Picture
     
Organisatie

Bouwen en Wonen 2016

Op 7 november 2015 organiseert Thuisinbouwen in samenwerking met Lingen Keramiek en andere partners het evenement Bouwen & Wonen 2016.
Als u voornemens bent uw eigen nieuwbouwwoning te laten bouwen en helemaal naar uw smaak te laten realiseren, dan is dit de ultieme gelegenheid om u te laten voorlichten over alle verschillende mogelijkheden voor in en om uw huis.

800 Vierkante meter woonbeleving

In het Bouwinspiratiecentrum kunt u zien, voelen en vooral ervaren hoe uw toekomstige woning eruit gaat zien. Het Bouwinspiratiecentrum biedt maar liefst 800 vierkante meter aan woonbeleving. Hier kunt u op uw gemak door een modelwoning lopen of genieten van de verschillende gevels op het ‘dorpsplein’. Met het Bouwinspiratiecentrum willen we laten zien wat “samen bouwen” inhoudt.
Samen bouwen; met u en met deze partners. U als onze klant kunt hier alles kiezen wat u wilt. Of het nu gaat om de architectuur, de gebruikte tegels of de technische installaties. En als u uw keuzes heeft gemaakt, gaat Aannemersbedrijf Bot & van der Ham het samen met ons, en de andere partners, bouwen.

De mooiste, nieuwste tegels, kachels, vloeren…

Lingen Keramiek zal op deze dag aanwezig zijn met een ruime presentatie van ons tegelassortiment. Wij zullen u voorzien van gedegen advies en de nieuwste trends. Aansluitend kunnen wij, in samenspraak met de aannemer, er voor zorgen dat de juiste materialen op het juiste moment geleverd, en geplaatst worden.
Naast informatie over de mooiste tegels kunt u in het Bouwinspiratiecentrum terecht voor kachels, vloeren, interieurstyling, audiovisueel, domotica en meer.
Tevens is er de gehele dag een kok aanwezig om alle bezoekers van lekkere hapjes en drankje te voorzien. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De toegang is vrij en er is ruime parkeergelegenheid.

Adres:

Thuisinbouwen
Energieweg 17
4321 DJ Meerkerk
T. 0183 – 351 334

Kijk voor meer informatie over dit evenement ook op www.thuisinbouwen.nl.

1920_veranda_experience center01_ (22)


8,2 108