Picture
     
Organisatie

Wij vieren feest!

In het kader van ons 25-jarig bestaan zullen wij diverse acties organiseren. Hier leest u welke er op dit moment actueel is!

Prachtige jubileumvloer met houtlooktegels of PVC!

Speciaal voor ons jubileumjaar hebben we nu een mooie actie voor uw woonkamervloer. Voor deze JubileumDeals hebben we een selectie gemaakt van 20 verschillende houtlooktegels en 20 verschillende PVC-vloeren.

JubileumDeal houtlooktegels

De keramische houtlook vloertegels hebben een hoge slijtklasse (5). Binnen deze JubileumDeals heeft u een keuze uit 20 verschillende kleuren en structuren houtlookvloertegels in de afmeting 30x120cm. Voor € 3.995,00* ligt er een prachtige houtlookvloer in uw woonkamer. Als extra feestaanbieding krijgt u bij deze JubileumDeals ook gratis MDF-plinten geleverd van 7 of 9 cm* hoog (voorgelakt).

JubileumDeal PVC

Gaat uw voorkeur voor de woonkamer uit naar PVC, dan hebben we ook daarvoor een speciale JubileumDeal gemaakt.
De PVC-vloeren hebben een 0.55 mm PU toplaag (beschermingslaag). Binnen deze JubileumDeals heeft u ook hierin een keuze uit 20 verschillende kleuren en structuren PVC in de afmeting 121,9 x 22,8.
Voor € 2.295,00* ligt er een mooie PVC-vloer in uw woonkamer. Als extra feestaanbieding krijgt u bij deze JubileumDeals ook gratis MDF-plinten geleverd van 7 of 9 cm* hoog (voorgelakt).

Voorwaarden JubileumDeals:

• Deze prijs is gebaseerd op het lijmen van 40 m2 vloertegels/PVC op een voldoende vlakke en strakke zand en cement afwerkvloer.
• De prijzen zijn gebaseerd op een begane grondvloer.
• MDF-plinten worden los geleverd met montage kit.
• Prijzen zijn excl. schuren van een eventuele anhydrietvloer.
• PVC-vloer is inclusief 2mm. egaliseren (is dus alleen bij voldoende vlakke en strakke afwerkvloer).
• De aktie is geldig voor orders welke geplaatst worden tussen 16-5-2017 en 31-7-2017.
• Geleverd en gelegd in 2017. Indien de vloer gelegd moet worden na 31-12-2017 geldt er een opslag van 5%.

Aanbiedingen vloertegels woonkamer


8,2 105