Picture
     
Leren wandbekleding: luxe, exclusief en warm

Luxe, exclusief en warm: leren wandbekleding

Om ons assortiment luxe wand- en vloerbekledingen compleet te maken, kunnen wij met trots vertellen dat wij hier de leren wandbekleding aan toe hebben gevoegd. Leren wandbekleding geeft een heel unieke, luxe, royale en warme sfeer die zijn weerga niet kent.

Een blikvanger in uw interieur

Door nieuwe ontwikkelingen in de leerlooierijen is het nu mogelijk om de schoonheid van leer ook te gebruiken op uw wanden. Het geeft karakter aan uw (t)huis, maar ook in kantoren of winkels.
Een leren wand is altijd uniek en onderscheidend, het creëert een echt wauw-effect. Als bijkomend voordeel geldt dat een leren wand geluiddempend werkt.
U kunt leer toepassen op bijvoorbeeld de wand bij de openhaard of tv. Maar het kan ook op deuren of op de trap aangebracht worden. Of, voor een wat subtielere eyecatcher: een zuil bekleed met leer waarop u een mooi decoratief ornament kunt plaatsen.
Wij zijn heel enthousiast over dit mooie product, de foto’s spreken voor zichzelf:

 

Vijftig verschillende leren uitvoeringen

Naast dat er een bijna onbeperkte maatvoering en uitvoering geleverd en aangebracht kan worden, telt ons assortiment maar liefst vijftig uitvoeringen in verschillende kleuren en structuren.
Iedere wand is uniek doordat leer een natuurproduct is en het ook lichte beschadigingen kan bevatten. De wandbekleding heeft een natuurlijke aniline finish gekregen wat elke “tegel” uniek van kleur en structuur maakt. Het geeft een robuuste, stoere en luxe uitstraling.
De dikte van het leer is 2mm en de “tegels” kunnen wij in verschillende verbanden aanbrengen: wildverband, recht onder elkaar, halfsteens verband of zelfs volgens een individueel ontwerp.
De wandbekleding wordt gemaakt uit speciaal geselecteerde leersoorten, uiteraard met respect voor het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Onderhoud leren wandbekleding

Ieder natuurproduct heeft onderhoud nodig om de mooie uitstraling te behouden. Leer kan periodiek behandeld worden met was om uitdroging te voorkomen. Eventuele krassen kunnen verminderd worden met hete lucht in combinatie met wrijving.

Voel de warmte van het leer

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Capelle aan den IJssel om de leren wandbekleding zelf te voelen en te bekijken. Onze adviseurs vertellen u graag alles over de mogelijkheden.
Voor een gedegen advies nemen wij graag de tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8,4 152