Picture
     
Beste Koop tegels

Beste Koop tegels

Vanaf nu in onze showroom: deze collectie wand- en vloertegels is geselecteerd op hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs. En altijd volgens de laatste trends!

Keramische tegels

Bent u op zoek naar mooie keramische tegels, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Deze collectie is heel overzichtelijk doordat hij is opgebouwd uit drie vaste prijsgroepen.

25,- per m2

Tegels in het formaat 25 x 50cm, in vier tinten en twee decortegels. Alle actuele tinten zijn aanwezig in deze fraaie collectie.

30,- per m2

In maar liefst tien tinten zijn deze tegels verkrijgbaar, in de maten 60 x 60cm en 30 x 60cm. Daarnaast ook twee decortegels.
Heel veel keuze in deze prijsgroep!

40,- per m2

Grote tegels in de maten 75 x 75cm en 80 x 80cm. In zeven verschillende tinten.
Echt mooie en trendy vloertegels voor een heel mooie prijs!

Vloertegels voor in de woonkamer, maar ook voor in de andere ruimtes

Deze collectie wand- en vloertegels is toepasbaar in elke ruimte van uw huis. Niet alleen in de badkamer of keuken, maar ook juist voor in de woonkamer of uw slaapkamer.
Meerdere toepassingen, maar ook zeker meerdere stijlen. Voor iedere woonstijl is er een tegel in deze collectie te vinden.

In combinatie met vloerverwarming helemaal perfect!

Een tegelvloer blijft nog steeds de meest onderhoudsarme vloer die er is. En duurzaam bovendien!
In combinatie met energiezuinige vloerverwarming bent u niet alleen helemaal klaar voor de (duurzame) toekomst, maar zit u er ook nog eens heel aangenaam bij. Wat denkt u van deze combinatie in uw slaapkamer? Ook nog eens heel prettig voor diegenen onder ons met een huisstofmijt allergie.

Badkamertegels tegen een scherpe prijs

Deze collectie is niet alleen bijzonder, de vaste prijsgroepen zijn iets wat je nergens tegenkomt. Iedere tegel is verkrijgbaar tegen een scherpe prijs, te weten € 25,-, € 30,- of € 40,-. Zo weet u waar u aan toe bent en nooit een cent teveel betaald: een Beste Koop dus!

Beste Koop tegels in Leiden en nabij Rotterdam; vakkundig gelegd en mooi afgewerkt

Lingen Keramiek verkoopt als enige dealer in Leiden en nabij Rotterdam deze collectie. Een tegel komt pas echt tot zijn recht in onze showrooms: daar kunt u de kleuren goed bekijken en de structuren voelen. Onze adviseurs vertellen u graag alles over deze collectie! Wij raden u aan om online een afspraak in te plannen, dan kunnen we alle tijd voor u nemen.
Uiteraard kunnen wij deze tegels vakkundig voor u leggen en desgewenst mooi afwerken met tegelplinten of MDF-plinten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8,4 166