Picture
     
Online 3D tegelviewer: zó gaat uw ruimte er uit zien!

3D tegelviewer: zó gaat uw ruimte er uit zien!

U wilt een keramische tegelvloer aan gaan schaffen, maar u wilt alvast een sneak preview hoe dit er uit gaat zien in uw woonkamer of keuken? Of u gaat uw badkamer renoveren maar u kunt maar niet de juiste tegelcombinatie vinden? Met onze 3D tegelviewer schieten wij u te hulp!

Uw tegelkeuze gepresenteerd in de woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamer

Voor al deze ruimtes kunt u kiezen uit verschillende opstellingen, zodat u er één zo dicht mogelijk bij uw eigen situatie kunt kiezen.
Worden de wanden in bijvoorbeeld de woon- of slaapkamer niet betegeld maar gesaust? Dan kunt u de muren in de 3D viewer alle verfkleuren geven die er maar zijn.
En daarna kunt u natuurlijk kiezen uit ons grote assortiment wand- en vloertegels.

3d tegelviewer

Assortiment wand- en vloertegels

In deze tegelviewer is een groot deel van ons assortiment opgenomen, te weten:
– meer dan honderd verschillende betonlook tegels,
– bijna tweehonderd verschillende houtlook tegels,
– meer dan honderd verschillende natuursteenlook tegels.
Naast het selecteren op look kunt u ook selecteren op kleur, vorm en formaat.
Klik op de door u gewenste tegel en deze wordt direct weergegeven in de door u gekozen ruimte. Ook de voegkleur en het legpatroon kunt u zelfs aanpassen!

3d tegelviewer

Heeft u mooie tegels gezien?

U kunt eenvoudig doorklikken op de door u gewenste tegel waarna u alle informatie over deze tegel te zien krijgt: van de te verkrijgen maten tot aan de antislib waarde.
Zo kunt u een aantal tegels “verzamelen” door ze te bewaren in de tegelviewer. Vervolgens kunt u al deze gegevens gemaild krijgen als u uw e-mailadres invult.

Kom naar onze showrooms!

Met de gemailde informatie kunt u naar onze showrooms komen alwaar u de tegels in het echt kunt zien. De adviseurs weten direct de door u gewenste tegels te vinden en denken graag met u mee om de voor u meest optimale tegel of combinatie te vinden.
Dezelfde tegelviewer is ook op een groot scherm in onze showrooms aanwezig dus u kunt daarop desgewenst nog verder zoeken. En mocht u een mooie tegel ter plaatse zien? Ook dan is deze in 3D te bekijken op de tegelviewer: scan de code in de showroom en u ziet de presentatie in de door u gewenste ruimte.

Nieuwe ontwikkelingen tegelviewer

Op korte termijn is het mogelijk om uw eigen foto te kunnen uploaden in de tegelviewer. Zo krijgt u een wel heel realistisch beeld van de mogelijke tegels!

3d tegelviewer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8,4 166