Picture
     
Hexagon tegels

Hexagon tegels

Terug van weggeweest: hexagon tegels! Deze trendy tegels bestaan al eeuwen, maar zijn helemaal terug in de interieurtrends van nu.

Hexagon betekent zeshoek en deze letterlijke vertaling zegt eigenlijk al genoeg om het uiterlijk van deze tegel te omschrijven. Het patroon wordt ook wel een honingraat genoemd vanwege dezelfde zeshoekige cellen die in een bijenkast te vinden zijn. Om die reden is de hexagon bestempeld als een natuurlijk patroon dat erg geschikt bij het gebruik van materiaal in aarde tinten en ruimtes waar veel in wordt geleefd. Met name vanwege het natuurlijke, en dus tijdloze, karakter van hexagon, leent het zich erg goed om voor te kiezen in uw interieur.

Hexagon tegels zorgen voor een speels en levendig effect in bijna elke ruimte. U kunt ervoor kiezen om de complete vloer met deze zeshoekige tegeltjes te betegelen of juist om er een wand mee uit te lichten. Het assortiment van Lingen Keramiek bestaat uit allerlei hexagon tegels die geschikt zijn voor zowel de vloer als wand, in de woonkamer als de badkamer en het toilet.

hexagon tegels

Assortiment hexagon tegels

Ook is er een variatie aan kleuren beschikbaar als u op zoek bent naar een hexagon tegel bij Lingen Keramiek. Zo zijn er tegels te verkrijgen in de kleuren wit, zwart, beige en grijs. Bent u op zoek naar een speelse tegel? Naast effen kleuren hebben wij ook zeshoekige tegels met een printje of een marmerlook.

Combinaties met hexagon tegeltjes

Hoewel de hexagon mozaïektegels een ander uiterlijk hebben dan gebruikelijke tegels, zijn ze vrijwel overal mee te combineren. Dit maakt de zeshoekige tegels geschikt voor vrijwel elke stijl. Ook met de hexagon tegels uit het assortiment van Lingen Keramiek kunt u verschillende stijlen creëren. De tegels zijn bijvoorbeeld heel goed te combineren met keramisch parket. U creëert daardoor een warme sfeer in uw badkamer of toiletruimte.
Kleine hexagon mozaïektegels zien er hartstikke mooi uit, maar ogen al gauw druk in een badkamer. Als u voor één tegelkleur gaat, zorgt dat voor meer rust. Wilt u uw zeshoekige tegel laten opvallen in uw badkamerruimte? Geef de voegen dan een contrasterende kleur. Kies bij een witte tegel bijvoorbeeld een donkere voeg om de tegelvorm meer te laten opvallen.
Wij raden u af om hexagon tegels te gebruiken voor wanden met uitwendige hoeken: deze tegels zijn lastig te zagen en alleen inwendige hoeken kunnen vervolgens goed afgekit worden.

Inspiratie op ons Pinterest bord

Doe hier je inspiratie op! Heb je iets moois gezien? Onze tegeladviseurs in onze showrooms in Capelle aan den IJssel en Leiden vertellen er graag meer over!

Meer informatie?

Voor een gedegen advies nemen wij graag de tijd, daarom raden wij u ook aan om een afspraak in te plannen, als u één van onze showrooms wil bezoeken. Via deze link kunt u heel gemakkelijk online een afspraak inplannen, op het door u gewenste tijdstip.

hexagontegels   hexagon tegeltjes

1 reacties op: Hexagon tegels

  1. Paola schreef:

    Goedendag , is de hexagon ook beschikbaar voor de vloer in de badkamer en tiolet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8,4 166