Picture
     
Marazzi tegels: esthetiek en hoge kwaliteit

Marazzi tegels: esthetiek en hoge kwaliteit

In onze tegelshowrooms in Leiden en nabij Rotterdam, in Capelle aan den IJssel, zijn enorm veel wand- en vloertegels te zien. Daartussen mag de van oorsprong Italiaanse tegelfabrikant en wereldwijde marktleider Marazzi zeker niet ontbreken. Inmiddels heeft Marazzi tegelfabrieken in Italië, Spanje, Frankrijk, Rusland en de Verenigde Staten.

Marazzi: creativiteit en design zijn het belangrijkste

Marazzi was de eerste tegelfabrikant die inspeelde op de vraag voor mooie design tegels, in plaats van eenvoudige wandbedekking. Zij hebben gelijk de verantwoordelijkheid van de productie in de hand gelegd van leidende designers.
Vanaf 1960 zijn zij steeds partnerships aangegaan met topnamen uit de modewereld en architectuur.
Er wordt voortdurend onderzoek gedaan naar de trends en vraag, om deze zodoende om te zetten in stijlvolle designs en productspecificaties.

marazzi tegels

Marazzi inspiratie

Bekijk hier het fotoalbum van Marazzi met daarin een selectie van hun mooiste keramische tegels. Er vallen hierbij twee dingen op: als eerste het oppervlakte van de tegel; een houteffect, marmereffect of betoneffect? Bij Marazzi kan het!
Daarnaast de inrichting van de gefotografeerde ruimtes: design, nieuw klassiek, romantisch, stads, Scandinavisch… Alle belangrijke trends in modern design voor badkamers, keukens en woonkamers.
Creativiteit en design was en blijft steeds de rode draad bij de ontwikkeling van nieuwe series.

Marazzi en Lingen Keramiek

De fraaie Marazzi tegelcollecties kunt u zelf zien en ervaren in onze showrooms in Leiden en Capelle aan den IJssel. Wij voorzien u graag van een kundig en creatief advies. Ook kunnen we uw keuze uitwerken in een 3D-tekening. Zo helpt Lingen Keramiek graag bij het vertalen van uw wensen naar de juiste keuze!
Maak hier online uw afspraak.

marazzi tegels leiden rotterdam

marazzi tegels rotterdam leiden

marazzi vloertegels rotterdam leiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8,4 166