroom8,4
 • Adviesgesprek8,5
 • Kennis en vakmanschap8,6
 • Assortiment8,7
 • Levering8,4
 • Kwaliteit uitvoering8,4
 • Afspraken nakomen8,4
 • Nazorg en garantie8,4
 • Prijs-kwaliteitverhouding8,0
Wietze uit Leiderdorp
20-11-2019
Aanbeveling: Ja
Eindcijfer: 9
Ervaring: We wilden graag ons toilet opnieuw laten inrichten. Aangezien de ruimte die ik wij beschikbaar hadden zich leent om er een bijzonder ontwerp van te maken, zijn wij in gesprek gegaan met verkoper M.Boom. Hij heeft ons stap voor stap meegenomen in de mogelijkheden die er waren. Van ieder voorstel werd een ontwerp gemaakt en werden de betreffende tegels gepresenteerd. Ook zijn er tegels voorgesteld waar er op het moment geen voorbeeld van was, dan werden er binnen 1 week monster tegel opgestuurd ter bezichtiging. Al met al zijn wij zeer tevreden over de geleverde service en kwaliteit. Wij genieten nu volop, wanneer we ons een ogenblik terug trekken, in deze mooi ontworpen ruimte.
H.J. Meijburg uit Zwartewaal
19-11-2019
Aanbeveling: Ja
Eindcijfer: 8
Ervaring: Wij zijn zeer goed geholpen en zeer tevreden met onze vloer. De vloer is vakkundig en zeer mooi gelegd.
D. van Sluis uit Dordrecht
31-10-2019
Aanbeveling: Ja
Eindcijfer: 9
Ervaring: Wij zijn destijds via onze aannemer in kontakt gekomen met Lingen keramiek. De badkamer en toiletruimtes zijn mooi, vakkundig betegeld, evenals de vloer op de benedenverdieping! Wij zijn erg tevreden over de service en begeleiding en men dacht ook mee aan oplossing van probleem ( vloer bleek niet geheel egaal ) Wij zouden Lingen keramiek zeker aanbevelen in kennissen-/vriendenkring!!
RJ uit Pijnacker
30-10-2019
Aanbeveling: Ja
Eindcijfer: 9
Ervaring: Na een aantal prettige gesprekken besloten om een vloer van Lingen Keramiek af te nemen. De prijs is stevig maar de kwaliteit is ernaar. De levering was precies volgens afspraak en werd gedaan door wat leuke gasten die het zware werk met plezier deden. De man die de vloer zou leggen nam zelfs de moeite om die dag (toevallig een vrije dag voor hem) naar ons toe te komen om de mogelijkheden met ons door te nemen. Erg prettig wanneer het om nieuwbouw gaat, want je doet alle bestellingen op basis van tekeningen. Als je in het huis zelf staat is het toch anders. Tijdens de vloer bleef het contact uitstekend, en een dag eerder dan gepland lag alles er piekfijn in. Wij zijn heel blij met de prettige mensen van Lingen en natuurlijk helemaal met het resultaat.
Ko uit Voorhout
09-10-2019
Aanbeveling: Ja
Eindcijfer: 9
Ervaring: We hebben vakkundig advies ontvangen voor een mooie keramieken 'houtlook' tegelvloer in ons nieuwe huis. Deze werd keurig volgens plan geleverd en is heel netjes gelegd! Ook een noodzakelijke vervanging van één tegel achteraf (doordat we zelf nog een kozijn hadden laten verplaatsen) kon snel worden ingepland en werd heel netjes uitgevoerd! Prima werk dus! Een complete tegelvloer , gelegd en al, is een hele hap uit het bouwbudget, maar is het geld zeker en vast waard! Wij zijn er heel tevreden mee, top!
8,4 166